Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
    Oj, nie wiem czy marchew odplamisz, ja pamietam że jabłko i marchew to w ogóle nie schodziły

caffe, Simba lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    słuszną linię ma nasza władza ;-) ładnie, duży chłopak.
    jst duzy, ale bardzo zwinny. Wszystko robil bardzo szybko, przewrotki, raczkowania, chodzenie... W porównaniu do starszego syna to sprawnościowo -przepaść miedzy nimi na tym etapie rozwoju...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.

Na białych rzeczach plamy po marchwii całkowicie na słońcu schodzą podczas suszenia, przetestowane na trójce :-)

MartaDidi, nick nieaktualny, Iwone, BISCA, moremi, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
    Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????
    Po co Ty sie wkrecasz. Ja mialm kosmiczna bete przy ciazach pojedynczych i taka se przy mnogiej...

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To zakladaj Maxowi sliniak przez nogi :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, BISCA, Zofia8, nick nieaktualny, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.

Za dużo byś chciała wiedzieć :-) nie czytaj wujka gugla.

MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na marchewkę najlepsze jest słońce

nick nieaktualny, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokulalam sie do chaty z ta czerwona kurwa po Schürzenfest. Upilam ja piwskiem to troche bolec przestala. Ale i tak kurwy nienawidze!

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za dobre slowa. Bisca, ciesza mnie Twoje przyszle dzieci. Zosia, poluzuj berecik. :-)

MartaDidi, nick nieaktualny, Mega, Aasiula, BISCA, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Po co Ty sie wkrecasz. Ja mialm kosmiczna bete przy ciazach pojedynczych i taka se przy mnogiej...
    Uff... :-) Chociaz Ty :-)

MartaDidi, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ja miałam taki co na rzep sie zapinał na karku

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Uff... :-) Chociaz Ty :-)

Poza tym tak jakby nie masz już na to wpływu :-) nie ma się co nakręcać na zapas... wiem łatwo powiedzieć.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczorową porą
    Dorbie, widzę że emocje sięgają zenitu :)
    Simba, odplamiacz to najlepszy przyjaciel matki małych dzieci ;)
    U mnie dzień z emocjami. Ares sforsował płot i nawiał. Dzięki chipowi wrócił do nas. Odnalazła i odwiozła go miejscowa straż dla zwierząt.

MartaDidi, Mega, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dobry pomysł :D

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ide spac.. Dobrej Nocy...

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzieci.pl/kat,1033939,title,Coraz-wiecej-blizniat-rodzi-sie-w-Polsce,wid,17500224,wiadomosc.html?smgputicaid=614c9e

temat na czasie ;-)

nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie boj nic. Biore to glosniejsze ;-)

nick nieaktualny, Aasiula, chruszczow, BISCA, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No bo szybko sie odnalazłas w nowej rzeczywistości. Nie siedzisz i nie biadolisz tylko działasz. Szacun, normalnie rispekt
    dlaczego mam biadolic, mam dwie rece dwie nogi, Tomuś żyje i ma szanse na leczenie......sa ludzie co maja o wiele gorzej :)
    ciesze sie życiem :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Magdala, BISCA, nick nieaktualny, Zofia8, moremi, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dlaczego mam biadolic, mam dwie rece dwie nogi, Tomuś żyje i ma szanse na leczenie......sa ludzie co maja o wiele gorzej :)
    ciesze sie życiem :)
    No i slusznie. To prost! :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No nie wiem, Reni tu jest od zamawiania dzieci :-P Pani cię z klasy wyrzuci.
    Ona chyba swoje blizniaki niedlugo dostanie? A mi dzis wolno, bo @ upijam :-)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 9021 9022 9023 9024 9025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ