X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Chodzi mi o ten niebotyczny wyskok:-), temp. za czerwoną linią jest oczywiście po lutce...
    Pojedynczy skok tempki nie oznacza tak naprawde nic niestety i traktowala bym ja raczej jako zaburzona 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,
    A mnie lekarz w klinice tylko wysmial z tym mierzeniem. Serio. Dla niego wazniejsze, co z badan wyjdzie, a nie jakies tam wykresy.

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,
    U mnie na monicie powiedzial ,ze sa 2pecherzyki przerosniete , nie ma cialka zoltego(czyli w zaniku juz) a na nastepny dzien wyszedl mi test ciazowy pozytywny.
    Wiec i monit mozna sobie czasem o kant wacka rozbic 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:01

Luna76, moremi, Reni, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    czyli olać mierzenie...?
    TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co ona taka kurturarna ta lekarka?
    używałaś brzydkich słów na wizycie czy może słoma do buta Ci się przykleiła???? O.o

ja na Twoim miejscu profilaktycznie bym jej pocisnęła
    ;-)
    koza123456789 wrote:
    Ta ginka kazała wyjechać na urlop i się odchamić i zagwarantowała ,że wrócę z ciążą...hahahahaha a jak nie to może by jej wjebać :)

stara.krycha, Simba, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry slonecznie ,10stp,milego dnia

Simba, kapturnica, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a co ona taka kurturarna ta lekarka?
    używałaś brzydkich słów na wizycie czy może słoma do buta Ci się przykleiła???? O.o

ja na Twoim miejscu profilaktycznie bym jej pocisnęła
    ;-)
    Za to wyluzowanie przede wszystkim

kapturnica, moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pojedynczy skok tempki nie oznacza tak naprawde nic niestety i traktowala bym ja raczej jako zaburzona 8)

Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...

No i c**j z wykresem! W weekend piję!!!!!!!!!!!!!! Witajcie Beskidy, wino, mężczyźni i śpiew!!!!!!!!!!!!!

stara.krycha, Arwena, moremi, kkisia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanko Kozo(tu wstaw numer telefonu) - czy mozesz sobie jakis avatar zapodac?
    Bo jesli tego nie uczynisz, to mamy tutaj kilka propozycji karnych.
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5334f6c4f97f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/231e37f85d36.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4efde63a6870.jpg

kapturnica, stara.krycha, peppapig, Luna76, moremi, mamatrojki80, Reni, chruszczow, megan8, gretka, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, Magdala, paszczakin, Sabina, Mega, Parka, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    czyli olać mierzenie...?
    Mozesz mierzyc oczywiscie tylko miec z tylu glowy ,ze biorac luteine nie nakrecac sie rosnaca tempka.Pewnie jakbys nie zaczela brac jej wyszedl by ci typowy plaskaty wykres bezowulacyjny A teraz na dwoje babka wrozyla bo moze byla owu i pomryla sie z braniem lutki a moze lutka podnosi tempke.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...

No i c**j z wykresem! W weekend piję!!!!!!!!!!!!!! Witajcie Beskidy, wino, mężczyźni i śpiew!!!!!!!!!!!!!
    Bendziesz ze mnom w paze? :-)

moremi, Luna76 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:

No to tym bardziej jak mialas rzygacza to temperatura bedzie w chuj zaburzona

peppapig, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    E tam kurde,mój wykres był cały zaburzony a teraz mnie wybrzuszyło :D
    Zawsze jest szansa,choć najbardziej wiarygodny to ten monitoring co parę dni,no albo test taki jak Dorbie nam wkleiła :-)

stara.krycha, kapturnica, moremi, Zofia8, gretka, kkisia, Sabina, Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    picgifs-animals-cats-pets-264582.gif

tak tak z pewnością ;-)

też tak sobie mówiłam, 2 razy próbowałam, ale to jeszcze gorsze
    Luna76 wrote:
    A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami,
    wykresami... i c**j! i tak nic z tego :-/
    Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!

peppapig, stara.krycha, kapturnica, moremi, Luna76, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • koza123456789 Koleżanka

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZUKAM I NIE WIWEM JAK ZMIENIĆ TEGO AWATARA ...BLONDYNA JESTEM :)

moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

koza
  • Simba Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktos mi odpowie na pytanie o USZY i pchanie kopyt do paszczy? Czy mam sie kurwa klasycznie obrazic????

BISCA, Mega, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Za to wyluzowanie przede wszystkim

za sugerowanie potrzeby odchamienia...

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No możemy se tu gdybać..i nic z tego co ma być to i tak się wykluje kiedy będzie se kciało!

kapturnica lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Nawet ja widze dwie kreski. Obie takie same. Beda blizniaki? ;-)
    O tym samym pomyslałam :)

stara.krycha, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koza123456789 wrote:
    SZUKAM I NIE WIWEM JAK ZMIENIĆ TEGO AWATARA ...BLONDYNA JESTEM :)
    Skoro blondyna, to bierzesz zdjecie nr 2 :)

kapturnica, moremi, Reni, gretka, BISCA, kkisia, chruszczow, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 8946 8947 8948 8949 8950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ