35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dorbie sorki, ale jak wczoraj widziałam Twój test, to jakoś tak mi się skojarzyło z bliźniakami. Dzisiejsza beta to samodorbie wrote:Beta 792

Powtórka w sobotę

Masz dwóch synów, to teraz kolej na dwie córki
dorbie, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kopie dziury na środku ogrodu (pod płotem nie chce)
- wykopuje kwiatki z cebulkami
- roznosi śmieci i zabawki małego po całym ogrodzie
- kaprysi przy jedzeniu
- chowa buty mojego męża (moich i dzieci nie rusza)
Na szczęście w domu nie robi żadnych szkód
dorbie, efcia, BISCA, Bliska 77, gretka, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO,kurcze, ja mam 792 w 15 dniuSimba wrote:713 mialam w 14 dniu po transferze
Czyli w 17 od zaplodnienia
Bez komentarza...
SolarPolar, moremi, kkisia, Simba, mamatrojki80, Iwone, Aasiula, efcia, Magdala, Bozia3, Zofia8, BISCA, Bliska 77, gretka, ola_35, caffe, Parka, megan8, peppapig, gosia7122, Sabina, Mega, mama78, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kaprysi przy jedzeniu
Mój rozwala śmieci i robi burdel w garażu - pogryzł drewniaki i inne stare buty
A szczyt to było jak zjadł paletke jajek i w nocy wszystko wyżygał
To tak na pocieszenie, Iwone
Nie jesteś sama
Iwone, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Moja juz nie kopie w ogrodku ale wynosi buty do ogrodka! W domu juz nie brudzi - w sensie gryzienia czy jakis kleksow na podlodze. Zaczela grzecznie wracac jak ja wolam ( nie chodze z nia na smyczy) ale jak wyczuje sarne, zajaca itp to instykt jest silniejszy ale to jest do ustawienie. Wiec widze z wiekiem postepy:-) za miesiac konczy rok! I Luna dojrzeje spokojnie, trzeba to przejsc.Iwone wrote:Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kaprysi przy jedzeniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:31
Iwone, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Ty zaczęłaś jak to będzie, gdy nToto będzie wyło, a Misiek poprawił. Świętej z sieboe nie rób. Wystarczy że chuda jesteśDziobak wrote:Ale to nie bylam ja!
Dziobak, Simba, Bozia3, paszczakin, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oddychaj.moremi wrote:Ty zaczęłaś jak to będzie, gdy nToto będzie wyło, a Misiek poprawił. Świętej z sieboe nie rób. Wystarczy że chuda jesteś

I nie, ze bedzie wylo, tylko ze nie bedzie spalo.
Morek, wybaczam Ci. Ale tylko dlatego, ze masz juz wyrazne objawy budyniu...
-
nick nieaktualny
-
Najgorsze to jest to, że chyba popełniłam jakieś błędy żywieniowe
Luna nie może dostawać codziennie tego samego, muszę kombinować a i tak nie mam pewności czy zje. Dziś na śniadanie dostała chrupki z mlekiem i chlebem z masłem. Samych chrupek nie chce 
Weterynarz nam powiedział, że jeśli lubi mleko, to możemy jej dawać do czasu, do puki nie będzie biegunek.
dorbie lubi tę wiadomość
-
Weź nie pierdol. Co za różnica czy pisalyście że bedzie wylo, czy ze nie bedzie spało. Obie się przypierdoliłyście, bo smialam napisać, że porownywanie ludzi do zwierząt nie jest dobre.Dziobak wrote:Oddychaj.
I nie, ze bedzie wylo, tylko ze nie bedzie spalo.
Morek, wybaczam Ci. Ale tylko dlatego, ze masz juz wyrazne objawy budyniu...
I swoje wybaczanie wsadz sobie gdzieś.
Simba, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyW poprz ciązy miałam 512 w 15dpo, to nie jest duża róznica, ważne jak dalej przyrasta. Nie wkręcać mnie tu, bo będę 3 tyg myślała, aż pójdę na usg. Mam zamiar iśc nie prędzej niż 20.05. Ciekawe czy wytrwamdorbie wrote:O,kurcze, ja mam 792 w 15 dniu
Bez komentarza...
Iwone, mamatrojki80, Aasiula, SolarPolar, Bozia3, Simba, gretka, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moja jak kota zobaczy to nie przepuściSolarPolar wrote:Moja juz nie kopie w ogrodku ale wynosi buty do ogrodka! W domu juz nie brudzi - w sensie gryzienia czy jakis kleksow na podlodze. Zaczela grzecznie wracac jak ja wolam ( nie chodze z nia na smyczy) ale jak wyczuje sarne, zajaca itp to instykt jest silniejszy ale to jest do ustawienie. Wiec widze z wiekiem postepy:-) za miesiac konczy rok! I Luna dojrzeje spokojnie, trzeba to przejsc.
Na szczęście nie robi kotu krzywdy, tylko ją wącha i liże, ale kot za bardzo nie pozwala jej się zbliżać.
Raz jeden jedyny jadły z tej samej miski
dorbie, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Osobiscie nielubie takich wielkich ale auto ładne