35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A to ja tez sie pochwale
Wczoraj sie zmierzylam i tak
-4 cm brzuch
-2 udo
-1 biceps
biodra tylko nie chca spadac ale popracuje i nad tym
i to tylko koniowata na poczatku co drugi dzien a teraz codziennie
zaczełam 5 kwietnia
i najlepsze -3 kgComeToMeBaby, mamatrojki80, kapturnica, Dziobak, moremi, gretka, anna maria, Parka, BISCA, kkisia, slash lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A to ja tez sie pochwale
-4 cm brzuch
-2 udo
-1 biceps
zaczełam 5 kwietnia
i najlepsze -3 kg
Ale mnie wkurwiłaś!
ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurdę, no muszę się w końcu zmobilizować.
niech już ten chłop do roboty pojedzie, bo przy nim nie będę się wygłupiać, taka pokraka
tia... on pojedzie a ja akurat @ dostanę i mi się nie będzie chciało...
i tak leci dzień za dniem, dzień za dniem... i kolejny miesiąc w tyłku. dosłownie. a do ślubu coraz bliżej, nie dalej hyhyhy. muszę mieć brazylijskie pośladkiAasiula, Zofia8, moremi, BISCA, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:To może i ja dołoncze do klubu Koniowatej....
zrobilam sobie zdjecie oczywisci przed i teraz i jest znaczna roznica ,tylek tez mi sie podniosl i celluli znikaComeToMeBaby, gretka, BISCA, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no nie ale jak zobaczylam co ona wyprawia na innych treningach to mi szczena opadla.A tak te cwiczenia co ma skalpel skonsultowalam z moim rehabilitantem i jest ok
słyszałam, ze po niektórych ćwiczeniach laskom stawy siadają.Aasiula lubi tę wiadomość
-
Ja przez poltora roku mialam trenera personalnego. On ambitny, ja ambitna. Tak mi podnosil poprzeczke,ze przed kazdym treningiem zastanawialam sie, czy dam rade. Niewiele to mialo wspolnego z przyjemnoscia. Najgorsze, ze ucierpial na tym moj kregoslup.
BISCA lubi tę wiadomość
Zofia8
-
ComeToMeBaby wrote:eh.... ja nie mam rehabilitanta... z kim mogę skonsultować?
słyszałam, ze po niektórych ćwiczeniach laskom stawy siadają.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A to ja tez sie pochwale
-4 cm brzuch
-2 udo
-1 biceps
zaczełam 5 kwietnia
i najlepsze -3 kgAasiula, MartaDidi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:od 5 kwietnia??
znaczy niespełna miesiąc?
no tak, ale ty zarzuciłaś niezłe tempo. ona tam mówi żeby minimum 3 razy w tygodniu. i to jest dla mnie chyba optymalne. plus basen raz w tygodniu. no bo- kiedy żyć?!
-
Dziobak wrote:Zuch! Ja cwicze codziennie 5 minutowki. Od soboty zaczyna sie Wyzwanie Bikini, 60 dni. Wchodzimy w to?
Ja wchodze w to ale tylko ze skalpelemanna maria, Dziobak lubią tę wiadomość