X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Wacia a w jakim miescie urzeduja tacy lekarze?

W Lublinie. W tzw. Polsce B albo C. :-)

Zofia8, Sabina, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Chyba zadzwonili. Na pismie chyba by takich rzeczy nie dali.

Zosia, a jakie to ma znaczenie? ważne jest meritum tematu chyba.

Wyniki dostała, nikt się sie wyprze, że u nich te badania robiła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:28

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    W Lublinie. W tzw. Polsce B albo C. :-)

W tej kwestii 5+ :-)

macduska, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zosia, a jakie to ma znaczenie? ważne jest meritum tematu chyba.

No ma. Bo jakby miala to na pismie, to sprawa bylaby prostsza.

Zofia8
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja też nie, pozew już by gotowy był....

Dziewczyny tylko na to trzeba mieć pieniądze i mocne nerwy, sprawy ciągną się latami i jeszcze nie masz gwarancji że wygrasz, bo pewnie przegrasz-duża firma znajdzie sobie lepszego prawnika. A ponadto to były badania które nie dawały żadnej gwarancji, zwykłe statystyki.

Mega lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg. I te wszystkie monitoringi za darmo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:30

Zofia8, macduska, Heretyczka, anna maria, Sabina, moremi, BISCA, MartaDidi, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Simba, Arwena lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dziewczyny tylko na to trzeba mieć pieniądze i mocne nerwy, sprawy ciągną się latami i jeszcze nie masz gwarancji że wygrasz, bo pewnie przegrasz-duża firma znajdzie sobie lepszego prawnika. A ponadto to były badania które nie dawały żadnej gwarancji, zwykłe statystyki.

Ja piszę o sobie, a nie o ogóle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przed zabiegiem pelna intymnosć, nawet jak mi czubek nogi spod przescieradła wystawal to dali dluższe, a klinek pod głową przesuwali dotad aż wyraźnie powiedzialam, ze lezy idealnie, rękę układali wygodnie, tak samo nogi na uchwytach tak żebym się czuła komfortowo.
    Pojechałam w okularach pod drzwi bloku, i jak się obudziłam to miałam je na nosie żeby się nie denerwować że nic nie widzę.

Normalnie Lesna Góra się chowa.

ola_35, Zofia8, paszczakin, Sabina, moremi, BISCA, Mega, Reni, ComeToMeBaby, gretka, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie objadlam.....schabowe z pieczarkami, frytki i sałata lodowa z pomidorami, ogórkiem i cebula w sosie ziołowym...nie ruszę sie do wieczora...

Wacia co to za dziunia w awatarze? Daj uwolniona macice, w końcu nowka sztuka jest ;)

A Dorbie zapomniałam wczoraj - cudna beta <3
    Bisca - to jutro przyjmujesz lokatora na mieszkanie, umowa na 9 miesięcy, tak? ;)

macduska, Zofia8, paszczakin, dorbie, BISCA, Sabina, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg. I te wszystkie monitoringi za darmo..

Jak juz nas zwolnią ze szkoły to przyjedziemy. :-D

mamatrojki80, paszczakin, BISCA, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Przyjeżdżajcie do BE, u nas opieka medyczna rewelacja. Jak teraz młodego mamy, to już nawet trochę przesadnie, ale zawsze można z tego zrezygnowac- w tym tygodniu mieliśmy test słuchu i dodatkowego pediatre (oprocz naszej wybranej lekarki), monitoruja rozwój. Następna wizyta jak będzie miał 8 tyg.

Badania słuchu sa w Polsce w każdym szpitalu po porodzie plus przesiewowe badania w kierunku mukowiscydozy i fenyloketonurii, do pediatry też jest dostęp, wystarczy spojrzeć na kalendarz szczepień wyjątkowo bogaty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 16:13

megan8, Mega, Sabina, kapturnica, gosia7122, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dooobra, idę ten avatar wymienić. :-P

BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Zjadłam słoik musztardy łyżeczką. XD Nic mi chyba nie bedzie ?? ;)
    O matko, samą tak na żywca??? Masz smaki ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy jechać do znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu , mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad morzem 5 stopni nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:44

dorbie, BISCA, Zofia8, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu odwiedzić, mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad może 5 stopnie nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...

W tamtym roku byłam tam na wakacjach bardzo mi się podobała, miejscowość bardzo spokojna, było naprawdę super tylko plaże trochę kamieniste.
    Ale w tej chwili też nie wyobrażam sobie jechać nad morze i trzęść się z zimna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:39

mamatrojki80, dorbie, Mega, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    W tamtym roku byłam tam na wakacjach bardzo mi się podobała, miejscowość bardzo spokojna, było naprawdę super tylko plaże trochę kamieniste.

No my tylko na takie wiochy jeździmy, żadne Międzyzdroje czy lansiarski Sopot ;-)

ola_35, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde nie chce się zapisac nowy avatar :-/

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dorbie pewnie już podejrzewała że coś jest nie tak , żaden lekarz, gdzie wszystko jest ok nie robi co tydzień badania USG.
    Jasne, mam poczucie, ze od początku bylam nieszczesliwa w tamtej ciąży.

Ola, na majowce byłaś jak Cię nie było?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    a ja Wam powiem, że w domu zostaliśmy... mieliśmy jechać do znajomych koło Ustki dokładnie w Jarosławcu , mąż miał pływać, ale daliśmy sobie spokój i pojedziemy jak nad morzem 5 stopni nie będzie, ja do końca zdrowa nie jestem...
    Czarne chmury nad zatoka, przed chwilą padalo i siapi caly czas

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale sie objadlam.....schabowe z pieczarkami, frytki i sałata lodowa z pomidorami, ogórkiem i cebula w sosie ziołowym...nie ruszę sie do wieczora...

Wacia co to za dziunia w awatarze? Daj uwolniona macice, w końcu nowka sztuka jest ;)

A Dorbie zapomniałam wczoraj - cudna beta <3
    Bisca - to jutro przyjmujesz lokatora na mieszkanie, umowa na 9 miesięcy, tak? ;)

Mam taka cicha nadzieje :)

Mega, MartaDidi, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 9014 9015 9016 9017 9018 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ