35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
booooooż znowu kociara
a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę???i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
koza123456789 wrote:dobra ,jestem,to moja Zuziai mam jeszcze Lindę
stara.krycha, Simba, gretka, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
kominiarkę mu załóż
kapturnica wrote:Lat ??Nieee heheh moze ze 4tygodnie i sie poddalam bo se cwaniak ja zdzieral.Nawet taka wiazana pod paszcza..Po prostu uznalam ,ze pewnie ma miec klapniete uszko jak misiek
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki?
stara.krycha, moremi, Zofia8, BISCA, megan8, peppapig, gretka, Arwena, kkisia, inessa, Magdala, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
koza123456789 wrote:a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe
Krycha gratuluje cionżywidać już brzuch?
stara.krycha, kapturnica, Reni, gretka, kkisia, dorbie, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
stara.krycha, kapturnica, moremi, BISCA, gretka, Arwena, kkisia, chruszczow, Natka_79, dorbie, ComeToMeBaby, inessa, ania.g, Magdala, paszczakin, Sabina, Mega, Parka, macduska, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)
koza123456789 wrote:a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " heheWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:23
stara.krycha, moremi, mamatrojki80, koza123456789, BISCA, Aasiula, Simba, kkisia, inessa, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:booooooż znowu kociara
a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę???i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
stara.krycha, mamatrojki80, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
koza -
nick nieaktualnynatasza666 wrote:Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, ComeToMeBaby, Sabina, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
będę chamica i powiem
ja pierdole
czy tylko mi jest przykro?stara.krycha, kapturnica, Luna76, Aasiula, Simba, moremi, gretka, kkisia, chruszczow, Natka_79, ComeToMeBaby, inessa, Magdala, Sabina, Niuta, Mega, macduska, mama78 lubią tę wiadomość
-
natasza666 wrote:Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
I jak najbardziej może być taka niska. Ja w 14 dpo miałam 49, a po 48h 200.
stara.krycha, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)
reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę
stara.krycha, megan8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
koza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny