35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a widzisz
dlatego mi to nie pasowało
bo u nas odchamić pochodzi od chama
cham -1. człowiek ordynarny, grubiański, nieokrzesany, niekulturalny; grubianin, prostak, gbur, prymityw;
2. dawniej: człowiek, który należy do niższej warstwy społecznej, zwłaszcza taki, który nie posiada szlachectwa; chłop, wieśniak, włościanin, plebejusz
no i mówimy idę się odchamić np. jak idziemy do teatru, opery itp
to teraz kumam
koza123456789 wrote:reset,odchamić się ....w naszym towarzystwie oznacza to jedno...zalać pałękapturnica, stara.krycha, Aasiula, moremi, Simba, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Nadaje z kliniki. Lekarz wlasnie wyszedl z pokoju. Mamy 8 dobrych jajek. To chyba nizle ?
Natasza nieladnie tak bez kolejki. Gratuluje niemniej
Pozdrawiam wszystkiestara.krycha, kapturnica, peppapig, megan8, Zofia8, mamatrojki80, Aasiula, moremi, gretka, Dziobak, Simba, kkisia, Arwena, chruszczow, ComeToMeBaby, inessa, Magdala, paszczakin, anna maria, Iwone, SolarPolar, Sabina, Niuta, Mega, Parka, macduska, mama78 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Nie, jest nas co najmniej dwie
stara.krycha, Reni, kapturnica, peppapig, mamatrojki80, BISCA, gretka, Simba, kkisia, Arwena, chruszczow, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Bisca 8
ciekawe ile się zapłodni
te emocje i nerwy mnie wykończą
nada trzymam kciuka
jednego, bo drugiego za watolinestara.krycha, kapturnica, peppapig, BISCA, moremi, gretka, kkisia, Arwena, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Nadaje z kliniki. Lekarz wlasnie wyszedl z pokoju. Mamy 8 dobrych jajek. To chyba nizle ?
Natasza nieladnie tak bez kolejki. Gratuluje niemniej
Pozdrawiam wszystkieReni, BISCA, moremi, gretka, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:w związku z tym, że jesteśmy z różnych regionów i różnymi gwarami mówicie
czy możemy uściślić co oznacza słowo odchamić?
bo wóda i odchamienie nijak idą w parze ( przynajmniej na Mazowszu)
BISCA, chruszczow, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czy ktos mi odpowie na pytanie o USZY i pchanie kopyt do paszczy? Czy mam sie kurwa klasycznie obrazic????
Kopyta. Moga byc zeby, nie musza. Zaczyna odkrywac, ze wszystko nada sie do paszczy.mamatrojki80, kapturnica, Reni, Aasiula, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny