X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooooż znowu kociara

a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę??? wait.gif i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
    koza123456789 wrote:
    dobra ,jestem,to moja Zuzia :) i mam jeszcze Lindę :)

stara.krycha, Simba, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kominiarkę mu załóż ;-)
    kapturnica wrote:
    Lat ?? o.O Nieee heheh moze ze 4tygodnie i sie poddalam bo se cwaniak ja zdzieral.Nawet taka wiazana pod paszcza..Po prostu uznalam ,ze pewnie ma miec klapniete uszko jak misiek XD

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki? ;-)
    Weż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmy ;-)

stara.krycha, moremi, Zofia8, BISCA, megan8, peppapig, gretka, Arwena, kkisia, inessa, Magdala, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kominiarkę mu załóż ;-)
    Toć psze pani napisalam ,ze mimo olania ucho sie zregenerowało i nie odstaje mu 8)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Weż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmy ;-)
    Wiesz, jakby co, ja moge jedno wziac. Moze byc to bardziej rozdarte ;-)

kapturnica, BISCA, peppapig, kkisia, chruszczow, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe
    Wyluzuj, dwa dni po zagnieżdżeniu nie ma szans na zobaczenie czegokolwiek. Co se będziesz żałować? Sikaj jutro ;-)

Krycha gratuluje cionży ;-) widać już brzuch?

stara.krycha, kapturnica, Reni, gretka, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • natasza666 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...

stara.krycha, kapturnica, moremi, BISCA, gretka, Arwena, kkisia, chruszczow, Natka_79, dorbie, ComeToMeBaby, inessa, ania.g, Magdala, paszczakin, Sabina, Mega, Parka, macduska, mama78 lubią tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=moremi

Krycha gratuluje cionży ;-) widać już brzuch?[/QUOTE]
    Pewnie, ale mam tak od urodzenia, wiec nie wiem, czy sie liczy?

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
    czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
    bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

:-)
    koza123456789 wrote:
    a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:23

stara.krycha, moremi, mamatrojki80, koza123456789, BISCA, Aasiula, Simba, kkisia, inessa, Mega lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    booooooż znowu kociara

a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę??? wait.gif i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
    nie,jaką ankietę ??? koty mam z wiochy takie biedne są,jedna dostała z kopyta od krowy i nie widzi na 1oko bo mieszkała w oborze

stara.krycha, mamatrojki80, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

koza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
    Ja sie tak nie bawie! Nawet awatara nie zdazyla zmienic i juz testa zdala! Foch! :-P

kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Luna, ja miałam owulację o tydzień przesuniętą. Potwierdzona na monitoringu i ostatnio na prenatalnych. Jak bzykoserca były, to będzie ok.

Morka, choć Ty wlałaś w moje serce ciut nadziei :-*

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza, ale news <3

Powtorzysz bete ?

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    nie,jaką ankietę ??? koty mam z wiochy takie biedne są,jedna dostała z kopyta od krowy i nie widzi na 1oko bo mieszkała w oborze

Za koty już Cię lubię, ja kocham koty.

koza123456789, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

czy tylko mi jest przykro?

stara.krycha, kapturnica, Luna76, Aasiula, Simba, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Natka_79, ComeToMeBaby, inessa, Magdala, Sabina, Niuta, Mega, macduska, mama78 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Ważne jaka będzie za dwa dni. Tylko gdzie Ty biedaku zrobisz betę 1 maja?
    I jak najbardziej może być taka niska. Ja w 14 dpo miałam 49, a po 48h 200.

stara.krycha, dorbie lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

Nie, jest nas co najmniej dwie

kapturnica, BISCA, Reni, Aasiula, gretka, kkisia, chruszczow, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
    czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
    bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

:-)

reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę :)

stara.krycha, megan8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

koza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

Pewnie jest jeszcze kilka innych...

stara.krycha, kapturnica, Reni, moremi, gretka, kkisia, Mega, macduska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę :)
    Aaaaaachaaaa! No to juz wiemy, o co lekarce chodzilo! Cofam, nie lej jej jeszcze! :-P

koza123456789, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 8948 8949 8950 8951 8952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ