35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami, wykresami... i c**j! i tak nic z tego
Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!stara.krycha, koza123456789, dorbie, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami, wykresami... i c**j! i tak nic z tego
Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!To nie idzie, qrwa!
kapturnica, Luna76, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Z calego serca powodzenia zycze, przede wszystkim w tym zapominaniu!
To nie idzie, qrwa!
stara.krycha, mamatrojki80, koza123456789, Luna76, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aha.Drogie brawo. Moje grzeczniejsze dziecko masakrycznie odgniata sobie uszy juz ma odstajace. Poza tym pcha rece de paszczy. Czyzby juz zeby?
Co robic z tymi uszami? Meczyc go jakas opaska? Czy dac se spokoj i liczyc na to ze to mu doda uroku? Jego ojcu w sumie dodaje...
Po drugie, donosze ze rozpoczelam kuracje wlosowa. Lykam Martowy Priorin i wcieram Mamowe mazidla Seboradin (wyslali mi do Belgii za "jedyne" 42 zl) Dam znac jak zaczne wygladac jak Tina Turner (w sensie wlosow, bo na murzynke to sie jednak nie pisze).
Po czecie. Zmienilam Maxowi mleko na Hipp i wydaje mi sie ze jest sto razy lepsze niz Nan - na pewno po nim tak chamsko nie ulewa i nie wije sie po. Leon niestety nadal je pazdzierz, czyli Nutramigen. A w ogole skoro jutro 4 miesiace, to wczoraj zrobilam pierwszy test: jablko-banan na Maksie. Srednio mu sie to podobalo. A potem przeczytalam ze warto zaczynac od warzywNa przyklad kartofli.
Przeczytalam ten post i mysle sobie. Kurwa! Jakie to wszystko malo interesujace. Wybaczcie. Taki etap. Kupa, mleko, wlosy...
Ide przeczytac lutowe Zwierciadlo. Bendem mondrzejsza bynajmniej jak najbardziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 10:53
mamatrojki80, peppapig, kapturnica, gretka, Magdala, moremi, Arwena, Reni, Parka, megan8, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, slash, Mega, mama78, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Luna dopatzrylam sie ,ze bierzesz progesteron..Czyliluteine ??Bo jak tak to ona podniosla na bank tempke i wygladaloby mi to wtedy na cykl bezowulacyjny
Lutkę biorę od 20 dc, a skok temp. jet bez luteiny. Na monitoringu ginka widziała pęcherzyk dominujący - 1,8cm w 14dc. -
koza123456789 wrote:ja pytałam koleżanek jak wyluzować,no ale jak o tym nie myśleć?????? może i coś w tym jest ,że to zadziała ale ja nie potrafie nie myśleć o swoim marzeniu i o nim nie marzyć
No właśnie: jak nie marzyc o marzeniu?!stara.krycha, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Lutkę biorę od 20 dc, a skok temp. jet bez luteiny. Na monitoringu ginka widziała pęcherzyk dominujący - 1,8cm w 14dc.
A na jakiej podst sadzisz ze skok jest bez luteiny ???
Zaczelas ja brac w 20tym dniu a od 21 zaczela tempka isc do gory.Przy lutce mierzenie tempki jest malowiarygodneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 10:56
-
koza123456789 wrote:ja pytałam koleżanek jak wyluzować,no ale jak o tym nie myśleć?????? może i coś w tym jest ,że to zadziała ale ja nie potrafie nie myśleć o swoim marzeniu i o nim nie marzyć
Sranie w banie i o kant dupy potluc. Podobnie jak z pozytywnym mysleniem.
mamatrojki80, stara.krycha, koza123456789, gretka, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykoza123456789 wrote:ja pytałam koleżanek jak wyluzować,no ale jak o tym nie myśleć?????? może i coś w tym jest ,że to zadziała ale ja nie potrafie nie myśleć o swoim marzeniu i o nim nie marzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 10:57
kapturnica, peppapig, koza123456789, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
oszustka
to nie działa w większości przypadków!
p.s. zmień proszę dziunie w awatarze, bo jakaś taka nijaka jesteś
koza123456789 wrote:Witajcie dziewczyny,byłam wczoraj u gina na nfz,ciąży nie wyszukałdziś ostatni dzień luyteiny,jutro rano test.Ta ginka kazała wyjechać na urlop i się odchamić i zagwarantowała ,że wrócę z ciążą...hahahahaha a jak nie to może by jej wjebać
stara.krycha, kapturnica, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami, wykresami... i c**j! i tak nic z tego
Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!
ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,
koza -
oraz "wyluzuj" i "przestań o tym myśleć, a od razu zajdziesz"
mamatrojki80 wrote:Do listy "must have" przed zajściem w ciąże proszę urlop dopisać.kapturnica, stara.krycha, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość