X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja mialam tylko na facjacie mi tyły oszczedzilo.Tlumaczylam se ze to na corec tak trace urode 8) XD Pobozne zyczenie mialam heheheh
    Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolem

Ale jak na tak krótko po porodzie to nawet na chodzie była :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Tak, to pewnie mistyfikacja, a dziecko surogatka rodziła.... nie przesadzajmy. Nikt nie wie, wiem tylko tyle ile przez 3 minuty w wiadomościach widziałam.

Nic takiego nie napisałam.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ja tam obstaje przy mojej teorii ;-)
    Oswiec nas hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, jakieś nowe newsy na temat kminku albo pokrzyw masz? ;-) i chcesz się podzielić ;-)

kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Propozycja:
    Książka "Jedz pysznie i zdrowo w ciąży" :-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja mialam tylko na facjacie mi tyły oszczedzilo.Tlumaczylam se ze to na corec tak trace urode 8) XD Pobozne zyczenie mialam heheheh
    Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolem
    Będziesz miała urodziwego syna :)
    Kate nawet szpilki miała...

kapturnica, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Będziesz miała urodziwego syna :)
    Kate nawet szpilki miała...
    Ciekawe czy stringi na dupie rowniez XD

chruszczow, Natka_79, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zosia, jakieś nowe newsy na temat kminku albo pokrzyw masz? ;-) i chcesz się podzielić ;-)

Ze super zdrowe som :-)
    Pierwsze stosuje, drugiego nie moge.
    I nie smiac sie, tylko doszkolic ;-)

BISCA lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chruszcz priv

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Ze super zdrowe som :-)
    Pierwsze stosuje, drugiego nie moge.
    I nie smiac sie, tylko doszkolic ;-)

Lubię Cię, ale do tych Twoich eksperymentów zwłaszcza w ciąży to mam dystans :-) i nie wynika to z mojego braku wiedzy, a wręcz przeciwnie.

Zofia8, kapturnica, ComeToMeBaby, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    chyba 66 %
    Zosia, Kapta, dzięki, wiedziałam, że można na Was liczyc :-)

Zofia8, kapturnica, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Lubię Cię, ale do tych Twoich eksperymentów zwłaszcza w ciąży to mam dystans :-) i nie wynika to z mojego braku wiedzy, a wręcz przeciwnie.

Mama3 ja juz tak wszystko sprawdzam, ze wiekszosc kobiet w ciazy bardziej eksperymentuje niz ja nie majac o tym zielonego pojecia :-)

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zosia, Kapta, dzięki, wiedziałam, że można na Was liczyc :-)

Na tym nasze wsparcie sie nie konczy. Kibicujemy dalej. Zgadza sie Kapto?

BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość

Zofia8
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dzieki dziewczyny <3

Bylo super hihihi

Pokoj z fotelem ginekologicznym i okienko komunikujace z labem. Pani Dr nas milo przwywitala, poprosila o dowody tozsamosci, zeby nie bylo pomylki ;-) i otwiera okienko. A tam stoi pani w masce, fartuszku, czepku, rekawiczkach itd. Moj chuop mnie rozbil bo w tym momencie mi szpnal " dla mnie bedzie big Mac, cola i frytki hahaha" bo to troche wygladalo jak okienko Mc drive.
    Pani w okienku rowniez sprawdzila nasze tozsamosci i poinformowala, ze 8 jaj jest 7 zarodkow z czego jeden wyjatkowo pieknie sie dzieli ( to dziewczynka, ktora juz jest z nami ;-) , jeden ma opoznienie a 5 pozostalych dzieli sie prawidlowo. Ok. To na fotel, chuop trzymal glowice od USG podczas wstrzykiwania zarodka. Polezalam 5 min i koniec.
    Bardzo dziwne uczucie przyjsc normalnie a wyjsc w ciazy ( wersja optimistyczna)
    W poniedzialek mam zrobic estradiol i w razie gdyby byl za niski to zastrzyk gonadotropiny w ten sam wieczor. No i mam zyc "normalnie". Ginka z usmiechem tlumaczyla ze mozna kichac i kaszlec bez obaw ze zarodek wyleci. No wiadomo ze lepiej nie skakac ze spadachronem albo na banji to po prostu zdrowy rozsadek.
    Aha i zmaina daty bety. Mam robic 13 maja. Znajac siebie zatestuje 12....
    oj to TY biedna na spadochronie nie mozesz skakac? I bylo w ciaze zachodzic? Ja sobie bez paraszuta i banji dnia nie wyobrazam...

chruszczow, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Mama3 ja juz tak wszystko sprawdzam, ze wiekszosc kobiet w ciazy bardziej eksperymentuje niz ja nie majac o tym zielonego pojecia :-)

To je trochę tłumaczy, świadomie by pewnie tych wszystkich mikstur w siebie nie wlały :-)

kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera cieszę się, że znalezliscie wsparcie :-) może jak.zaczęło się układać to i corunia szybko się wam trafi?
    Byłaś już z Tupkiem u tego specjalisty?

kkisia lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    To je trochę tłumaczy, świadomie by pewnie tych wszystkich mikstur w siebie nie wlały :-)

jakich mikstur ? Ze raz wypilam z 50 g pokrzywy...

Zofia8
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ciesze sie z Twojego szczescia :-)

Sabina, BISCA, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helka nauczyla sie bic brawo i caly dzien wszystkim pokazuje :-)

gretka, Sabina, BISCA, mamatrojki80, megan8, kapturnica, chruszczow, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, caffe, moremi, macduska, Mega, kkisia, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem, to czekam na IV, bo szpital nie ma kasy. Na naturalne poczęcie mamy dużą szansę, bo oboje mamy bardzo dobre wyniki.
    stara.krycha wrote:
    Z tego , co wiem, to tak, jak ja, czeka na in vitro liczac po drodze na farta :-)

stara.krycha, moremi, Simba, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 9033 9034 9035 9036 9037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ