35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow, Bisca! Co za emocje
trzymam kciukasy zeby beta była tylko formalnością
Kapta, cos kojarzę ze narzekałaś na cerę, poprawiło sie? Bo mnie wysypało okrutnietakie wredne, niegojące sie pryszcze
nie wiem czym je potraktować...
Martwię sie o Moremi.... Mam nadzieje ze wszystko u niej dobrzechruszczow, Zofia8, dorbie, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79
Kapta, cos kojarzę ze narzekałaś na cerę, poprawiło sie? Bo mnie wysypało okrutnietakie wredne, niegojące sie pryszcze
nie wiem czym je potraktować...
[/QUOTE]
Poprawilo tak kolo15tyg Nic nie robilam bo wyczytalam w necie ze w ciazy to od hormonow to olac .Jedyne co to mydelko siarkowe stos do geby.Teraz zdarza mi sie od czasu do zcasu jakis jedn lub sztuk 2.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 18:08
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, dziękuje za wsparcie. Nie mam już krwawień, a jedynie brudzenia. Ponoć to dobrze. Usg oczywiście nie miałam, a lekarz wszystko uważa za "normalne". Jutro prawdopodobnie tez nie nedzie usg. Leże, odpoczywam, czytam, śpię. I narzekam na żarcie.
Zofia8, macduska, dorbie, Sabina, BISCA, kkisia, mamatrojki80, gretka, Parka, kapturnica, efcia, Heretyczka, Magdala, caffe, Natka_79, Simba, chruszczow, anna maria, megan8, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha, Mega, Arwena, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dziewczyny, dziękuje za wsparcie. Nie mam już krwawień, a jedynie brudzenia. Ponoć to dobrze. Usg oczywiście nie miałam, a lekarz wszystko uważa za "normalne". Jutro prawdopodobnie tez nie nedzie usg. Leże, odpoczywam, czytam, śpię. I narzekam na żarcie.
odpoczywaj, a żarcie sobie odbijesz w domu
dorbie, BISCA, kkisia, gretka, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dziewczyny, dziękuje za wsparcie. Nie mam już krwawień, a jedynie brudzenia. Ponoć to dobrze. Usg oczywiście nie miałam, a lekarz wszystko uważa za "normalne". Jutro prawdopodobnie tez nie nedzie usg. Leże, odpoczywam, czytam, śpię. I narzekam na żarcie.
No raczej usg Ci nie zrobia, bo swietuja...
Ale dobrze, ze juz nie krwawisz. Choc, jak dziewczyny tu pisza, im tez sie zdarzalo. Wiec nie masz sie czym martwic.
A co do jedzenie. To w koncu znalazlam jeden punkt na korzysc UK. Tutaj dostajesz do reki menu i wybierasz sobie z kilku propozycji. I z tego co pamietam, bylo nawet smaczne.
BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Heretyczka wrote:Bisca, super...a co z pozostałymi dziecmi?
Co sie da, to zamrozimy i bede je rodzic do 50 ki
A tak na serio, jak wszystko pojdzie ok to zamrozonych bedzie 5. Chcielibysmy z tego 2-ke dzieci, ale od wczoraj na srio mysle o 3. Powiedzialam to chuopu i myslala,ze sie przewroci ale zareagowal normalnie .... hm. Oczywiscie w zalzenosci jak to wszystko przebiegnie ... Moze sie okazac, jednego sie nie uda zrobic. Roznie moze byc.
A dlaczego pytasz ?kkisia, kapturnica, efcia, Simba, chruszczow, stara.krycha, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dziewczyny, dziękuje za wsparcie. Nie mam już krwawień, a jedynie brudzenia. Ponoć to dobrze. Usg oczywiście nie miałam, a lekarz wszystko uważa za "normalne". Jutro prawdopodobnie tez nie nedzie usg. Leże, odpoczywam, czytam, śpię. I narzekam na żarcie.
Uff, ulga. A wiadomo co moglo byc przyczyna tego krwawienia ?dorbie lubi tę wiadomość