35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
booooooż znowu kociara
a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę???
i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
koza123456789 wrote:dobra ,jestem,to moja Zuzia
i mam jeszcze Lindę 
nick nieaktualny, Simba, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
kominiarkę mu załóż

kapturnica wrote:Lat ??
Nieee heheh moze ze 4tygodnie i sie poddalam bo se cwaniak ja zdzieral.Nawet taka wiazana pod paszcza..Po prostu uznalam ,ze pewnie ma miec klapniete uszko jak misiek 
-
nick nieaktualnyWeż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmystara.krycha wrote:Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki?

nick nieaktualny, moremi, Zofia8, BISCA, megan8, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz, jakby co, ja moge jedno wziac. Moze byc to bardziej rozdartedorbie wrote:Weż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmy

kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Wyluzuj, dwa dni po zagnieżdżeniu nie ma szans na zobaczenie czegokolwiek. Co se będziesz żałować? Sikaj jutrokoza123456789 wrote:a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe

Krycha gratuluje cionży
widać już brzuch?
nick nieaktualny, kapturnica, Reni, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
nick nieaktualny, kapturnica, moremi, BISCA, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, Natka_79, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, Magdala, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

koza123456789 wrote:a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:23
nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, koza123456789, BISCA, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nie,jaką ankietę ??? koty mam z wiochy takie biedne są,jedna dostała z kopyta od krowy i nie widzi na 1oko bo mieszkała w oborzeReni wrote:booooooż znowu kociara
a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę???
i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
koza -
nick nieaktualnyJa sie tak nie bawie! Nawet awatara nie zdazyla zmienic i juz testa zdala! Foch!natasza666 wrote:Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
będę chamica i powiem
ja pierdole
czy tylko mi jest przykro?
nick nieaktualny, kapturnica, Luna76, Aasiula, Simba, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, Natka_79, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, Niuta, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ważne jaka będzie za dwa dni. Tylko gdzie Ty biedaku zrobisz betę 1 maja?natasza666 wrote:Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
I jak najbardziej może być taka niska. Ja w 14 dpo miałam 49, a po 48h 200.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę
nick nieaktualny, megan8, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
koza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny