35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny,byłam wczoraj u gina na nfz,ciąży nie wyszukał
dziś ostatni dzień luyteiny,jutro rano test.Ta ginka kazała wyjechać na urlop i się odchamić i zagwarantowała ,że wrócę z ciążą...hahahahaha a jak nie to może by jej wjebać
Luna76, moremi, Reni, Arwena, Parka, ComeToMeBaby, Sabina, slash, Mega, macduska lubią tę wiadomość
koza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was z teścikiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea8e5585c5c9.jpg
Muszę trochę przyhamować emocje i się wyluzowaćstara.krycha, Simba, mamatrojki80, kapturnica, koza123456789, gretka, kkisia, Luna76, peppapig, Magdala, anna maria, Reni, moremi, Arwena, Parka, megan8, Dziobak, ComeToMeBaby, inessa, paszczakin, ania.g, Bozia3, Iwone, Sabina, Niuta, Mega, mama78, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki?
Wiesz o tym samym pomyślałamW 14 dpo taka mocna krecha, ho ho, tez stawiam na bliźniaki
Luna76, stara.krycha, Simba, moremi, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
koza123456789 wrote:Witajcie dziewczyny,byłam wczoraj u gina na nfz,ciąży nie wyszukał
dziś ostatni dzień luyteiny,jutro rano test.Ta ginka kazała wyjechać na urlop i się odchamić i zagwarantowała ,że wrócę z ciążą...hahahahaha a jak nie to może by jej wjebać
Czyli co? Masz na urlopie do teatru chodzic?
W zyciu bym do teatru nie poszedl!mamatrojki80, Reni, moremi, Dziobak, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:No ale ja mam cykle 28 dniowe! To kiedy coś ma sie zagnieździć...?
Wykres wykresem ale temp wg mnie wskazuja na to ,ze dopiero teraa zaczelo sie cos dziac u ciebie..Mialas caly czas bardzo niskie tempki a teraz dopiero cos do gory idzie.Co nie oznacza rowniez ze owulacje mialas bo tak maly wzrost tempki moze sugerowac przerosniecie recherzyka i wydzielanie sie malej ilosci progesteronu
Nie zostaje nic tylko trza czekacstara.krycha, peppapig, Magdala, moremi, kkisia lubią tę wiadomość