35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehehe ale to kanapa 2- osobowa.
myslicie, ze mam ich zostawić razem? hyhyhyhy nie nie nie, ja mam pierwszeństwo nocy hehe czy jak to się tam nazywa
To się nazywa potocznie "na dwa baty" hehehe. Ale sprośna dziś jestem fuuuuj....
Aasiula, Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:Wacia jak nastrój?
Dziękuję, nie najgorszy.
Łóżko już mam w 2 z łazienką i tv.
Leżę sobie, piszę, czytam. Zaraz zapodam magiczną tabletkę i będę na haju.
Pozdrawiam wieczornie i do usłyszenia!
Jutro pewnie nadam wiadomosci przez Rzecznika Prasowego.Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, kapturnica, moremi, Dziobak, malgos741, paszczakin, gretka, Arwena, inessa, Luna76, Parka, BISCA, caffe, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziękuję, nie najgorszy.
Jutro pewnie nadam wiadomosci przez Rzecznika Prasowego.macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jutro pewnie nadam wiadomosci przez Rzecznika Prasowego.macduska, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:polecam inofem i kwas foliowy dodatkowo u mnie robi cuda zelazo skoczyło w kosmos hyhyhyhy ale wraca do normy juz bo odtawilam
Ten moj suplement nie dosc, ze zawiera latwo przysfajalne zelazo, to dodatkowo wit.C i kwas foliowy i NA MNIE NIE DZIALA.Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Jutro pewnie nadam wiadomosci przez Rzecznika Prasowego.
Kciuki i palce i nóg zaciśnięte :-*ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, Arwena, malgos741, BISCA, caffe, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards