35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a widzisz
dlatego mi to nie pasowało
bo u nas odchamić pochodzi od chama
cham -1. człowiek ordynarny, grubiański, nieokrzesany, niekulturalny; grubianin, prostak, gbur, prymityw;
2. dawniej: człowiek, który należy do niższej warstwy społecznej, zwłaszcza taki, który nie posiada szlachectwa; chłop, wieśniak, włościanin, plebejusz
no i mówimy idę się odchamić np. jak idziemy do teatru, opery itp

to teraz kumam
koza123456789 wrote:reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałę
kapturnica, stara.krycha, Aasiula, moremi, Simba, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Nadaje z kliniki. Lekarz wlasnie wyszedl z pokoju. Mamy 8 dobrych jajek. To chyba nizle ?
Natasza nieladnie tak bez kolejki. Gratuluje niemniej
Pozdrawiam wszystkie
stara.krycha, kapturnica, peppapig, megan8, Zofia8, mamatrojki80, Aasiula, moremi, gretka, Dziobak, Simba, kkisia, Arwena, chruszczow, ComeToMeBaby, inessa, Magdala, paszczakin, anna maria, Iwone, SolarPolar, Sabina, Niuta, Mega, Parka, macduska, mama78 lubią tę wiadomość
-
kurwa trzy ,ide do katrona pierdole ...stara.krycha wrote:Nie, jest nas co najmniej dwie
stara.krycha, Reni, kapturnica, peppapig, mamatrojki80, BISCA, gretka, Simba, kkisia, Arwena, chruszczow, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bisca 8
ciekawe ile się zapłodni
te emocje i nerwy mnie wykończą
nada trzymam kciuka
jednego, bo drugiego za watoline
stara.krycha, kapturnica, peppapig, BISCA, moremi, gretka, kkisia, Arwena, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPieknie! To teraz kciukanko za zaplodnienie. Mi osobiscie ten etap wydawal sie najtrudniejszy, jak dzwonilam sie dowiadywac o zarodki, mialam dusze na ramieniu. Wspieram!BISCA wrote:Nadaje z kliniki. Lekarz wlasnie wyszedl z pokoju. Mamy 8 dobrych jajek. To chyba nizle ?
Natasza nieladnie tak bez kolejki. Gratuluje niemniej
Pozdrawiam wszystkie
Reni, BISCA, moremi, gretka, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowi sie 'bynajmniej'Reni wrote:w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)

BISCA, chruszczow, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uszy. Targa, bo moze zmeczony. Dzieci lubia sobie cos potargac w ramach malej stymulacji. U nas tez sa uszy jako haslo: chce spac.Simba wrote:Czy ktos mi odpowie na pytanie o USZY i pchanie kopyt do paszczy? Czy mam sie kurwa klasycznie obrazic????
Kopyta. Moga byc zeby, nie musza. Zaczyna odkrywac, ze wszystko nada sie do paszczy.
mamatrojki80, kapturnica, Reni, Aasiula, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH