X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy któras sie ze mna napije malutkiego procentowego?
    w końcu długi łikend, tutaj również
    Ja wypije winko - robie podklad pod Berlin:-). Jakie piwo polecisz?

BISCA, Heretyczka, gretka lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy któras sie ze mna napije malutkiego procentowego?
    w końcu długi łikend, tutaj również
    Dawaj. Na poprawe humoru. I Mariana trzeba opic.

Heretyczka, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia, jakbym czytała o mojej córce :-), jak w zegarku, 1-1,5 godziny snu
    I o Adasiu.

Bliska 77, Bozia3, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A ja myślałam, że Ty ponad dobra doczesne jesteś ;-)
    bo to jest tak....że lubie dobra ale zawsze staram sie mysleć o potrzebujacych również :)
    gdybym miała ta kase która władowaam w moja rodzine żeby mogli mieszkać np w UK albo żeby długów nie mieli to miałabym już dawno taka fure i nie tylko

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja wypije winko - robie podklad pod Berlin:-). Jakie piwo polecisz?
    niemieckie ? kazde? tutaj pije takie z korkiem jak w lemoniadzie za komuny;)

SolarPolar lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak, super fura. Jednak wole nasza szczuplejsza 60 ;-)
    Mu kupilismy bardzo dobra butelke czerwonego , zaraz do Was dolacze. A jest co oblewac : Wacia, Dorbie blizniaki, Mariana ...

Iwone, Dziobak, Simba, dorbie, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    I o Adasiu.
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bo to jest tak....że lubie dobra ale zawsze staram sie mysleć o potrzebujacych również :)
    gdybym miała ta kase która władowaam w moja rodzine żeby mogli mieszkać np w UK albo żeby długów nie mieli to miałabym już dawno taka fure i nie tylko
    samo życie...

Heretyczka lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie blizniaki i co z Wacią???
    ktos mi streści czy musze wszystko czytac?

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Wacia właśnie jedzir do domu.
    Udało się!!!

Heretyczka, Dziobak, BISCA, Iwone, Simba, dorbie, gretka, SolarPolar, caffe, Aasiula, Zofia8, Magdala, kkisia, MartaDidi, peppapig, gosia7122, malgos741, Sabina, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia super :)

BISCA, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wacia właśnie jedzir do domu.
    Udało się!!!
    Wacia jak ja sie ciesze :)
    znaczy sie będzie Waciątko :)

BISCA, macduska, dorbie, gretka, caffe, Aasiula, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja już nie umiem streszczać - za dużo mnie tu nie ma, a tu tyle się dzieje...
    z tego co zakumałam - Wacia jest funkiel nówka nieśmigana...a dorbie ma wysoką betę - co wskazywać może na bliźniaki :)

macduska, dorbie, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Wacia jak ja sie ciesze :)
    znaczy sie będzie Waciątko :)

Jest szansa. Spróbujemy. :-)

Heretyczka, dorbie, caffe, SolarPolar, BISCA, Aasiula, Zofia8, kkisia, paszczakin, malgos741, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    z tego co zakumałam - Wacia jest funkiel nówka nieśmigana...a dorbie ma wysoką betę - co wskazywać może na bliźniaki :)

super wiadomości, po takich zabiegach podobno sie szybko zachodzi

dorbie, caffe, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonczyly sie dzis sloiczki z owocami. Stalam sie wiec na chwile super hiper mega max ekstra power matka i zmiksowalam dziecku gruszke. Dzizas. Obrac, pokroic na mniejsze, zmiksowac. Ile mycia potem...
    A mlody zjadl i nie byl bardziej zachwycony niz zawsze. Znaczy kocha owocki i ma w pompie, czy matka miksuje z serca czy robi klik sloiczkiem. To ja juz wole zrobic klik.
    Wykonczyla mnie ta akcja. Leze na sofie...

dorbie, Heretyczka, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Uff, dobrze, że nie napisałaś, że mam bliźniaki, bo wyszlaby niezla plotka :-)
    A położna w szpitalu powiedziała mi, że czesto po poronieniach gdy się od razu zajdzie, to sa bliźniaki. Powiedziała jak bylam po lyzeczkowaniu ;-) coś nade mna ze wszystkich stron te bliźniaki napieraja ;-)
    Mój mąż też mnie wkreca. Ale ja swoje wiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 18:43

Bozia3, Heretyczka, Iwone, macduska, BISCA, Aasiula, gretka, Zofia8, Magdala, megan8, kkisia, gosia7122, malgos741, Sabina, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Skonczyly sie dzis sloiczki z owocami. Stalam sie wiec na chwile super hiper mega max ekstra power matka i zmiksowalam dziecku gruszke. Dzizas. Obrac, pokroic na mniejsze, zmiksowac. Ile mycia potem...
    A mlody zjadl i nie byl bardziej zachwycony niz zawsze. Znaczy kocha owocki i ma w pompie, czy matka miksuje z serca czy robi klik sloiczkiem. To ja juz wole zrobic klik.
    Wykonczyla mnie ta akcja. Leze na sofie...
    ja nie daje słoiczków w ogóle bo maja konserwanty chociaz pewnie smakuja lepiej
    gotujemy zupke która ma na dwa lub trzy dni bo częśc zamrazamy, z owoców blenduje mu sliwki gruszki jagody i banany....awokado dodaje czasem do zupki

caffe, Zofia8, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    ja nie daje słoiczków w ogóle bo maja konserwanty chociaz pewnie smakuja lepiej
    gotujemy zupke która ma na dwa lub trzy dni bo częśc zamrazamy, z owoców blenduje mu sliwki gruszki jagody i banany....awokado dodaje czasem do zupki
    Eee, na pewno nie maja. :P
    Sprobuj dac awokado skrobane, jak banana. Bo w zupie to juz nie ten smak i nie te wartosci odzywcze. Adas ma bzika na punkcie awokado, zje kazda ilosc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No no Dorbie ja 760 mialam w 18tym dniu po ovu heheheh Moze i blizniaki chociaz raczej nie sadze bys chciala dwojeczke.No chyba ze siemyle ???
    Ilość dzieci mnie nue przeraża, tylko to, że jest to ciąża wyzszego ryzyka i nie wiadomo czy bym mogła pracowac itd. A ja przecież nie taka młódka. Tylko tego bym się bała.
    Na początku kobitki mają różną betę i niską i wyższa, ważny przyrost i pozniejszy wzrost :-)

Iwone, Simba, Heretyczka, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8996 8997 8998 8999 9000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ