35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Chyba zadzwonili. Na pismie chyba by takich rzeczy nie dali.
Zosia, a jakie to ma znaczenie? ważne jest meritum tematu chyba.
Wyniki dostała, nikt się sie wyprze, że u nich te badania robiła.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:28
-
mamatrojki80 wrote:Ja też nie, pozew już by gotowy był....
Dziewczyny tylko na to trzeba mieć pieniądze i mocne nerwy, sprawy ciągną się latami i jeszcze nie masz gwarancji że wygrasz, bo pewnie przegrasz-duża firma znajdzie sobie lepszego prawnika. A ponadto to były badania które nie dawały żadnej gwarancji, zwykłe statystyki.Mega lubi tę wiadomość
-
Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg. I te wszystkie monitoringi za darmo..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:30
Zofia8, macduska, Heretyczka, anna maria, Sabina, moremi, BISCA, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Dziewczyny tylko na to trzeba mieć pieniądze i mocne nerwy, sprawy ciągną się latami i jeszcze nie masz gwarancji że wygrasz, bo pewnie przegrasz-duża firma znajdzie sobie lepszego prawnika. A ponadto to były badania które nie dawały żadnej gwarancji, zwykłe statystyki.
Ja piszę o sobie, a nie o ogóle.
-
nick nieaktualnyA przed zabiegiem pelna intymnosć, nawet jak mi czubek nogi spod przescieradła wystawal to dali dluższe, a klinek pod głową przesuwali dotad aż wyraźnie powiedzialam, ze lezy idealnie, rękę układali wygodnie, tak samo nogi na uchwytach tak żebym się czuła komfortowo.
Pojechałam w okularach pod drzwi bloku, i jak się obudziłam to miałam je na nosie żeby się nie denerwować że nic nie widzę.
Normalnie Lesna Góra się chowa.ola_35, Zofia8, paszczakin, Sabina, moremi, BISCA, Mega, Reni, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Ale sie objadlam.....schabowe z pieczarkami, frytki i sałata lodowa z pomidorami, ogórkiem i cebula w sosie ziołowym...nie ruszę sie do wieczora...
Wacia co to za dziunia w awatarze? Daj uwolniona macice, w końcu nowka sztuka jest
A Dorbie zapomniałam wczoraj - cudna beta
Bisca - to jutro przyjmujesz lokatora na mieszkanie, umowa na 9 miesięcy, tak?macduska, Zofia8, paszczakin, dorbie, BISCA, Sabina, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg. I te wszystkie monitoringi za darmo..
Jak juz nas zwolnią ze szkoły to przyjedziemy.mamatrojki80, paszczakin, BISCA, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg.
Badania słuchu sa w Polsce w każdym szpitalu po porodzie plus przesiewowe badania w kierunku mukowiscydozy i fenyloketonurii, do pediatry też jest dostęp, wystarczy spojrzeć na kalendarz szczepień wyjątkowo bogaty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 16:13
megan8, Mega, Sabina, kapturnica, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Zjadłam słoik musztardy łyżeczką.
Nic mi chyba nie bedzie ??
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy jechać do znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu , mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad morzem 5 stopni nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:44
dorbie, BISCA, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:a ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu odwiedzić, mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad może 5 stopnie nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...
W tamtym roku byłam tam na wakacjach bardzo mi się podobała, miejscowość bardzo spokojna, było naprawdę super tylko plaże trochę kamieniste.
Ale w tej chwili też nie wyobrażam sobie jechać nad morze i trzęść się z zimna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:39
mamatrojki80, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:W tamtym roku byłam tam na wakacjach bardzo mi się podobała, miejscowość bardzo spokojna, było naprawdę super tylko plaże trochę kamieniste.
No my tylko na takie wiochy jeździmy, żadne Międzyzdroje czy lansiarski Sopot
ola_35, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:a ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy jechać do znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu , mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad morzem 5 stopni nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Ale sie objadlam.....schabowe z pieczarkami, frytki i sałata lodowa z pomidorami, ogórkiem i cebula w sosie ziołowym...nie ruszę sie do wieczora...
Wacia co to za dziunia w awatarze? Daj uwolniona macice, w końcu nowka sztuka jest
A Dorbie zapomniałam wczoraj - cudna beta
Bisca - to jutro przyjmujesz lokatora na mieszkanie, umowa na 9 miesięcy, tak?
Mam taka cicha nadziejeMega, MartaDidi, Simba lubią tę wiadomość