35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No ja mialam tylko na facjacie mi tyły oszczedzilo.Tlumaczylam se ze to na corec tak trace urode
Pobozne zyczenie mialam heheheh
Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolem
Ale jak na tak krótko po porodzie to nawet na chodzie była
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No ja mialam tylko na facjacie mi tyły oszczedzilo.Tlumaczylam se ze to na corec tak trace urode
Pobozne zyczenie mialam heheheh
Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolem
Kate nawet szpilki miała...kapturnica, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Ze super zdrowe som
Pierwsze stosuje, drugiego nie moge.
I nie smiac sie, tylko doszkolic
Lubię Cię, ale do tych Twoich eksperymentów zwłaszcza w ciąży to mam dystansi nie wynika to z mojego braku wiedzy, a wręcz przeciwnie.
Zofia8, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Lubię Cię, ale do tych Twoich eksperymentów zwłaszcza w ciąży to mam dystans
i nie wynika to z mojego braku wiedzy, a wręcz przeciwnie.
Mama3 ja juz tak wszystko sprawdzam, ze wiekszosc kobiet w ciazy bardziej eksperymentuje niz ja nie majac o tym zielonego pojecia
Zofia8
-
BISCA wrote:Dzieki dziewczyny
Bylo super hihihi
Pokoj z fotelem ginekologicznym i okienko komunikujace z labem. Pani Dr nas milo przwywitala, poprosila o dowody tozsamosci, zeby nie bylo pomylkii otwiera okienko. A tam stoi pani w masce, fartuszku, czepku, rekawiczkach itd. Moj chuop mnie rozbil bo w tym momencie mi szpnal " dla mnie bedzie big Mac, cola i frytki hahaha" bo to troche wygladalo jak okienko Mc drive.
Pani w okienku rowniez sprawdzila nasze tozsamosci i poinformowala, ze 8 jaj jest 7 zarodkow z czego jeden wyjatkowo pieknie sie dzieli ( to dziewczynka, ktora juz jest z nami, jeden ma opoznienie a 5 pozostalych dzieli sie prawidlowo. Ok. To na fotel, chuop trzymal glowice od USG podczas wstrzykiwania zarodka. Polezalam 5 min i koniec.
Bardzo dziwne uczucie przyjsc normalnie a wyjsc w ciazy ( wersja optimistyczna)
W poniedzialek mam zrobic estradiol i w razie gdyby byl za niski to zastrzyk gonadotropiny w ten sam wieczor. No i mam zyc "normalnie". Ginka z usmiechem tlumaczyla ze mozna kichac i kaszlec bez obaw ze zarodek wyleci. No wiadomo ze lepiej nie skakac ze spadachronem albo na banji to po prostu zdrowy rozsadek.
Aha i zmaina daty bety. Mam robic 13 maja. Znajac siebie zatestuje 12....chruszczow, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Mama3 ja juz tak wszystko sprawdzam, ze wiekszosc kobiet w ciazy bardziej eksperymentuje niz ja nie majac o tym zielonego pojecia
To je trochę tłumaczy, świadomie by pewnie tych wszystkich mikstur w siebie nie wlały
kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem, to czekam na IV, bo szpital nie ma kasy. Na naturalne poczęcie mamy dużą szansę, bo oboje mamy bardzo dobre wyniki.stara.krycha wrote:Z tego , co wiem, to tak, jak ja, czeka na in vitro liczac po drodze na farta
stara.krycha, moremi, Simba, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość