35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziolchy a tak z innej beczki .Kupowalyscie te typowe majciory ciazowe pod brzuch??One duzo sie roznia od zwyklych Sa jakos bardziej z przodu wyciete??? Bo zast sie nad kupieniem wlasnie
-
kapturnica wrote:Dziolchy a tak z innej beczki .Kupowalyscie te typowe majciory ciazowe pod brzuch??One duzo sie roznia od zwyklych Sa jakos bardziej z przodu wyciete??? Bo zast sie nad kupieniem wlasnie
-
nick nieaktualnyMoje drogie koleżanki, znające się również na zdrowym trybie zycia.
Pomocy!
Jak mam się pozbyć nadmiaru wody z organizmu?
Po raz pierwszy od ciąży mam tak, że nie mogę zdjąć obrączki z palca, tak puchne popoludniu. Ostatnio biorę końskie dawki sterydów i rosnę od nich w oczach. Ktoś coś doradzi? -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ja do tej pory tez normalne i mam kilka takich na brzuch ale one mnie wkurwiaja pod cienkimi tunikami bo sie chujkowo odznaczaja
Kapta, można kupić takie ciążowe bezszwowe z włóknem bambusowym, antybakteryjne dodatkowo, nie będą się odznaczać pod ciuchem. -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Moje drogie koleżanki, znające się również na zdrowym trybie zycia.
Pomocy!
Po raz pierwszy od ciąży mam tak, że nie mogę zdjąć obrączki z palca, tak puchne popoludniu. Ostatnio biorę końskie dawki sterydów i rosnę od nich w oczach. Ktoś coś doradzi?
mnie kiedys polecon pic herbatke ze wspomnianej tu pokrzywy- fakt częste kursy do łazienki...Sabina, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny[Jeśli dobrze kojarze to z powodu braku potasu w organizmie, w tabletkach kalipoz ale lepiej zasięgnąć porady lekarza. No i dużo pić wody niegazowanej. QUOTE=Sabina]Moje drogie koleżanki, znające się również na zdrowym trybie zycia.
Pomocy!
Po raz pierwszy od ciąży mam tak, że nie mogę zdjąć obrączki z palca, tak puchne popoludniu. Ostatnio biorę końskie dawki sterydów i rosnę od nich w oczach. Ktoś coś doradzi?[/QUOTE]
Sabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:mnie kiedys polecon pic herbatke ze wspomnianej tu pokrzywy- fakt częste kursy do łazienki...
Choc jedna przyszłaś mi z pomocą
Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodziJakie chcesz i ile chcesz
Arwena, malgos741, gretka, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze, to wolałabym już bez leków. Ja ich teraz - w zaostrzeniu - biorę takie ilości, że mi wątroba niedługo zacznie świecić
Mam w domu suszona pokrzywę, zapodam sobie, a jutro narwę świeżej, jak juz gdzieś wyrosłaAasiula, malgos741, peppapig, Zofia8, moremi, BISCA, kkisia, Simba lubią tę wiadomość