35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mówisz ?? To bede mieć powtórke z rozrywki .Młody takie wesołe miasteczko mi zafundował prawie od poczatku
No dobra, moze nie byc tak zleOstatnio nauczylam sie rozrozniac dwa typy rykow: chce jesc i chce spac. Da sie wytrzymac jesli trafisz z odpowiedzia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 08:03
kapturnica, Aasiula, moremi, Sabina, kkisia, gretka, stara.krycha, ComeToMeBaby, slash, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Po prostu musisz byc tylko bardzo dobrym sluzacym, a przede wszystkim szybkim. Panicz sie budzi, masz dokladnie 120 sekund zeby podac mu butelke, to samo jesli ma mokra pieluche, wypadl mu smoczek itd
No dobra, moze nie byc tak zleOstatnio nauczylam sie rozrozniac dwa typy rykow: chce jesc i chce spac. Da sie wytrzymac jesli trafisz z odpowiedzia.
Simba lubi tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Z drugiej strony bylby to zamach na przyszlego krola. Chyba nie zaryzykuje
Zofia8, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:A który to Max u Ciebie ten jasniejszy czy ciemniejszo włosy ?
Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Chociaz ja tam sądze,że mój bedzie bardzo grzeczny bo nie ma X w imieniu
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry kobity
Moja kota upomina sie o sniadanie
a ja jej nie moge dac
zaraz jedzie na sterylizacje
Dobrze ze nie potrafi mowic
bo by mi niezle nagadala
trzymam co sie da za potrzebujace
Ale mi sie strasznie dluzy
czekam na @ jak na 6 w totka
Juz sie nie moge doczekac etapu Biscykapturnica, moremi, Aasiula, Bliska 77, gretka, ania.g, stara.krycha, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Witam
Kciuki zaciśnięte za wszystkiekkisia, gretka, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
tak ale przypomniało mi się jak już byłam zwarta i gotowa do wyjazdu w kasku
udało mi sie ją upchnąć
p.s. aaaa zapomniałam Ci powiedzieć, że ja nie mogę jej brać według Twojego przepisu zaraz po termometrze, bo za chwilę jak myję zęby puszczam pawia, więc to się mija z celem
moremi wrote:Tabletkę wzięłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 08:51
kkisia, Simba, moremi, Mega lubią tę wiadomość