X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A nie powinno być ponad 100% ? Ale belly podaje, ze ok
    Minimum 66% wiec naprawde wsio jest oki 8)

chruszczow, dorbie, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca to juz <3
    teraz chwila oczekiwania

BISCA, Arwena lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zoska wg licznika na suwakach dzieli nas rowne 90dni heheheh

Zofia8, chruszczow lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty Kkisia tez już wystartowałaś?

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Co sie da, to zamrozimy i bede je rodzic do 50 ki ;)
    A tak na serio, jak wszystko pojdzie ok to zamrozonych bedzie 5. Chcielibysmy z tego 2-ke dzieci, ale od wczoraj na srio mysle o 3. Powiedzialam to chuopu i myslala,ze sie przewroci ale zareagowal normalnie .... hm. Oczywiscie w zalzenosci jak to wszystko przebiegnie ... Moze sie okazac, jednego sie nie uda zrobic. Roznie moze byc.

A dlaczego pytasz ?
    tak poprostu :) nie zeby ci doradzac czy cos...
    ja bym chyba tyle chciała na ile by mi zdrowie pozwoliło

BISCA, chruszczow, Sabina, moremi, Mega, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Pani w okienku rowniez sprawdzila nasze tozsamosci i poinformowala, ze 8 jaj jest 7 zarodkow z czego jeden wyjatkowo pieknie sie dzieli ( to dziewczynka, ktora juz jest z nami ;-)

nie wiedziałam, ze na tym etapie wiadomo już jaką płeć bedzie miało dziecko - niesamowite :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:07

Zofia8, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca- serio wiesz, że to dziewczynka? :-D

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wie ;-) Afirmuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:11

BISCA, chruszczow, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam dzis na tym spotkaniu, jestem podbudowana, dzieci z zd maja młodsze zdrowe rodzenstwo, biegali, szaleli, część starała sie juz mówić (3-4lata)całkiem niezle sobie dzieciaki radzili, dowiedziałam sie mnóstwa praktycznych rzeczy...dostałam namiar na bardzo dobrego gina od Niemki tej która organizuje te spotkania, ma chłopca z zd i młodsdza zdrowa córeczke :) jest nauczycielka i ma uprawnienia tez na dzieci z uposledzeniami, 6 lat studiów stutaj..wyobrazcie sobie że pracuje w szkole gdzie sprzatam :)

efcia, Zofia8, BISCA, Simba, macduska, gretka, Sabina, anna maria, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, Aasiula, moremi, Mega, kkisia, Arwena, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate już ze szpitala wyszła, szybko.

stara.krycha lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    byłam dzis na tym spotkaniu, jestem podbudowana, dzieci z zd maja młodsze zdrowe rodzenstwo, biegali, szaleli, część starała sie juz mówić (3-4lata)całkiem niezle sobie dzieciaki radzili, dowiedziałam sie mnóstwa praktycznych rzeczy...dostałam namiar na bardzo dobrego gina od Niemki tej która organizuje te spotkania, ma chłopca z zd i młodsdza zdrowa córeczke :) jest nauczycielka i ma uprawnienia tez na dzieci z uposledzeniami, 6 lat studiów stutaj..wyobrazcie sobie że pracuje w szkole gdzie sprzatam :)

Super :-)

Zofia8
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Widzialam.Szok nie ???No i kurde jak to dziecie na tym wietrze trzymala.Mnie zawsze szokowalo jak na wyspach te dzeciakiw wozkach jezdzly w chlod z golymi nogami a mamuska w szaliku oryta jak pizgało...
    Hartuja od urodzenia eheheh

mamatrojki80, Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bisca- serio wiesz, że to dziewczynka? :-D

Nie, tylko zyczenie. À le na razie ciaze chce tylko ;)

kapturnica, mamatrojki80, macduska, efcia, chruszczow, gretka, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Widzialam.Szok nie ???No i kurde jak to dziecie na tym wietrze trzymala.Mnie zawsze szokowalo jak na wyspach te dzeciakiw wozkach jezdzly w chlod z golymi nogami a mamuska w szaliku oryta jak pizgało...
    Hartuja od urodzenia eheheh

No ja byłam w Irlandii, a tam przy 16 stopniach bosuchne nogi u niemowlaków, nawet tych mniejszych, tam to jest zimny wychów, bez czapek w listopadzie dzieciaki widziałam, a zimno było.

Szok, stworzona do porodów chyba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:31

kapturnica, Zofia8, efcia, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Noo, mój skomentował ze jak to jest ze my leżymy 2 dni :) nawet śmigała, nie to co ja, opuchnięta i poszyta ;)

Kapta, spróbuje z tym mydłem bo wyglądam strasznie, a plecy o ramiona to juz w ogóle tragedia.
    Moremi, trzymaj sie tam!!!

kapturnica, mamatrojki80, chruszczow, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    No ja byłam w Irlandii, a tam przy 16 stopniach bosuchne nogi u niemowlaków, nawet tych mniejszych, tam to jest zimny wychów, bez czapek w listopadzie dzieciaki widziałam, a zimno było.

No cos wiem na ten temat mieszkalam rok w IRL i bylam w totalnym szoku wlasnie jak to widzialam ...

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

Albo ją wykopali, żeby się pokazała mediom jaka jest dzielna. Kto tak naprawdę wie co tam się dzieje?

efcia, chruszczow, stara.krycha, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Noo, mój skomentował ze jak to jest ze my leżymy 2 dni :) nawet śmigała, nie to co ja, opuchnięta i poszyta ;)

Kapta, spróbuje z tym mydłem bo wyglądam strasznie, a plecy o ramiona to juz w ogóle tragedia.
    Moremi, trzymaj sie tam!!!
    No ja mialam tylko na facjacie mi tyły oszczedzilo.Tlumaczylam se ze to na corec tak trace urode 8) XD Pobozne zyczenie mialam heheheh
    Wiecie ona wyszla do domu ale tam se biedulka sama nie bedzie lezala bez dogladania , o nie..I na bank nie bedzie napierdzielala przy noworodku to se mogla wyjsc zaraz po porodzie..Jakos nie wydaje mi sie by rodzila bez znieczulaczy.Inaczej bylaby na bank wymordowana bolem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:36

Natka_79, Zofia8, Sabina, chruszczow, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Albo ją wykopali, żeby się pokazała mediom jaka jest dzielna. Kto tak naprawdę wie co tam się dzieje?

Tak, to pewnie mistyfikacja, a dziecko surogatka rodziła.... nie przesadzajmy. Nikt nie wie, wiem tylko tyle ile przez 3 minuty w wiadomościach widziałam.

chruszczow, moremi, Arwena lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam obstaje przy mojej teorii ;-)

Zofia8
‹‹ 9032 9033 9034 9035 9036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ