35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySiema
Zrobilismy otwarcie sezonu grilowego na dzialce
i tak mnie wypizdzialo , ze dopiero goracy prysznic mnie rozgrzal
Oficjalnie startujemy dzisiaj
Pierwsza tabletka ovulastanu za mna
Musze jutro zadzwonic do kliniki po dalsze instrukcjegretka, macduska, Zofia8, moremi, Mega, Heretyczka, BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, Arwena, Magdala, Iwone, dorbie, paszczakin, efcia, stara.krycha, caffe, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Siema
Musze jutro zadzwonic do kliniki po dalsze instrukcje
Powodzenia kkisia!kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Siema
Musze jutro zadzwonic do kliniki po dalsze instrukcje
Owocnej podrozy
kkisia lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyTak bardzo sie ciesze , ze to juz za chwile
Ciekawe od kiedy i jakie zastrzyki
Tylko cholernie sie boje igiel
nawet jak ide krew pobierac to glowa w druga strone
a tu bede sie musiala sama kluc
Jak nie zejde na zawal to bedzie dobrzeMega, BISCA, gretka, moremi, Sabina, dorbie, caffe lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Tak bardzo sie ciesze , ze to juz za chwile
Jak nie zejde na zawal to bedzie dobrzekkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak nie zejde na zawal to bedzie dobrze
Mnii sie robi slabo przy pobieraniu krwi ale codziennie robie sobie zastrzyki z Claxene i nie robia na mnie juz zadnego wrazeniaDasz rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:08
Zofia8
-
Jak nie zejde na zawal to bedzie dobrze
Kkisia, mozna sie do igiel przyzwyczaic. Naprawde, ja tez kiedy strasznie balam sie igiel na pobranie krwi szlam oblana zimnymi potami ze strachu. À le po moich "przejsciach" sie przyzwyczailam. A zastrzyki, w zaleznosci od tego Jakie bzdziesz miala ale jak peny lo luzik. Ok pierwszy nie jest latwy ale prawda jest taka,ze to nie boli. Zreszta jak wiesz, ze kazdy zastrzyk przybliza cie do celu to idziesz w podskokach.
Oczywiscie, kibicuje Ci z calych silMega, moremi, kkisia, Sabina, Arwena, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obżeram sie ciastami. Jadłam juz ciasto z pomaranczami, z mirabelkami, teraz jem tarte z cukrem i mam jeszcze cała tarte z truskawkami.
Od ciazy nic mi w kuchni nie wychodzi. Dawniej miałam tylko jedna lewa rękę, teraz mam dwie
Zajadam smutek po nieudanym stir fry z łososiem. I chyba sie napije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 19:52
BISCA, Sabina, Heretyczka, kkisia, moremi, Magdala, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Obżeram sie ciastami. Jadłam juz ciasto z pomaranczami, z mirabelkami, teraz jem tarte z cukrem i mam jeszcze cała tarte z truskawkami.
Od ciazy nic mi w kuchni nie wychodzi. Dawniej miałam tylko jedna lewa rękę, teraz mam dwie
Zajadam smutek po nieudanym stir fry z łososiem. I chyba sie napije.Simba, moremi, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Czesc dziewczyny
Boze jaka chora jestem
sie wczoraj schlałam kosmicznie i dzisiaj caly dzien umieram ,i sciaskam porcelane Nie wiem teraz co z lekami tzn hormonami? Nie wzielam ich rano bo bym wyrzygala ,i co teraz ma łyknac wieczorem ? kurde nie wiem.
tez bym cos lyknela, ale sama z dziecmi jestem... A naleze do klubu wina i przyslali mie jakies super mega 6-cio pak z Turcji...o ja nieszczęsna...
Sabina, Mega, Simba, moremi, Aasiula, BISCA, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę