35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja mam rano spotkanie-sniadanie z rodzicami dzieci z zd z naszego miasteczka no i dzieci tez będą, Tomus pozna nowych kolegów, spotkanie odbędzie sie tutaj
http://www.kinderhaus-waldau.de/org/
Mega, Simba, mamatrojki80, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, MartaDidi, efcia, ania.g, moremi, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Acha,tu rano była ankieta na temat spania ze swoimi facetami. Ja z moim uwielbiam. Zasypiamy zawsze przytuleni na boku, on mnie zawsze obejmuje ramieniem. Jak oglądamy film w łóżku to lezymy z posplatanymi nogami najczęściej. Budzimy się w różnych pozycjach, ale też często przytuleni. Na razie nie chrapie, więc nie jest źle
Aaa, bitwę o kołdrę zawsze wygrywalam ja. Teraz jakoś podświadomie się dzielę. Dziwne. Hehe. Zmiękłam chyba.
nie moze mnie nikt dotykać kiedy zasypiam, chyba że jestem ekstremalnie zmęczona to moze jakos dam rade zasnąćmegan8, MartaDidi, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Hmmm... Takaś niedotykalska?
Mnie to daje też duże poczucie bezpieczeństwa, to objęcie ramieniem, takie opiekuńcze. No i jest wtedy blisko. Lubię go czuć i wiedzieć że jest obok.
Jak jest na nocce i wraca w nocy /nad ranem to też obowiązkowo się we mnie wtula. Wtedy nawet półprzytomna wiem, że bezpiecznie wrócił z trasy i już jest.megan8, stara.krycha, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
MartaDidi, Sabina, ania.g, Mega, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????ComeToMeBaby, MartaDidi, Sabina, Iwone, Mega, Aasiula, efcia, BISCA, megan8, Zofia8, moremi, kkisia, caffe, Bozia3, Simba, Parka lubią tę wiadomość