35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:słuszną linię ma nasza władza
ładnie, duży chłopak.
mamatrojki80, Sabina, Mega, Aasiula, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnySimba wrote:Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
Na białych rzeczach plamy po marchwii całkowicie na słońcu schodzą podczas suszenia, przetestowane na trójce
MartaDidi, Sabina, Iwone, BISCA, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????kapturnica, mamatrojki80, Sabina, dorbie, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Simba wrote:Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
mamatrojki80, Sabina, Simba, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, BISCA, Zofia8, kkisia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????
Za dużo byś chciała wiedziećnie czytaj wujka gugla.
MartaDidi, dorbie, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzisiaj jak ich karmiłam marchewka to chciałam Maxowi nałożyć taki bardziej obszerny sliniak wkładany przez glowe. Nie dało rady wcisnąć. I znowu wszystko marchwią uwalone, a to dopiero poczatek. Jadę jutro po vanish, nie ma żartów.
mamatrojki80, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczorową porą
Dorbie, widzę że emocje sięgają zenitu
Simba, odplamiacz to najlepszy przyjaciel matki małych dzieci
U mnie dzień z emocjami. Ares sforsował płot i nawiał. Dzięki chipowi wrócił do nas. Odnalazła i odwiozła go miejscowa straż dla zwierząt.MartaDidi, Mega, dorbie, Aasiula, BISCA, kkisia, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Wiecie co? wrzuciłam sobie na google bHCG w ciązach bliżniaczych i znalazłam kilka wpisów dziewczyn z bliżniakami i miały bHCG w 15 dc tak około 700-800. Chyba nie będę w nocy spać, a jak pojade jutro zrobic ta bete i mi powiedzą, że wynik bedzie w poniedziałek , to się wykończę.
Jeny, dlaczego ja się tak wkręcam?????dorbie, Aasiula, chruszczow, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No bo szybko sie odnalazłas w nowej rzeczywistości. Nie siedzisz i nie biadolisz tylko działasz. Szacun, normalnie rispekt
ciesze sie życiemstara.krycha, macduska, dorbie, Aasiula, Magdala, BISCA, Arwena, Zofia8, moremi, kkisia, Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny