35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mowi sie 'bynajmniej'
kapturnica, Simba, Magdala, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Właśnie. Dzisiaj miał rzecznik prasowy Watoliny nadawać? I co? Znowu jakieś opóźnienia...
stara.krycha, Aasiula, BISCA, kkisia, chruszczow, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Nadaje z kliniki. Lekarz wlasnie wyszedl z pokoju. Mamy 8 dobrych jajek. To chyba nizle ?
Natasza nieladnie tak bez kolejki. Gratuluje niemniej
Pozdrawiam wszystkiemamatrojki80, chruszczow, Reni, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:u mnie to samo
jak zmierze rano i mam coś koło 36,5 to już wiem że jezdem w trakcieSimba, kapturnica, mamatrojki80, BISCA, chruszczow, gretka, Aasiula, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFoch
Ide sobie
wroce jak juz bede w ciazy
Ostatnio tylko z pod lady daja
Bisca ty wiesz
stara.krycha, Simba, Arwena, kapturnica, BISCA, chruszczow, Natka_79, gretka, Aasiula, inessa, Magdala, anna maria, SolarPolar, Niuta, Mega, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Uszy. Targa, bo moze zmeczony. Dzieci lubia sobie cos potargac w ramach malej stymulacji. U nas tez sa uszy jako haslo: chce spac.
Kopyta. Moga byc zeby, nie musza. Zaczyna odkrywac, ze wszystko nada sie do paszczy.
Ja gdzies napisalam ze uszy targa? On je tylko odgniata na wszystkie mozliwe sposoby. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba mam pytanie
Jak sobie radzicie
duzo stresu i roboty przy twixach ?
Bo ja z racji wieku dostane 2 i troche dygam czy dam radestara.krycha, peppapig, BISCA, moremi, Simba, chruszczow, Reni, gretka, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość