35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja Wam powiem ,ze jakbym nie zarla bromka2szt dziennie(przy prolaktynie norma , tylko ta po obciazeniu byla za wysoka), metforminy to na bank nie miala bym owulacji
Zauwazylam ze jak zaczelam brac bromka przy stosowaniu coraz mniejszej dawki clo to jajca zaczely pekac.Wczesniej ni chuja mimo kauteryzacji jajnika
Widzisz, mi jajka i tak pękały, latałam co miesiąc przez ponad rok ,żeby to sprawdzać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Krycha, a czy u Ciebie nie jest problemem męski czynnik? coś mi tak świta, ale mogę się mylić... to chyba trochę inna sytuacja lekowa jednak.
chruszczow, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Widzisz, mi jajka i tak pękały, latałam co miesiąc przez ponad rok ,żeby to sprawdzać.
Margolcia88, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Glownie tak. No ale przecie folik lykac mus i inne suplementy tez trendy som. Bo jak nie lykam nic, to jestem chuj nie matka
Krycha jak problem z nasieniem a u Cb dobrze to zebys stanela na cyckach moze byc problem niestety.Sama se w ciaze n ie zajdziesz.Nie pamietam jak tam u Was wyniki ale to chUop pewnie sie leczy ??
Folik lyka sie bo czl zagrozenia chce robic wszystko dla dobra dziecka.To tak mi z logiki wychodzi , zwl jak sie swiadomie stara o tego dzieciora.
stara.krycha, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:No ale leków np. na tarczycę czy prolaktynę nie potrzebujesz?
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha jak problem z nasieniem a u Cb dobrze to zebys stanela na cyckach moze byc problem niestety.Sama se w ciaze n ie zajdziesz.Nie pamietam jak tam u Was wyniki ale to chUop pewnie sie leczy ??
Folik lyka sie bo czl zagrozenia chce robic wszystko dla dobra dziecka.To tak mi z logiki wychodzi , zwl jak sie swiadomie stara o tego dzieciora.chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Pokretna ta logika. Bo jak nasienie chujowe i sama nie zajde, to na chuj mi folik?
stara.krycha, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nie potrzebuje. Temat wlasnie od tego wyszedl. Chodzilo mi o to, ze jak sie czegos nie potrzebuje w zwiazku z wlasnym zdrowiem, warto odciazyc watrobe, jesli ciazy z tego i tak nie ma.
No ale jak ktoś potrzebuje to jednak chyba powinien brać skoro są wskazania, bo bez tych leków to się do punktu wyjścia po mojemu wraca... nikt nie faszeruje się lekami na receptę dla własnego kaprysu jednak.
stara.krycha, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość