35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykoza123456789 wrote:ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,
-
koza123456789 wrote:ja tak zrobiłam z mierzeniem ,wpisywałam tutaj kilka dni temp.miałam np.36,6 i pojechałam na kontrolę cyklu i ginka mówi ,że jest ślad po owulacji ...więc ja nie bardzo wierzę w te temperatury,
Wiec i monit mozna sobie czasem o kant wacka rozbicWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 11:01
Luna76, moremi, Reni, Zofia8, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a co ona taka kurturarna ta lekarka?
używałaś brzydkich słów na wizycie czy może słoma do buta Ci się przykleiła????
ja na Twoim miejscu profilaktycznie bym jej pocisnęła
koza123456789 wrote:Ta ginka kazała wyjechać na urlop i się odchamić i zagwarantowała ,że wrócę z ciążą...hahahahaha a jak nie to może by jej wjebaćstara.krycha, Simba, kapturnica, mamatrojki80, moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a co ona taka kurturarna ta lekarka?
używałaś brzydkich słów na wizycie czy może słoma do buta Ci się przykleiła????
ja na Twoim miejscu profilaktycznie bym jej pocisnęła
kapturnica, moremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Pojedynczy skok tempki nie oznacza tak naprawde nic niestety i traktowala bym ja raczej jako zaburzona
Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...
No i c**j z wykresem! W weekend piję!!!!!!!!!!!!!! Witajcie Beskidy, wino, mężczyźni i śpiew!!!!!!!!!!!!!stara.krycha, Arwena, moremi, kkisia, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kolezanko Kozo(tu wstaw numer telefonu) - czy mozesz sobie jakis avatar zapodac?
Bo jesli tego nie uczynisz, to mamy tutaj kilka propozycji karnych.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5334f6c4f97f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/231e37f85d36.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4efde63a6870.jpgkapturnica, stara.krycha, peppapig, Luna76, moremi, mamatrojki80, Reni, chruszczow, megan8, gretka, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, ania.g, Magdala, paszczakin, Sabina, Mega, Parka, macduska lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:czyli olać mierzenie...?
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...
No i c**j z wykresem! W weekend piję!!!!!!!!!!!!!! Witajcie Beskidy, wino, mężczyźni i śpiew!!!!!!!!!!!!!moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Masz racje, tym bardziej, że miałam wtedy tego cholernego wirusa rzygaczkowego...
No i c**j z wykresem! W weekend piję!!!!!!!!!!!!!! Witajcie Beskidy, wino, mężczyźni i śpiew!!!!!!!!!!!!!peppapig, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Pojedynczy skok tempki nie oznacza tak naprawde nic niestety i traktowala bym ja raczej jako zaburzona
Zawsze jest szansa,choć najbardziej wiarygodny to ten monitoring co parę dni,no albo test taki jak Dorbie nam wkleiłastara.krycha, kapturnica, moremi, Zofia8, gretka, kkisia, Sabina, Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
tak tak z pewnością
też tak sobie mówiłam, 2 razy próbowałam, ale to jeszcze gorsze
Luna76 wrote:A ja się kuźwa nakręcam tym całym mierzeniem temp., obserwacjami,
wykresami... i c**j! i tak nic z tego
Już tak sobie pomyślałam: od przyszłego cyklu pierdolnę tym wszystkim - nie będę mierzyć, wpisywać, obserwować, czytać, zapomnę kiedy miałam @ i może, jak dam na luz, to załapię... a jak nie to trudno, i c**j!peppapig, stara.krycha, kapturnica, moremi, Luna76, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny