X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooooż znowu kociara

a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę??? wait.gif i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
    koza123456789 wrote:
    dobra ,jestem,to moja Zuzia :) i mam jeszcze Lindę :)

nick nieaktualny, Simba, gretka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kominiarkę mu załóż ;-)
    kapturnica wrote:
    Lat ?? o.O Nieee heheh moze ze 4tygodnie i sie poddalam bo se cwaniak ja zdzieral.Nawet taka wiazana pod paszcza..Po prostu uznalam ,ze pewnie ma miec klapniete uszko jak misiek XD

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki? ;-)
    Weż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmy ;-)

nick nieaktualny, moremi, Zofia8, BISCA, megan8, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kominiarkę mu załóż ;-)
    Toć psze pani napisalam ,ze mimo olania ucho sie zregenerowało i nie odstaje mu 8)

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Weż nic nie mów. Bo były dwa pecherzyki tak samo dojrzałe, ale nie świrujmy ;-)
    Wiesz, jakby co, ja moge jedno wziac. Moze byc to bardziej rozdarte ;-)

kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe
    Wyluzuj, dwa dni po zagnieżdżeniu nie ma szans na zobaczenie czegokolwiek. Co se będziesz żałować? Sikaj jutro ;-)

Krycha gratuluje cionży ;-) widać już brzuch?

nick nieaktualny, kapturnica, Reni, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • natasza666 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, BISCA, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, chruszczow, Natka_79, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, ania.g, Magdala, paszczakin, nick nieaktualny, Mega, Parka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

p19udqk3vbg012ck.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=moremi

Krycha gratuluje cionży ;-) widać już brzuch?[/QUOTE]
    Pewnie, ale mam tak od urodzenia, wiec nie wiem, czy sie liczy?

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
    czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
    bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

:-)
    koza123456789 wrote:
    a myślicie ,że jak wczoraj nic na usg nie było widać to są szanse ,że jutro test dodatni??? czy mam już iść po wódę i się "odchamić " hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:23

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, koza123456789, BISCA, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    booooooż znowu kociara

a własnie czy nowe koleżanki wypełniły ankietę??? wait.gif i były u spowiedzi u księdza anDŻEJA?
    nie,jaką ankietę ??? koty mam z wiochy takie biedne są,jedna dostała z kopyta od krowy i nie widzi na 1oko bo mieszkała w oborze

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

koza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Przeterminowany test jednak działał. Rano na innym dwie kreski, beta 30. Boje się, że to mało, ale to dopiero 7 lub 10 dpo, wiec mam nadzieje, ze wystarczy. Kurde, w ogóle to do mnie nie dociera...
    Ja sie tak nie bawie! Nawet awatara nie zdazyla zmienic i juz testa zdala! Foch! :-P

kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Niuta lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Luna, ja miałam owulację o tydzień przesuniętą. Potwierdzona na monitoringu i ostatnio na prenatalnych. Jak bzykoserca były, to będzie ok.

Morka, choć Ty wlałaś w moje serce ciut nadziei :-*

moremi, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natasza, ale news <3

Powtorzysz bete ?

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    nie,jaką ankietę ??? koty mam z wiochy takie biedne są,jedna dostała z kopyta od krowy i nie widzi na 1oko bo mieszkała w oborze

Za koty już Cię lubię, ja kocham koty.

koza123456789, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

czy tylko mi jest przykro?

nick nieaktualny, kapturnica, Luna76, Aasiula, Simba, moremi, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, Natka_79, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Magdala, nick nieaktualny, Niuta, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasza666 wrote:
    Ważne jaka będzie za dwa dni. Tylko gdzie Ty biedaku zrobisz betę 1 maja?
    I jak najbardziej może być taka niska. Ja w 14 dpo miałam 49, a po 48h 200.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

Nie, jest nas co najmniej dwie

kapturnica, BISCA, Reni, Aasiula, gretka, nick nieaktualny, chruszczow, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• koza123456789 Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
    czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
    bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

:-)

reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę :)

nick nieaktualny, megan8, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

koza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    będę chamica i powiem
    ja pierdole

Pewnie jest jeszcze kilka innych...

nick nieaktualny, kapturnica, Reni, moremi, gretka, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę :)
    Aaaaaachaaaa! No to juz wiemy, o co lekarce chodzilo! Cofam, nie lej jej jeszcze! :-P

koza123456789, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 8948 8949 8950 8951 8952 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ