35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnychruszczow wrote:jeśli państwo na to stać to niech sobie żyją
zastanawiam się czy też ma tak przejebane jak Diana
a życie niby to nie je bajka
Ta Diana to bardziej świętojebliwa była niż święta.... czytałam jej biografię, potrafiła się dobrze wykreować i tyle.
chruszczow, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ciekaweczy dziecie z bzykania czy zeszkielka.Kto to wie jak u nich bylo??Na zewnatrzx to moze wygladac tak wiesz idealnie do posrania.A jak tam w srodku ejst to nie wiadomo
O tym samym pomyslalam
Ja mysle, ze William mial od malego wpajane, jak rozpoznac dobry material na zone, ktora urodzi zdrowe dzieci
Margolcia88, stara.krycha, chruszczow, kapturnica, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:ja to biorę chyba od września, tylko początkowo ciągle zapominałam, bo jak rano sie spieszę do pracy , to każda minuta się liczy, a liczenie kropelek zajmuje chwilę jednak.
Ja lykalam tabletki ale teraz stosuje w kroplach. Mojej Mamie poradzono, ze powinno sie przyjmowac wit d z tluszczem. Wiec upuszczam krople na maslo na grzance i jest git
Margolcia88 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ,ją tylko z doskoku,siedzę w gdańsku,neta niet,pogoda średnia,ex się na Nadie wypial ,tylko zablokował dwa dni po czym stwierdził Ze kasy brak by się z dzieckiem spotkać.no cóż..Kupa obowiazkow jeszcze tu mnie czeka w związku z moją mamą.
proszę o streszczenie co u was:-)
chruszczow jaką ty przystojna jesteśchruszczow, Margolcia88, BISCA, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:a ile oni są po ślubie?
hyhy ciekawe czy przed ślubem królowa kazała przynieść Kate wyniki FSH i AMHmamatrojki80, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Może, ale tego nie wiemy
dwoje bachorków im się udało zmajstrować i pewnie będzie następne moim zdaniem.
mamatrojki80, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Dobry ,dzis pieknie slonecznie ,15stp.Pracowalismy w ogrodzie moj nadal trawe kosi.Wczoraj bylismy na zabawie frytki ,kielbaske zjadlam piwko wypilam ale tylko jedno bo nie chcialam sie tak zalatwic jak Asiula
Zofia8, kapturnica, mamatrojki80, Margolcia88, Aasiula, chruszczow, kkisia, gretka, BISCA, megan8, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny