35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Fenkju, pobralam jeszcze Neosine i nafutrowalam m,ja od dziś odstawilam, jego jeszcze dzisiaj futruje i też kończę. Żyjemy
Co do gina -święto jest, zadzwonię po weekendzie. Wyczytałam w necie specyfikę tych stopni i okazuje się że wyniki I/II są prawidłowe, III i IV nie. Trójka to bakterie, czwórka grzyby,rzesistek. Także chyba tragedii nie ma. Zastanawiam się czy zanim do niej pójdę powinnam zrobić posiew i w jakim kierunku czy jej sam wynik czystości wystarczy żeby mi coś dać. Bo żeby zrobić posiew musiałabym na drugi koniec miasta jechać gdzieś.
Kometa, no to faktycznie daleko masz. Na drugi koniec miasta!
Mam wrażenie, ze zawsze masz jakies wymówki.
Wynik masz od wczoraj? Wczoraj swięta nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 16:43
Sabina, gretka, BISCA, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kometa, no to faktycznie daleko masz. Na drugi koniec miasta!
Od wczoraj ma wynik chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 16:47
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Gretka jak Twoje badania? Jesteś jeszcze w Polsce?
w sumie to sama nie wiem, takie dziwne wyniki z Tsh ,ze nie wiem czy moga sie tak zmienic w ciagu mca
po 1 wizycie mieszane uczucia, na plus gin zwrocila uwage na moje marne endo (wreszcie) i to że zdarzaly mi sie pozytywy to pewnie kwestia endo
myslalam że zleci wiecej ale tylko mam ca-125 i amh , 12 tego mam drożność
zobaczymy...macduska, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:w sumie to sama nie wiem, takie dziwne wyniki z Tsh ,ze nie wiem czy moga sie tak zmienic w ciagu mca
po 1 wizycie mieszane uczucia, na plus gin zwrocila uwage na moje marne endo (wreszcie) i to że zdarzaly mi sie pozytywy to pewnie kwestia endo
myslalam że zleci wiecej ale tylko mam ca-125 i amh , 12 tego mam drożność
zobaczymy...
Gretka, a po co marker Ca robisz?
-
macduska wrote:Kometa, no to faktycznie daleko masz. Na drugi koniec miasta!
a ja kurna jade 1400 km.....
czy to znaczy że mam cos z głową?
macduska, Mega, BISCA, moremi, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
gretka -
macduska wrote:Kometa, no to faktycznie daleko masz. Na drugi koniec miasta!
Wczoraj zaraz po odebraniu wyniku jechałam do mamy, spędziłam z nią cały dzień, zrobilysmy sobie wycieczkę pociągiem do innego miasta. Wróciłam do domu po 21 szej. Taka sytuacja. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mi też ten marker zlecila, chodzi chyba o raka szyjki lub jajników.
Antygen nowotworowy CA-125 jest wykorzystywany w diagnostyce nowotworów - przede wszystkim jako wskaźnik raka jajnika, ale również innych nowotworów: gruczolakoraka płuca, raka piersi, raka endometrium czy raka trzustki. Podwyższony poziom CA-125 może występować również z powodów innych niż proces nowotworowy - wzrost tego markera może wystąpić w przebiegu endometriozy, w trakcie miesiączki czy w ciąży.
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/antygen-nowotworowy-ca-125-marker-nowotworowy_41567.htmlComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Gretka, a u Ciebie nie ma dobrych lekarzy? tak specjalnie do Polski na badania przyjechałaś?
prosze ... bo mi prolaktyn podniesie jeszcze bardziej..
ostatni pomysl gina- przy prolaktynie 23...cos tam tsh 2,777 endo nie przekraczjcym 5,9 a jego pomysl-2 miechy metforminy i potem clo ( na moje endo)
gdyby nie upor- nie wiedziałabym ze bruzdzi mi insulina- inofoliku tu nie dostane( jezdzilam do DE)
metformine sama sobie zorganizowałam z pl( wspominał o tym wczesniej ale w ch nie daja j nie ma powodu, a ze jajeczk po tym rosna- to jak działanie uboczne...
progesteronu tez nie -(tez z pl)
trakie cuda dopiero w klinice bezplodnosci, wiec jkak by mnie tam wyslal za 5 mcy- chyba z endo= 0
a czas leci...mamatrojki80, BISCA, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
gretka