35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Moje drogie koleżanki, znające się również na zdrowym trybie zycia.
Pomocy!
Jak mam się pozbyć nadmiaru wody z organizmu?
Po raz pierwszy od ciąży mam tak, że nie mogę zdjąć obrączki z palca, tak puchne popoludniu. Ostatnio biorę końskie dawki sterydów i rosnę od nich w oczach. Ktoś coś doradzi?mamatrojki80, moremi, BISCA, MartaDidi, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ponoć. ale to zależy chyba od osobniczych podatności na infekcje.
noszę od xx lat tylko stringi i nie miałam chyba nigdy żadnej infekcji- jeśli coś było to bezobjawowego, a na pewno nigdy żadnych upławów itp.
onli de stringos
Spoko, ja nie lubię, wolę zwykłe bawełniane gacie.ComeToMeBaby, kapturnica, Zofia8, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
No nic dziewczyny uciekam do chlopa troche pogadac bo widxze ze chodzi struty .Milego wieczoru w stringach i bez i w gaciach
malgos741, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, Zofia8, moremi, anna maria, BISCA, MartaDidi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ja też uciekam laski, postudiuje chwile Koniowatą i wygonię chłopa do wyrka.
przeziębił mi się chyba, coś się martwię, że jak mu tempka podskoczy to żołnierze padną i co będzie badać? eh. zawsze pod górkę...
Daj mu wit. C 1000 mg, jak coś się rozwija to może powalczy z wirusem i Neosine w tabletkach, mi pomogło.
ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:daję mu wit, ale wziął po 200 x 2, to mu powiedziałam że za mało. kupiłam dziś Neosinę, bo zbrakło i zaczęłam go futrować. Sama też jeszcze wezmę parę razy, żaby tak do końca się wykurować- bo niby już, a jeszcze nie do końca.
1000 mg jednorazowo mu daj
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez i na szczęscie są też stringi ciązoweComeToMeBaby wrote:ponoć. ale to zależy chyba od osobniczych podatności na infekcje.
noszę od xx lat tylko stringi i nie miałam chyba nigdy żadnej infekcji- jeśli coś było to bezobjawowego, a na pewno nigdy żadnych upławów itp.
onli de stringosMartaDidi, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No nic dziewczyny uciekam do chlopa troche pogadac bo widxze ze chodzi struty .Milego wieczoru w stringach i bez i w gaciach
Aasiula lubi tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Heretyczka wrote:Wacieńko trzymaj sie jutro!
tzn. Tomka kończyny apetyczne, moje końce kończyn górnych skrzyżowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 22:44
moremi, Aasiula, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny