35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zreszta pozniej nie mam tu specjalnych perspektyw- nawet gdy sie uda to pierwsza wizyta 10 tyg
3 inseminacje zwracaja niby kase- dla mnie strata czasu
iv płatnie przeze mnie i na start 10tys Fr- szanse watpliwe bo ne czekaja np do 5 doby i najlepsze- kwestie etyczne i daje to o polowe mniejsza skutecznosc...
a wiec brak efektu i kasy kontra ev. leczenie w pl tansze + wieksze szansemamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnygretka wrote:prosze ... bo mi prolaktyn podniesie jeszcze bardziej..
ostatni pomysl gina- przy prolaktynie 23...cos tam tsh 2,777 endo nie przekraczjcym 5,9 a jego pomysl-2 miechy metforminy i potem clo ( na moje endo)
gdyby nie upor- nie wiedziałabym ze bruzdzi mi insulina- inofoliku tu nie dostane( jezdzilam do DE)
metformine sama sobie zorganizowałam z pl( wspominał o tym wczesniej ale w ch nie daja j nie ma powodu, a ze jajeczk po tym rosna- to jak działanie uboczne...
progesteronu tez nie -(tez z pl)
trakie cuda dopiero w klinice bezplodnosci, wiec jkak by mnie tam wyslal za 5 mcy- chyba z endo= 0
a czas leci...
Ok, tak pytam, bo tu "zagraniczne" dziewuchy zachwycone za służby zdrowia na obczyźniejak tak u Ciebie sytuacja wygląda to Ci się nie dziwię. Trzymam kciuki za wyniki w takim razie.
gretka, macduska, Sabina, kapturnica, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Boze jaka chora jestem
sie wczoraj schlałam kosmicznie i dzisiaj caly dzien umieram ,i sciaskam porcelane Nie wiem teraz co z lekami tzn hormonami? Nie wzielam ich rano bo bym wyrzygala ,i co teraz ma łyknac wieczorem ? kurde nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 17:37
Mega, dorbie, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesssusie stara a taka głupia
jestem,dzieki mama za info :0
Bo lekarz kazala rano na czczo brac ,moze lepiej odpuszcze juz dzisiaj i rano wezme.Dopiero przestalam rzygac i troche sie boje ze jak polakne to znow sie zacznie ,juz nie mam siłySabina, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jesssusie stara a taka głupia
Bo lekarz kazala rano na czczo brac ,moze lepiej odpuszcze juz dzisiaj i rano wezme.Dopiero przestalam rzygac i troche sie boje ze jak polakne to znow sie zacznie ,juz nie mam siły
A czym się tak załatwiłaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jesssusie stara a taka głupia
Bo lekarz kazala rano na czczo brac ,moze lepiej odpuszcze juz dzisiaj i rano wezme.Dopiero przestalam rzygac i troche sie boje ze jak polakne to znow sie zacznie ,juz nie mam siłyAasiula lubi tę wiadomość