35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Pojechałaś. Nigdzie, powtarzam - nigdzie nie napisałam, że nie będę spała z dzieckiem i że to źle.
Jak to łatwo się przypierdolić o chuj wie co.
Czy będziemy spać z dzieckiem, czy koty też będą, to nic wam do tego. Moje łóżko, moje zasady. Nie wiem o co się czepiacie. To wasza sprawa i mi nic do tego czy i jak długo karmicie piersią, czy śpicie z dzieckiem czy z psem. I po cholerę przekonujecie nas do swoich racji? Każdy ma swoją, więc laskawie się ode mnie odpierdolcie.Reni, moremi, Magdala, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
to jeśli mogę
mam taki mały żarcik na rozluźnienie albo na kolejny patyk
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/331a116feb17.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:04
Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a własnie Paszcza byłam u Ciebie dzisiaj, ale Cię nie zastałam
był tylko Adaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d983ebe0d66.jpgSimba, mamatrojki80, Dziobak, Iwone, kkisia, moremi, dorbie, Magdala, Zofia8, BISCA, paszczakin, megan8, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:No, nie ma co przesądzać
A jaka bete miałaś, Simba? Jakiego rzędu przy bliźniakach?Czyli w 17 od zaplodnienia
mamatrojki80, Aasiula, kkisia, moremi, BISCA, gretka, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Daj spokój, ja bym musiała non stop w katonie siedzieć, one cały czas po mnie jadą cokolwiek napiszę
a ja jestem wybitnie wrażliwa
i groziła mi trauma....
mamatrojki80, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
pffff wystarczy wpisać w googlach
i już wiemy
Dziobak wrote:Ja tez. Chociaz tu sie troche opancerzylam. Wyjde, bo nie wytrzymam jak wam nowej fury nie pokaze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 15:20
mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:pffff wystarczy wpisać w googlach
i już wiemy
Zawsze nazywamy samochody od solenizanta dnia zakupu. Aktualne volvo to Bonifacy. A tera Marian. Krotko i zajebiscie. I swojsko!Simba, Reni, mamatrojki80, kkisia, BISCA, megan8, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Zart. Moja jest najpiekniejsiejsza na swiecie. I dostanie na imie Marian.
Zawsze nazywamy samochody od solenizanta dnia zakupu. Aktualne volvo to Bonifacy. A tera Marian. Krotko i zajebiscie. I swojsko!
Marian jak ten z filmu Auta... coś ściemiasz, bo Marian nie jest VOLVO
-
nick nieaktualny