35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Poza tym tak jakby nie masz już na to wpływu
nie ma się co nakręcać na zapas... wiem łatwo powiedzieć.
Magdala, moremi, kkisia, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle w Gdańsku jest w nocy mnóstwo zwierząt. Spotkaliśmy lisa, jeża i kunę w srodku miasta tyle, ze w nocy. Lis wyraźnie przyjechal z Wejherowa, bo szedl od kolejki w stronę morza
Aasiula, moremi, kkisia, paszczakin, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Znalazlam taki suplement dla starajacych sie.
http://www.himalayawellness.com/products/pharmaceuticals/evecare.htm
Ciekawe, ze poparte badaniami naukowymi.
http://www.himalayawellness.com/pdf_files/evecare001.pdf
Powinien otworzyc sie dokument pdfWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 02:14
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyPierwsza!!!!
Witam i miłego dnia życzę!
U nas szaro, buro i ponuro ale mnie jeszcze trzyma euforia udanego zabiegu!
Dzisiaj będzie dobry dzień!
Miłego świętowania!Aasiula, dorbie, moremi, efcia, kkisia, MartaDidi, Sabina, Arwena, Margolcia88, BISCA, gretka, stara.krycha, Magdala, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chujowy.
Nie, nie ukrywam się, do kartona nie wlazłam.
Wczoraj zaczęło się plamienie, później krwawienie i w rezultacie wylądowałam w szpitalu. Byłam przekonana, że to poronienie, bo niestety musiałam użyć podpasek. Toto żyje, a przyczyna nieznana. Dzisiaj na razie brudze.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Witam, zaraz spadam do roboty... ja dopiero po 15 tej zaczynam weekend....
Moremi skarbie trzymajcie się razem, leż i nawet nie drgnij w łóżku.kkisia, efcia, Margolcia88 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
moremi wrote:Chujowy.
Wczoraj zaczęło się plamienie, później krwawienie i w rezultacie wylądowałam w szpitalu. Byłam przekonana, że to poronienie, bo niestety musiałam użyć podpasek. Toto żyje, a przyczyna nieznana. Dzisiaj na razie brudze.
Moze to jakis krwiaczek sie oproznial... Wspolczuje tych strasznych mysli i przezyc....
A wszystkim dzien dobry !Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 08:25
kkisia, efcia, macduska, MartaDidi, Sabina, Margolcia88, dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Chujowy.
Wczoraj zaczęło się plamienie, później krwawienie i w rezultacie wylądowałam w szpitalu. Byłam przekonana, że to poronienie, bo niestety musiałam użyć podpasek. Toto żyje, a przyczyna nieznana. Dzisiaj na razie brudze.
Moremi
Wyobrazam sobie co przezylas. Ale wszystko bedzie dobrze. MYSLIMY POZYTYWNIE.
Nadal jestes w szpitalu?
MartaDidi, Sabina, Margolcia88 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Chujowy.
Wczoraj zaczęło się plamienie, później krwawienie i w rezultacie wylądowałam w szpitalu. Byłam przekonana, że to poronienie, bo niestety musiałam użyć podpasek. Toto żyje, a przyczyna nieznana. Dzisiaj na razie brudze.Zofia8, kkisia, efcia, macduska, Sabina, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
polecam
MartaDidi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny