35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Co sie da, to zamrozimy i bede je rodzic do 50 ki
A tak na serio, jak wszystko pojdzie ok to zamrozonych bedzie 5. Chcielibysmy z tego 2-ke dzieci, ale od wczoraj na srio mysle o 3. Powiedzialam to chuopu i myslala,ze sie przewroci ale zareagowal normalnie .... hm. Oczywiscie w zalzenosci jak to wszystko przebiegnie ... Moze sie okazac, jednego sie nie uda zrobic. Roznie moze byc.
A dlaczego pytasz ?nie zeby ci doradzac czy cos...
ja bym chyba tyle chciała na ile by mi zdrowie pozwoliłoBISCA, chruszczow, Sabina, moremi, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:
Pani w okienku rowniez sprawdzila nasze tozsamosci i poinformowala, ze 8 jaj jest 7 zarodkow z czego jeden wyjatkowo pieknie sie dzieli ( to dziewczynka, ktora juz jest z nami
nie wiedziałam, ze na tym etapie wiadomo już jaką płeć bedzie miało dziecko - niesamowiteWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:07
Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybyłam dzis na tym spotkaniu, jestem podbudowana, dzieci z zd maja młodsze zdrowe rodzenstwo, biegali, szaleli, część starała sie juz mówić (3-4lata)całkiem niezle sobie dzieciaki radzili, dowiedziałam sie mnóstwa praktycznych rzeczy...dostałam namiar na bardzo dobrego gina od Niemki tej która organizuje te spotkania, ma chłopca z zd i młodsdza zdrowa córeczke
jest nauczycielka i ma uprawnienia tez na dzieci z uposledzeniami, 6 lat studiów stutaj..wyobrazcie sobie że pracuje w szkole gdzie sprzatam
efcia, Zofia8, BISCA, Simba, macduska, gretka, Sabina, anna maria, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:byłam dzis na tym spotkaniu, jestem podbudowana, dzieci z zd maja młodsze zdrowe rodzenstwo, biegali, szaleli, część starała sie juz mówić (3-4lata)całkiem niezle sobie dzieciaki radzili, dowiedziałam sie mnóstwa praktycznych rzeczy...dostałam namiar na bardzo dobrego gina od Niemki tej która organizuje te spotkania, ma chłopca z zd i młodsdza zdrowa córeczke
jest nauczycielka i ma uprawnienia tez na dzieci z uposledzeniami, 6 lat studiów stutaj..wyobrazcie sobie że pracuje w szkole gdzie sprzatam
Super
Zofia8
-
mamatrojki80 wrote:Kate już ze szpitala wyszła, szybko.
Hartuja od urodzenia ehehehmamatrojki80, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Widzialam.Szok nie ???No i kurde jak to dziecie na tym wietrze trzymala.Mnie zawsze szokowalo jak na wyspach te dzeciakiw wozkach jezdzly w chlod z golymi nogami a mamuska w szaliku oryta jak pizgało...
Hartuja od urodzenia eheheh
No ja byłam w Irlandii, a tam przy 16 stopniach bosuchne nogi u niemowlaków, nawet tych mniejszych, tam to jest zimny wychów, bez czapek w listopadzie dzieciaki widziałam, a zimno było.
Szok, stworzona do porodów chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:31
kapturnica, Zofia8, efcia, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kate już ze szpitala wyszła, szybko.
nawet śmigała, nie to co ja, opuchnięta i poszyta
Kapta, spróbuje z tym mydłem bo wyglądam strasznie, a plecy o ramiona to juz w ogóle tragedia.
Moremi, trzymaj sie tam!!!kapturnica, mamatrojki80, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No ja byłam w Irlandii, a tam przy 16 stopniach bosuchne nogi u niemowlaków, nawet tych mniejszych, tam to jest zimny wychów, bez czapek w listopadzie dzieciaki widziałam, a zimno było.
Szok, stworzona do porodów chyba.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Noo, mój skomentował ze jak to jest ze my leżymy 2 dni
nawet śmigała, nie to co ja, opuchnięta i poszyta
Kapta, spróbuje z tym mydłem bo wyglądam strasznie, a plecy o ramiona to juz w ogóle tragedia.
Moremi, trzymaj sie tam!!!Pobozne zyczenie mialam heheheh
Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolemWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:36
Natka_79, Zofia8, Sabina, chruszczow, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Albo ją wykopali, żeby się pokazała mediom jaka jest dzielna. Kto tak naprawdę wie co tam się dzieje?
Tak, to pewnie mistyfikacja, a dziecko surogatka rodziła.... nie przesadzajmy. Nikt nie wie, wiem tylko tyle ile przez 3 minuty w wiadomościach widziałam.
chruszczow, moremi, Arwena lubią tę wiadomość