35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:Dorka miała dobre wyniki.....
tak naprawde tylko amnio prawde ci powie.....
To nie wiesz, że u Dorki te wyniki mogły być kompletnie niewiarygodne? lab w którym badano materiał nie powinien tego robić... pisała o tym.
kapturnica, Zofia8, chruszczow, moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Dorka miała dobre wyniki.....
tak naprawde tylko amnio prawde ci powie.....mamatrojki80, BISCA, chruszczow, moremi, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Cena jest odzwierciedleniem również sytuacji gospodarczej, poza popytem na przykład. Jak społeczeństwo ubogie to i ceny nie będą wyrąbane w kosmos. Dla takiego np.Szweda, Duńczyka czy Niemca złotówka ma dużo mniejszą wartość,bo zarabiają lepiej od Polaków. Przecież to oczywiste. Przecież od dawna funkcjonuje u nas turystyka medyczna, są kliniki wyspecjalizowane w obsłudze zagranicznych gości. Masz kasę to masz specjalistów, zajebisty sprzęt i dostęp. W NFZ też znajdziesz sprzęt, lekarza, ale poczekasz tyle, że zdążysz kopnac w kalendarz zanim distapisz zaszczytu nacisniecia klamki do gabinetu.
moja mame rejestrowałam z styczniu na scana czy jej guz mózgu nie odrasta...ma termin na wrzesien w szpitalu w Bielsku..Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ehhh Huj nie lekarz jak to ujela o jednym Macduska.
kapturnica, moremi, Sabina, Mega, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Pamietacie, robiła mi usg co tydzień, ale caly czas z rezerwa, bym się nie cieszyła, jakby wiedziala, a mi nic nue mówiła, że dziecko się nie rozwija. Nie miałam komfortu. Teraz to pójdę sobie jeszcze do kogoś innego, bo z niej trudno mi zrezygnowac, bo pracujemy gabinet w gabinet.
Dorbie pewnie już podejrzewała że coś jest nie tak , żaden lekarz, gdzie wszystko jest ok nie robi co tydzień badania USG.
-
Zosia ale przeciez sa szpitale gdzie akceptuja self-referral. Kolo mnie w St George's jak przyjdziesz do 11 do Early pregnancy to Ci zrobia scan. Ja wiem, ze czekasz na St Mary's, bo specjalisci, ale dla spokojnosci mozesz gdzies pojsc za darmoche. Pogooglaj w swoich rejonach.
Heretyczka, BISCA, Sabina, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:a po co ci ona??
Żeby te zrosty znowu się nie zrobiły. Tam po wycięciu w jamie macicy jest jedna wielka rana i bez wkładki sciany zowu mogły by się posklejać. A tak nie mogą bo jest wkładka.Magdala, Heretyczka, BISCA, Sabina, moremi, dorbie, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Pamietacie, robiła mi usg co tydzień, ale caly czas z rezerwa, bym się nie cieszyła, jakby wiedziala, a mi nic nue mówiła, że dziecko się nie rozwija. Nie miałam komfortu. Teraz to pójdę sobie jeszcze do kogoś innego, bo z niej trudno mi zrezygnowac, bo pracujemy gabinet w gabinet.
Pamietamy. Dziwne, ze Tobie jako lekarzowi nie mowila co mysli. A ja bym na Twoim miejscu chodzila do gina do ktorego mam zaufanie. Ciaza wazniejsza niz kontakty towarzyskie.
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
macduska wrote:A wkładkę mam tę samą co wcześniej. Gin ją wyjąl podczas zabiegu i włożyl spowrotem.
Mówił, że mu się zrobiło szkoda mojej stówy!
Super masz lekarza i to z poczuciem humoru
macduska, ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Matka3 a gdzies Dorka pisala moze co dalej z tym lab co robil jej pappa ?? Bo tam jakies machinacje wyszly ,ze mogli zle zrobic jej te wyniki
Ona chyba odpuściła drążenie tematu, pamiętam tylko, że ten lab jej list wysłał żeby nikomu nie mówiła, że u nich prenatalne robiła, pewnie na wypadek gdyby NFZ drążył temat.Mega lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ona chyba odpuściła drążenie tematu, pamiętam tylko, że ten lab jej list wysłał żeby nikomu nie mówiła, że u nich prenatalne robiła, pewnie na wypadek gdyby NFZ drążył temat.
I nie chodzi tu o to ze wyszla choroba corc bo tego nie zmieni , ale olewaczy stosunek do powaznych badan.macduska, Zofia8, mamatrojki80, Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Pamietamy. Dziwne, ze Tobie jako lekarzowi nie mowila co mysli. A ja bym na Twoim miejscu chodzila do gina do ktorego mam zaufanie. Ciaza wazniejsza niz kontakty towarzyskie.
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Ona chyba odpuściła drążenie tematu, pamiętam tylko, że ten lab jej list wysłał żeby nikomu nie mówiła, że u nich prenatalne robiła, pewnie na wypadek gdyby NFZ drążył temat.
Chyba zadzwonili. Na pismie chyba by takich rzeczy nie dali.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
Zofia8