35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
36,6 to ja mam właśnie po owu
a przed 36,0-36.3
więc mogła widzieć owu
koza123456789 wrote:ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,moremi, koza123456789, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy ktos mi odpowie na pytanie o USZY i pchanie kopyt do paszczy? Czy mam sie kurwa klasycznie obrazic????
Co do uszu U mnie mlodemu lewe sie wiecznie klapate robilo ,zakladalam mu bardzo cienka czapeczke zeby nie podwijal ucha.W niej bylo ok bez niej sie podwijalo.Wiec sie poddalam.Z wiekiem kłapciak mu sie wyrownal i nic nie odstaje juzWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:11
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo to jakiś buc był
u mnie w klinice ginka się ucieszyła, bo przynajmniej miała obraz sytuacji czy owu - była potwierdzona badaniami i monitoringami
stara.krycha wrote:A mnie lekarz w klinice tylko wysmial z tym mierzeniem. Serio. Dla niego wazniejsze, co z badan wyjdzie, a nie jakies tam wykresy.stara.krycha, moremi, chruszczow lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pchanie kopyt do paszczy jest standardem u dzieci i nie musi oznaczac zabkowania Jak i slinienie sie u nich heheh Oj pcha bo lubi se polizac ja
Co do uszu U mnie mlodemu lewe sie wiecznie klapate robilo ,zakladalam mu bardzo cienka czapeczke zeby nie podwijal ucha.W niej bylo ok bez niej sie podwijalo.Wiec sie poddalam.Z wiekeim kłapciak mus ie wyrownal i nic nie dostaje juz
I ile lat w tej czapce dygal?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:11
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czy ktos mi odpowie na pytanie o USZY i pchanie kopyt do paszczy? Czy mam sie kurwa klasycznie obrazic????
Simba, kapturnica, megan8, Dziobak, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:bo to jakiś buc był
u mnie w klinice ginka się ucieszyła, bo przynajmniej miała obraz sytuacji czy owu - była potwierdzona badaniami i monitoringami -
w takim razie powinnaś tę temp uznać za zaburzoną i odznaczyć na wykresie
Luna76 wrote:Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...
kapturnica, moremi, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
koza123456789 wrote:dobra ,jestem,to moja Zuzia
i mam jeszcze Lindę
stara.krycha, kapturnica, Simba, mamatrojki80, koza123456789, Reni, Zofia8, peppapig, gretka, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Dzieki.
I ile lat w tej czapce dygal?Nieee heheh moze ze 4tygodnie i sie poddalam bo se cwaniak ja zdzieral.Nawet taka wiazana pod paszcza..Po prostu uznalam ,ze pewnie ma miec klapniete uszko jak misiek
Simba, moremi, megan8, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Moja bratanica ciagała rogi poduszki i uszy. Jak nie swoje, to cudze przy karmieniu i zasypianiu. Też wszyscy się martwili, ale ma zgrabne uszka, niedługo konczy lat 7, a przeszło jej w wieku 3 lat. Olać
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna, ja miałam owulację o tydzień przesuniętą. Potwierdzona na monitoringu i ostatnio na prenatalnych. Jak bzykoserca były, to będzie ok.
Luna76, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:E tam kurde,mój wykres był cały zaburzony a teraz mnie wybrzuszyło
Zawsze jest szansa,choć najbardziej wiarygodny to ten monitoring co parę dni,no albo test taki jak Dorbie nam wkleiła
na testowanie to jeszcze sporo za wcześnie
poza tym ja nie bardzo wierzę w testy - w poprzedniej ciąży robiłam 3 różne testy: w 6,7 i 8 tyg. ciąży i wyszły negatywne.