35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek ( durna bajka mi się udziela)
Widzę że Kapta już wybrała ładne imię dla swojego syna
Marcel właśnie trenuje pełzanie a ja popijam kawę.Wczoraj wygrałam na allegro fajne koszulo body z myślą o chrzcie. Nie chcę go ubierać w mini garniturki bo nie lubię stylu ala stary maleńki. Do tej koszuli dokupię ciemne spodnie i będzie ok.kapturnica, gretka, Simba, kkisia, moremi, megan8, Dziobak, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Luna76 wrote:Cześć
Ovufriend przestawiło mi owulacjęale to co mi teraz oznacza nie pasuje mi! Jak owulacja w 20 dniu!!!??? Coś takiego w ogóle może być???
u mnie zawsze ok 20 dnia
Dzien dobry z kolejki do pobrania krwi i jakieś cyrki sie dzieją
Trzymam kciuki za kogo trzebaWacia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 09:45
kapturnica, gretka, Parka, kkisia, moremi, Sabina, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, ze tak z ranca zazartuje. Wczorajsze pawie wychodza dzis ta druga strona. Lozko najlepszym przyjacielem. Praca? A niech raz sami ten burdel ogarna, wtedy zobacza, jaka niezastapiona jestem!
BISCA, trzymam wszystko za sprawna punkcje!Parka, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam sie, Wacia myslimy tu o Tobie
Luna76 wrote:Cześć
Ovufriend przestawiło mi owulacjęale to co mi teraz oznacza nie pasuje mi! Jak owulacja w 20 dniu!!!??? Coś takiego w ogóle może być???
Moze, ja mam zwykle po 20. Taka urodastara.krycha, kapturnica, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziendobry ale dzien.. Wiecie ze ja z powrotem zimowa kurtke wyciagnelam? I nosze.
Trzymam za jaja Bisci i naprawianie Waci.
Moremi tam gdzies sie dokopalam ze domu szukacie. Znalezliscie? I w jakich okolicach?stara.krycha, moremi, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny