X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
    Oj, nie wiem czy marchew odplamisz, ja pamietam że jabłko i marchew to w ogóle nie schodziły

caffe, Simba lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    słuszną linię ma nasza władza ;-) ładnie, duży chłopak.
    jst duzy, ale bardzo zwinny. Wszystko robil bardzo szybko, przewrotki, raczkowania, chodzenie... W porównaniu do starszego syna to sprawnościowo -przepaść miedzy nimi na tym etapie rozwoju...

mamatrojki80, Sabina, Mega, Aasiula, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.

Na białych rzeczach plamy po marchwii całkowicie na słońcu schodzą podczas suszenia, przetestowane na trójce :-)

MartaDidi, Sabina, Iwone, BISCA, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
    Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????
    Po co Ty sie wkrecasz. Ja mialm kosmiczna bete przy ciazach pojedynczych i taka se przy mnogiej...

kapturnica, mamatrojki80, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To zakladaj Maxowi sliniak przez nogi :-)

mamatrojki80, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, BISCA, Zofia8, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.

Za dużo byś chciała wiedzieć :-) nie czytaj wujka gugla.

MartaDidi, dorbie, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na marchewkę najlepsze jest słońce

mamatrojki80, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokulalam sie do chaty z ta czerwona kurwa po Schürzenfest. Upilam ja piwskiem to troche bolec przestala. Ale i tak kurwy nienawidze!

mamatrojki80, Mega, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za dobre slowa. Bisca, ciesza mnie Twoje przyszle dzieci. Zosia, poluzuj berecik. :-)

MartaDidi, mamatrojki80, Mega, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Po co Ty sie wkrecasz. Ja mialm kosmiczna bete przy ciazach pojedynczych i taka se przy mnogiej...
    Uff... :-) Chociaz Ty :-)

MartaDidi, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    A ja miałam taki co na rzep sie zapinał na karku

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Uff... :-) Chociaz Ty :-)

Poza tym tak jakby nie masz już na to wpływu :-) nie ma się co nakręcać na zapas... wiem łatwo powiedzieć.

stara.krycha, dorbie, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczorową porą
    Dorbie, widzę że emocje sięgają zenitu :)
    Simba, odplamiacz to najlepszy przyjaciel matki małych dzieci ;)
    U mnie dzień z emocjami. Ares sforsował płot i nawiał. Dzięki chipowi wrócił do nas. Odnalazła i odwiozła go miejscowa straż dla zwierząt.

MartaDidi, Mega, dorbie, Aasiula, BISCA, kkisia, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Dobry pomysł :D

Simba lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ide spac.. Dobrej Nocy...

Aasiula lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzieci.pl/kat,1033939,title,Coraz-wiecej-blizniat-rodzi-sie-w-Polsce,wid,17500224,wiadomosc.html?smgputicaid=614c9e

temat na czasie ;-)

dorbie, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Nie boj nic. Biore to glosniejsze ;-)

dorbie, Aasiula, chruszczow, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No bo szybko sie odnalazłas w nowej rzeczywistości. Nie siedzisz i nie biadolisz tylko działasz. Szacun, normalnie rispekt
    dlaczego mam biadolic, mam dwie rece dwie nogi, Tomuś żyje i ma szanse na leczenie......sa ludzie co maja o wiele gorzej :)
    ciesze sie życiem :)

stara.krycha, macduska, dorbie, Aasiula, Magdala, BISCA, Arwena, Zofia8, moremi, kkisia, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dlaczego mam biadolic, mam dwie rece dwie nogi, Tomuś żyje i ma szanse na leczenie......sa ludzie co maja o wiele gorzej :)
    ciesze sie życiem :)
    No i slusznie. To prost! :-)

Heretyczka, dorbie, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No nie wiem, Reni tu jest od zamawiania dzieci :-P Pani cię z klasy wyrzuci.
    Ona chyba swoje blizniaki niedlugo dostanie? A mi dzis wolno, bo @ upijam :-)

ComeToMeBaby, dorbie, Aasiula, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9021 9022 9023 9024 9025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ