X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziobak to nie fura to krowa 8) Osobiscie nielubie takich wielkich ale auto ładne 8)
    Ja kocham wielkie auta. Ten jest taki sam dlugi jak moj obecny furak, ale jest duzo wyzszy. Tam gdzie teraz mam czubek glowy, w nowym bede miala lokiec. ;-)
    Fajne auto dla kurdupli, a ja nim jestem.

mamatrojki80, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziobak to nie fura to krowa 8) Osobiscie nielubie takich wielkich ale auto ładne 8)
    E no fura fajna, rodzinna, duzo sie zmiesci - jedyny jej minus ze lubi duzo jesc!

Dziobak, Aasiula, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    E no fura fajna, rodzinna, duzo sie zmiesci - jedyny jej minus ze lubi duzo jesc!
    Ano. Bedzie z 9 na 100 pewnie. Ja mam ciezka noge, wiec pewnie wiecej.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    No napewno pije jak smok hehehehe Ja tam jednak wole takie male bo mimo wszystko na moim zadupiu znalesc wolne miejsce na parkingu to nie raz cud a moim malcem wszedzie wjade 8)

Dziobak, SolarPolar lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Diesel czy benzyniak?
    Jak wlaczysz klime do tego radyjko , czeste korki to i ze 13 ci wszama A zwl w zimie 8)

Dziobak lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobaku, a ile w No paliwo kosztuje? pytam tak z ciekawości.

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To benzyna. Teraz mam diesla, ktory pali 5 na 100, wiec roznice na bank odczuje.
    Diesel w No kosztuje ok 13 koron ( prawie 6 zet), benzyna 14 koron. Ciut drozej niz w Pl tylko.

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zaniepokojona pytam gdzie Magda???

Zofia8
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak się nie bierze udziału w dyskusji - to ona jakoś cieszy bardziej, niż emocjonuje...a nie miałam jak się ustosunkować, bo jechałam w tramwaju i w ogóle zapierdzielam ostatnio jak mały samochodzik.
    Kajtolo na razie sypia w zasadzie z nami. Tzn usypia po kąpieli przytulany w naszym wyrze (ja to bardzo lubię i on też), potem go odkładamy już śpiącego do łóżeczka i niestety budzi się co kilka godzin...wtedy zabieram go na cycka do nas..jeśli podczas karmienia nie zasnę - to go odkładam z powrotem do łóżeczka. Ale często jest tak- że po prostu jestem nieprzytomna o 3 w nocy i zwyczajnie z tym moim cyckiem w jego buzi zasypiamy razem...
    Jeśli nie usnę i przełożę go do łóżeczka - budzi się co 1,5-2 godz.-masakra. Jeśli uśnie z nami - w zasadzie śpi do rana. Nie wiem czy robię tak jak trzeba - po prostu robię to na czuja. Myślę, że na odstawianie do samodzielnego zupełnie spania jeszcze czas.....
    Koty śpią w nogach, mały między nami, rano w weekendy dołącza nad ranem starszy...:) Czasami jesteśmy w 6 stworzeń w jednym wyrze....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:38

kapturnica, SolarPolar, Heretyczka, Bliska 77, Dziobak, gretka, caffe, Aasiula, Reni, paszczakin, MartaDidi, gosia7122, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Fura czadowa...:)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    a ja sie zaniepokojona pytam gdzie Magda???

A skąd mamy wiedzieć Zosia? :-)

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak się nie bierze udziału w dyskusji - to ona jakoś cieszy bardziej, niż emocjonuje...a nie miałam jak się ustosunkować, bo jechałam w tramwaju i w ogóle zapierdzielam ostatnio jak mały samochodzik.
    Kajtolo na razie sypia w zasadzie z nami. Tzn usypia po kąpieli przytulany w naszym wyrze (ja to bardzo lubię i on też), potem go odkładamy już spiącego do łóżeczka i niestety budzi się co kilka godzin...wtedy zabieram go na cycka do nas..jeśli podczas karmienia nie zasne - to go odkładam spowrotem do łóżeczka. Ale często jest tak- że po prostu jestem nieprzytomna o 3 w nocy i zwyczajnie z tym moim cyckiem w jego buzi zasypiamy razem...
    Jeśli nie usnę i przełożę go do łóżeczka - budzi się co 1,5-2 godz.-masakra. Jeśli uśnie z nami - w zasadzie śpi do rana. Nie wiem czy robię tak jak trzeba - po prostu robię to na czuja. Myślę, że na odstawianie do samodzielnego zupełnie spania jeszcze czas.....
    Koty śpią w nogach, mały między nami, rano w weekendy dołącza nad ranem starszy...:) Czasami jesteśmy w 6 stworzeń w jednym wyrze....
    Uff myslalam ze tylko ja i garstka dziewczyn wychowujemy synow z kompleksem edypa lub geja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 17:33

Bozia3, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Marian. Juz go kocham.

super fura, ja tez lubuje sie tylko w duzych krowach

• Iwone Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtolo na razie sypia w zasadzie z nami. Tzn usypia po kąpieli przytulany w naszym wyrze (ja to bardzo lubię i on też), potem go odkładamy już śpiącego do łóżeczka i niestety budzi się co kilka godzin...wtedy zabieram go na cycka do nas..jeśli podczas karmienia nie zasnę - to go odkładam z powrotem do łóżeczka. Ale często jest tak- że po prostu jestem nieprzytomna o 3 w nocy i zwyczajnie z tym moim cyckiem w jego buzi zasypiamy razem...
    Bozia ze swoim najstarszym spałam razem do ok roku i 3 m-c, bo też mi się zdarzało na początku przysypać przy karmieniu i też lepiej sypiał jak spał ze mną, dlatego nie upierałam się żeby koniecznie odłożyć go do łóżeczka.
    Nie miałam większych problemów żeby go nauczyć spać samemu, ale nie czekałam z tym za długo.

Bozia3, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    No to życzę Wam udanego weekendu.
    Ja będę siać warzywa i ogólnie na łonie natury wypoczywać, ganiać po łąkach i polach z psem itp.
    Ciepło wraca :)
    No to pa.

gretka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak autko przepiękne
    własnie takie chcemy z mężem jak sie troche dorobimy....kiedyś :)

Dziobak, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któras sie ze mna napije malutkiego procentowego?
    w końcu długi łikend, tutaj również

Dziobak, caffe, Aasiula, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jakbym czytała o mojej córce :-), jak w zegarku, 1-1,5 godziny snu

Dziobak, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Dziobak autko przepiękne
    własnie takie chcemy z mężem jak sie troche dorobimy....kiedyś :)

A ja myślałam, że Ty ponad dobra doczesne jesteś ;-)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, bryka fajna, my też myślimy o jakieś zmianie ale jeszcze musimy sie wstrzymać, bo losy w mojej pracy nie do końca pewne

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 8995 8996 8997 8998 8999 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ