X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a własnie Paszcza byłam u Ciebie dzisiaj, ale Cię nie zastałam
    był tylko Adaś ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d983ebe0d66.jpg

I kawy nawet nie podał? Nie tak go wychowywalam! :)

Simba, BISCA, Aasiula, mamatrojki80, Reni, anna maria, kapturnica, megan8, kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Eee, na pewno nie maja. :P
    Sprobuj dac awokado skrobane, jak banana. Bo w zupie to juz nie ten smak i nie te wartosci odzywcze. Adas ma bzika na punkcie awokado, zje kazda ilosc.
    daje swieże do zupki nie psuje awokada temperaturą przecie :)
    ale sinlaku nic nie zastapi...skubane nestle

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ilość dzieci mnie nue przeraża, tylko to, że jest to ciąża wyzszego ryzyka i nie wiadomo czy bym mogła pracowac itd. A ja przecież nie taka młódka. Tylko tego bym się bała.
    Na początku kobitki mają różną betę i niską i wyższa, ważny przyrost i pozniejszy wzrost :-)
    naprawde az tak bardzo musisz pracować będąc w ciązy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    naprawde az tak bardzo musisz pracować będąc w ciązy?
    No.
    Mam działalność i na zwolnieniu grosze...
    W poprzednich ciążach pracowałam i było ok, terax tez będzie :-)

mamatrojki80, anna maria, Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry,

Ja jeszcze wtrące słówko do dyskusji. Wszystkie piszecie, że to są tylko wasze opinie, ale jak piszecie, ze odstawienie dziecka, jest nieludzkie i że nawet zwierzęta tak nie robią to co?
    Mam się czuć gorzej niż suka, bo Wojtek nigdy nie sypiał regularnie z nami? Owszem jak się po porannym karmieniu nie może uśpić to zabieram go do łóżka, a poza tym śpi sam i ma się dobrze.
    I proszę nie wpędzac mnie i innych młodych mam w poczucie winy.

Heretyczka, gretka, Simba, mamatrojki80, anna maria, Reni, kkisia, caffe, paszczakin, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dopiero od czasu kiedy jestesmy w DE sypia w swoim łozeczku do godziny ok 5tej rano a potem pomiedzy nami :)

anna maria, Dziobak, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry,

Ja jeszcze wtrące słówko do dyskusji. Wszystkie piszecie, że to są tylko wasze opinie, ale jak piszecie, ze odstawienie dziecka, jest nieludzkie i że nawet zwierzęta tak nie robią to co?
    Mam się czuć gorzej niż suka, bo Wojtek nigdy nie sypiał regularnie z nami? Owszem jak się po porannym karmieniu nie może uśpić to zabieram go do łóżka, a poza tym śpi sam i ma się dobrze.
    I proszę nie wpędzac mnie i innych młodych mam w poczucie winy.
    Mysza <3
    MY JESTESMY GORSZE - nie rozumiesz?
    - cesarka (niewazne czy ze wskazaniem czy bez)
    - karmienie mm (nie masz pokarmu BO NIE CHCESZ)
    - nie spisz z dzieckiem (to na pewno przez to ze nie nawiazalas z nim wiezi - patrz dwa pierwsze punkty)
    Ja tez siedze i placze nad nie rozlanym mlekiem chlip chlip ;)

Za malo sie wycierpialas i poswiecilas. Nie jestes prawdziwa matka! A jesli Twoje dziecko przesypia noce, to wiedz ze TO ZE SMUTKU

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 19:12

mamatrojki80, Reni, mysza1975, paszczakin, paszczakin, paszczakin, Mega, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki- pytanie AMH to w dowolnym dniu cyklu mozna czy trzeba na początku cyklu? i Ca-125 to samo- ew. ile czeka sie na wynik np. w diagnostyce?

gretka
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak musze powiedziec Auto super to Jest to co tygryski lubia najbardziej ,sexi Laska w duzej furze.uwielbiam takie auta.

Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha i nie mowcie ze dzieci dra ryja ,bo dzieci nie Maja ryja tylko buzie ,nie podoba mi sie to okreslenie .

Simba, moremi lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mysza <3
    MY JESTESMY GORSZE - nie rozumiesz?
    - cesarka (niewazne czy ze wskazaniem czy bez)
    - karmienie mm (nie masz pokarmu BO NIE CHCESZ)
    - nie spisz z dzieckiem (to na pewno przez to ze nie nawiazalas z nim wiezi - patrz dwa pierwsze punkty)
    Ja tez siedze i placze nad nie rozlanym mlekiem chlip chlip ;)

Za malo sie wycierpialas i poswiecilas. Nie jestes prawdziwa matka! A jesli Twoje dziecko przesypia noce, to wiedz ze TO ZE SMUTKU
    nawet mi to przez myśl szczerze mówiąc nie przeszło,,,ale skoro same tak twierdzicie....

Simba, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helka spala z nami przez jakies 2 tyg,po przyjsciu ze szpitala.Bylo to strasznie nie wygodne .Dosunelam lozeczko do mojego lozka i sciagnelam szczebelki(czy jak to sie mowi )i jest ok.Jak sie przeprowadzimy za jakies 3 mies,to chce ja juz nauczyc spac w jej pokoju ,zobaczymy jak mi pojdzie :-)

mamatrojki80, Simba, caffe, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nawet mi to przez myśl szczerze mówiąc nie przeszło,,,ale skoro same tak twierdzicie....
    Mnie też by nie przyszło. To jest zbiór moich odczuć z niektorych wpisów na przełomie tysięcy stron :)

Reni, mamatrojki80, mysza1975, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Helka spala z nami przez jakies 2 tyg,po przyjsciu ze szpitala.Bylo to strasznie nie wygodne .Dosunelam lozeczko do mojego lozka i sciagnelam szczebelki(czy jak to sie mowi )i jest ok.Jak sie przeprowadzimy za jakies 3 mies,to chce ja juz nauczyc spac w jej pokoju ,zobaczymy jak mi pojdzie :-)
    mnie się ze starszym udało gdzieś jak miał z roczek czy półtora...szczerze mówiąc wolałabym, żeby w nocy spał osobno i miałabym święty spokój - bo to żadna przyjemność gnieść się w trójkę o 3 w nocy....no ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz...;)

anna maria, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam kołyski lub kosze Mojżesza...

anna maria lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja tez sie dziwie temu, co pisze Simba, choc zakladam, ze to ironia.
    Ale skomentowac juz sie boje.
    I wiecej w zadne dyskusje wciagnac sie nie dam. Czy beda dotyczyly noszenia stringow czy hodowania marihuany. ;)

kapturnica, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale Wy się przejmujecie spaniem z dzieckiem czy bez. Karmieniem naturalnym czy sztucznym. Nie dajcie sobie niczego wmówić!

Teraz z perspektywy czasu widzę (dzieci 18 i 6 lat) że nie ma na to żadnych reguł. Starszy spał ze mną do 1 i 3 m-c, młodszy sporadycznie i obaj są w takim samym stopniu związani ze mną. Starszego karmiłam piersią do 2 r.ż, mimo to bardzo często chorował, młodszego karmiłam 4 m-c, bo pokarm mi zanikł i do 3 r.ż nie chorował wcale, a później sporadycznie.

megan8, anna maria, Bozia3, caffe, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwicze a Hela sie smieje w glos musze komicznie wygladac :-)

gretka, caffe, dorbie, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odniosłam wrażenie po dzisiejszej dyskusji, że ktoś ma jednak permanentyny PMS... jakąś gorycz w tym wszystkim wyczuwam, ale mogę się mylić.

anna maria, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kiedy można podawać pomarańczę ? tzn od jakiego wieku ,miesiąca ?

anna maria lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 8997 8998 8999 9000 9001 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ