35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Beta 792
Powtórka w sobotę
Masz dwóch synów, to teraz kolej na dwie córkidorbie, BISCA, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kopie dziury na środku ogrodu (pod płotem nie chce)
- wykopuje kwiatki z cebulkami
- roznosi śmieci i zabawki małego po całym ogrodzie
- kaprysi przy jedzeniu
- chowa buty mojego męża (moich i dzieci nie rusza)
Na szczęście w domu nie robi żadnych szkóddorbie, efcia, BISCA, Bliska 77, gretka, caffe, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:713 mialam w 14 dniu po transferze
Czyli w 17 od zaplodnienia
Bez komentarza...SolarPolar, moremi, kkisia, Simba, mamatrojki80, Iwone, Aasiula, efcia, Magdala, Bozia3, Zofia8, BISCA, Bliska 77, gretka, ola_35, caffe, Parka, megan8, peppapig, gosia7122, Sabina, Mega, mama78, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kaprysi przy jedzeniu
Na szczęście w domu nie robi żadnych szkód
Mój rozwala śmieci i robi burdel w garażu - pogryzł drewniaki i inne stare buty
A szczyt to było jak zjadł paletke jajek i w nocy wszystko wyżygał
To tak na pocieszenie, Iwone
Nie jesteś samaIwone, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Polarku kiedyś pisałam o "idealnym psie" Niestety chyba za szybko się pochwaliłam i żeby nie było Ci żal, poczytaj co wyprawia moja Luna
- kaprysi przy jedzeniu
Na szczęście w domu nie robi żadnych szkódWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 16:31
Iwone, dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale to nie bylam ja!
Dziobak, Simba, Bozia3, paszczakin, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ty zaczęłaś jak to będzie, gdy nToto będzie wyło, a Misiek poprawił. Świętej z sieboe nie rób. Wystarczy że chuda jesteś
I nie, ze bedzie wylo, tylko ze nie bedzie spalo.
Morek, wybaczam Ci. Ale tylko dlatego, ze masz juz wyrazne objawy budyniu... -
nick nieaktualny
-
Najgorsze to jest to, że chyba popełniłam jakieś błędy żywieniowe
Luna nie może dostawać codziennie tego samego, muszę kombinować a i tak nie mam pewności czy zje. Dziś na śniadanie dostała chrupki z mlekiem i chlebem z masłem. Samych chrupek nie chce
Weterynarz nam powiedział, że jeśli lubi mleko, to możemy jej dawać do czasu, do puki nie będzie biegunek.dorbie lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Oddychaj.
I nie, ze bedzie wylo, tylko ze nie bedzie spalo.
Morek, wybaczam Ci. Ale tylko dlatego, ze masz juz wyrazne objawy budyniu...
I swoje wybaczanie wsadz sobie gdzieś.Simba, paszczakin, Reni lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnydorbie wrote:O,kurcze, ja mam 792 w 15 dniu
Bez komentarza...Iwone, mamatrojki80, Aasiula, SolarPolar, Bozia3, Simba, gretka, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Moja juz nie kopie w ogrodku ale wynosi buty do ogrodka! W domu juz nie brudzi - w sensie gryzienia czy jakis kleksow na podlodze. Zaczela grzecznie wracac jak ja wolam ( nie chodze z nia na smyczy) ale jak wyczuje sarne, zajaca itp to instykt jest silniejszy ale to jest do ustawienie. Wiec widze z wiekiem postepy:-) za miesiac konczy rok! I Luna dojrzeje spokojnie, trzeba to przejsc.
Na szczęście nie robi kotu krzywdy, tylko ją wącha i liże, ale kot za bardzo nie pozwala jej się zbliżać.
Raz jeden jedyny jadły z tej samej miskidorbie, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny