35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:A ja myślałam, że Ty ponad dobra doczesne jesteś
gdybym miała ta kase która władowaam w moja rodzine żeby mogli mieszkać np w UK albo żeby długów nie mieli to miałabym już dawno taka fure i nie tylko
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak, super fura. Jednak wole nasza szczuplejsza 60
Mu kupilismy bardzo dobra butelke czerwonego , zaraz do Was dolacze. A jest co oblewac : Wacia, Dorbie blizniaki, Mariana ...
Iwone, Dziobak, Simba, dorbie, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:bo to jest tak....że lubie dobra ale zawsze staram sie mysleć o potrzebujacych również
gdybym miała ta kase która władowaam w moja rodzine żeby mogli mieszkać np w UK albo żeby długów nie mieli to miałabym już dawno taka fure i nie tylkoHeretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:jakie blizniaki i co z Wacią???
ktos mi streści czy musze wszystko czytac?
Udało się!!!Heretyczka, Dziobak, BISCA, Iwone, Simba, dorbie, gretka, SolarPolar, caffe, Aasiula, Zofia8, Magdala, kkisia, MartaDidi, peppapig, gosia7122, malgos741, Sabina, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jakie blizniaki i co z Wacią???
ktos mi streści czy musze wszystko czytac?
z tego co zakumałam - Wacia jest funkiel nówka nieśmigana...a dorbie ma wysoką betę - co wskazywać może na bliźniakimacduska, dorbie, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja już nie umiem streszczać - za dużo mnie tu nie ma, a tu tyle się dzieje...
z tego co zakumałam - Wacia jest funkiel nówka nieśmigana...a dorbie ma wysoką betę - co wskazywać może na bliźniaki
super wiadomości, po takich zabiegach podobno sie szybko zachodzidorbie, caffe, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Skonczyly sie dzis sloiczki z owocami. Stalam sie wiec na chwile super hiper mega max ekstra power matka i zmiksowalam dziecku gruszke. Dzizas. Obrac, pokroic na mniejsze, zmiksowac. Ile mycia potem...
A mlody zjadl i nie byl bardziej zachwycony niz zawsze. Znaczy kocha owocki i ma w pompie, czy matka miksuje z serca czy robi klik sloiczkiem. To ja juz wole zrobic klik.
Wykonczyla mnie ta akcja. Leze na sofie...dorbie, Heretyczka, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja już nie umiem streszczać - za dużo mnie tu nie ma, a tu tyle się dzieje...
z tego co zakumałam - Wacia jest funkiel nówka nieśmigana...a dorbie ma wysoką betę - co wskazywać może na bliźniaki
A położna w szpitalu powiedziała mi, że czesto po poronieniach gdy się od razu zajdzie, to sa bliźniaki. Powiedziała jak bylam po lyzeczkowaniucoś nade mna ze wszystkich stron te bliźniaki napieraja
Mój mąż też mnie wkreca. Ale ja swoje wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:43
Bozia3, Heretyczka, Iwone, macduska, BISCA, Aasiula, gretka, Zofia8, Magdala, megan8, kkisia, gosia7122, malgos741, Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Skonczyly sie dzis sloiczki z owocami. Stalam sie wiec na chwile super hiper mega max ekstra power matka i zmiksowalam dziecku gruszke. Dzizas. Obrac, pokroic na mniejsze, zmiksowac. Ile mycia potem...
A mlody zjadl i nie byl bardziej zachwycony niz zawsze. Znaczy kocha owocki i ma w pompie, czy matka miksuje z serca czy robi klik sloiczkiem. To ja juz wole zrobic klik.
Wykonczyla mnie ta akcja. Leze na sofie...
gotujemy zupke która ma na dwa lub trzy dni bo częśc zamrazamy, z owoców blenduje mu sliwki gruszki jagody i banany....awokado dodaje czasem do zupkicaffe, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja nie daje słoiczków w ogóle bo maja konserwanty chociaz pewnie smakuja lepiej
gotujemy zupke która ma na dwa lub trzy dni bo częśc zamrazamy, z owoców blenduje mu sliwki gruszki jagody i banany....awokado dodaje czasem do zupki
Sprobuj dac awokado skrobane, jak banana. Bo w zupie to juz nie ten smak i nie te wartosci odzywcze. Adas ma bzika na punkcie awokado, zje kazda ilosc. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No no Dorbie ja 760 mialam w 18tym dniu po ovu heheheh Moze i blizniaki chociaz raczej nie sadze bys chciala dwojeczke.No chyba ze siemyle ???
Na początku kobitki mają różną betę i niską i wyższa, ważny przyrost i pozniejszy wzrostIwone, Simba, Heretyczka, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość