35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Margolcia88 wrote:Kapta, jak długo to brałaś do zajścia w ciążę? Oczywiście inne sprawy u mnie też mają wpływ,ale jestem ciekawa, jak to u Ciebie z działaniem bromergonu było
Zaczelam od polowki bromka w sierpniu , potem we wrz lub pazdz jak dobrze pamietam zwiekszylam do calej tabletki ,a od listopada zarlam po 2.I w grudniowym cyklu sie udalo...
Tylko ,ze u mnie musialo to wspolgrac z wynikiem laparoskopii i tego co zrobili jak i metformina..Tak troche u mnie tych roznych problemow bylo jeszcze nie tylko sama owulacjachruszczow, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Krycha, nie możesz powtórki ivf zrobić? tam u Ciebie nie masz szans na refundację obecnie?
kapturnica, chruszczow, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Powiedz to takiej Reni na przyklad
U mnie zaczelo sie tak naprawde leczenie siebie zanim zaczelam sie starac mysle ,ze i to duzo dalo bo nie czekalam na naturalne podejscia, tylko od razu z lekamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:42
mamatrojki80, stara.krycha, chruszczow, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Moge i mam szanse i nawet bedziemy powtarzac moze nawet jeszcze w tym roku. Do tego czasu zamierzam miec totalny luz w dupie.
No to co nie gadasz... to zmienia postać rzeczy.
stara.krycha, kapturnica, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:kurka można było obstawić że córka, wiecie co ja sie staram myśleć że nie ma czegoś takiego jak pech i szczęście
ale jak widze takich ludzi jak Kate to przestaje to wierzyć, wiadomo że będzie parka, wszystko musi być idealnie
nie to że zazdroszcze, zwyczajnie sobie rozważam w duchustara.krycha, chruszczow, Zofia8, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Z tego , co wiem, to tak, jak ja, czeka na in vitro liczac po drodze na farta
A teraz siegbela po grubszy kaliber..stara.krycha, chruszczow, Sabina, kkisia, BISCA, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I ma za soba i badania , leczenie i insemki.I kilka miesiecy wstrzymywania sie ze wzgl na pieslawa..
A teraz siegbela po grubszy kaliber..chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dokladnie tak, jak ja, tylko ja bez psa. Dlatgo tak szczekam tu na forum, czuje, ze moge se pozwolic w takiej sytuacji
stara.krycha, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Zaczelam od polowki bromka w sierpniu , potem we wrz lub pazdz jak dobrze pamietam zwiekszylam do calej tabletki ,a od listopada zarlam po 2.I w grudniowym cyklu sie udalo...
Tylko ,ze u mnie musialo to wspolgrac z wynikiem laparoskopii i tego co zrobili jak i metformina..Tak troche u mnie tych roznych problemow bylo jeszcze nie tylko sama owulacja
No u mnie wynik laparo - histero też będzie kluczowy...Do tego luteinę drugi miesiąc biorę. Bo bez wakacji progesteron taki sobie.
Jak laparo-histero będzie ok, to ja normlanie robotę rzucamstara.krycha, chruszczow, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:No i urodzila sie krolewna
A ja mam to gdzies. Sorry. Nie musze byc traktowana jak matka krolewskiego potomka ale niech sie porzadnie zajmuja ciezarnymi. Mam nadal cicha nadzieje, ze jednak zmienie zdanie...
mamatrojki80, chruszczow, kapturnica, Sabina, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8