35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moremi
na pewno wszystko bedzie dobrze
niestety tez to miałam w pierwszej ciąży, krwawienie z nieznanych przyczyn, a mimo tego córcia urodzila sie w terminie cala i zdrowa
Zofia8, MartaDidi, Sabina, kkisia, Margolcia88, BISCA, gretka, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Chujowy.
Nie, nie ukrywam się, do kartona nie wlazłam.
Wczoraj zaczęło się plamienie, później krwawienie i w rezultacie wylądowałam w szpitalu. Byłam przekonana, że to poronienie, bo niestety musiałam użyć podpasek. Toto żyje, a przyczyna nieznana. Dzisiaj na razie brudze.kkisia, Margolcia88, BISCA, efcia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dzien dobry... Ja w wielkim szoku bo moje dziecie JESZCZE SPI... Pierwszy raz od 15 m-cy...Wojna bedzie...
Bozia3, Sabina, Margolcia88, BISCA, kapturnica, gretka, caffe, efcia, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Moremi - dużo leż i odpoczywaj. Miałam to samo w pierwszej ciąży. W 10 tygodniu zalała mnie czysta, żywa krew..chlusnęło tak, że byłam przemoczona cała. Powód nieznany - ciąża normalnie donoszona. Tylko, że kolejne 2 miesiące leżałam w łóżku - wstawałam tylko do toalety. Trzymam kciuki....
Sabina, MartaDidi, Margolcia88, BISCA, gretka, caffe, stara.krycha, efcia, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny