35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Obżeram sie ciastami. Jadłam juz ciasto z pomaranczami, z mirabelkami, teraz jem tarte z cukrem i mam jeszcze cała tarte z truskawkami.
Od ciazy nic mi w kuchni nie wychodzi. Dawniej miałam tylko jedna lewa rękę, teraz mam dwie
Zajadam smutek po nieudanym stir fry z łososiem. I chyba sie napije.megan8, Mega, Simba, moremi, Aasiula, kkisia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Ja pierdziele, tez chce sie obzerac, chlac i kurde znowu sie obzerac... Wszystko dzieciory mnie wyzerajom... Zostalay mi lodygi tulipanow i kurz z podlogi...
moremi, MartaDidi, Mega, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dodam jeszcze tylko ze dzisiaj byłam na podwieczorku (stad te ciasta, bo wszyscy za dużo przynieśli i dostali na wynos) w tak ekskluzywnym domu ze garderoba pani domu była wielkości naszego wynajmowanego mieszkania
Dawniej nie miałam ciśnienia, ale teraz strasznie zapragnęłam ładnego domu z ogrodem dla Twixow
Heretyczka, moremi, Sabina, gretka, Magdala, MartaDidi, Mega, Aasiula, dorbie, kkisia, BISCA, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Asiula, Ty Menelu... Ekskluzywny...
tez bym cos lyknela, ale sama z dziecmi jestem... A naleze do klubu wina i przyslali mie jakies super mega 6-cio pak z Turcji...o ja nieszczęsna...
Jeszcze zdycham ale już nie rzygam
Zaraz m do apteki jedzie bo mi sie elektrolity skonczyly i serducho zaczyna szalec
Oj dlugo Ja nie wypije nic oj dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 20:52
MartaDidi, Mega, Arwena, kkisia, BISCA, dorbie, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dodam jeszcze tylko ze dzisiaj byłam na podwieczorku (stad te ciasta, bo wszyscy za dużo przynieśli i dostali na wynos) w tak ekskluzywnym domu ze garderoba pani domu była wielkości naszego wynajmowanego mieszkania
Dawniej nie miałam ciśnienia, ale teraz strasznie zapragnęłam ładnego domu z ogrodem dla Twixow
Aasiula, Simba, Mega, moremi, Arwena, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Aasiula wrote:Oj Marta mowie ci dawno tak chora kurwa nie bylam
Zaraz m do apteki jedzie bo mi sie elektrolity skonczyly i serducho zaczyna szalec
Oj dlugo Ja nie wypije nic oj dlugoMartaDidi, Aasiula, Zofia8, Sabina, megan8, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Oj Marta mowie ci dawno tak chora kurwa nie bylam
Oj dlugo Ja nie wypije nic oj dlugoMega, Aasiula, BISCA, Sabina, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
Simba wrote:Obżeram sie ciastami. Jadłam juz ciasto z pomaranczami, z mirabelkami, teraz jem tarte z cukrem i mam jeszcze cała tarte z truskawkami.
Od ciazy nic mi w kuchni nie wychodzi. Dawniej miałam tylko jedna lewa rękę, teraz mam dwie
Zajadam smutek po nieudanym stir fry z łososiem. I chyba sie napije.
Nie przejmuj sie, nie zerwe zareczyn przez toAasiula, Mega, Sabina, Simba, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Oj Marta mowie ci dawno tak chora kurwa nie bylam
Oj dlugo Ja nie wypije nic oj dlugomamatrojki80, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:To kup zamiennik,groprinosin.
mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Acha,tu rano była ankieta na temat spania ze swoimi facetami. Ja z moim uwielbiam. Zasypiamy zawsze przytuleni na boku, on mnie zawsze obejmuje ramieniem. Jak oglądamy film w łóżku to lezymy z posplatanymi nogami najczęściej. Budzimy się w różnych pozycjach, ale też często przytuleni. Na razie nie chrapie, więc nie jest źle
Aaa, bitwę o kołdrę zawsze wygrywalam ja. Teraz jakoś podświadomie się dziedzielę. Dziwne. Hehe. Zmiękłam chyba.
Ja też czuję wielką potrzebę dotykania mojego faceta przez sen. Często śpimy na łyżeczkę, albo nawet dotykamy się plecami, albo ja zakładam nózię na mojego faceta
Mój dyżur i brak mnie w domu w nocy jest dla nas niestety katorgą.Mega, Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, Aasiula, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość