35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ano folik lepiej brac bo jak zaskoczy ciaza to czlowiek przynajmniej wie ,ze wsio robi by zapobiec rozszczepom u dzieci.
jessu jak mnie ta pogoda wkurwia.Leje i leje Ile mozna ???
Pijta baby pijta za mna od 2dni chodzi radler .No normalnie chore bo ja za piwem nie przepadam przeciez
No to Kate ma córękapturnica, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:No ale jak ktoś potrzebuje to jednak chyba powinien brać skoro są wskazania, bo bez tych leków to się do punktu wyjścia po mojemu wraca... nikt nie faszeruje się lekami na receptę dla własnego kaprysu jednak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 13:28
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie ze nie zajdziesz bo ja znam ciaze i z groszowych ilosci plemnikow.Szanse zawsze sa(tak jak pisalam nie znam wynikow jakie amcie ) A folik napewno nie szkodzi ani na watrobe ani na ni innego
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Nigdzie nie napisalam, ze jak ktos potrzebuje, to ma nie brac. Wrecz przciwnie, zapytalam chruszczowa, czy leki, ktore bierze, maja wplyw na jej zycie i zdrowie.
Ej, no ale skandujesz hasła odstawienia leków, po czy okazuje się, że tylko o kwas foliowy u Ciebie chodziu Chruszczowa trochę inna bajka z lekami jednak.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ej, no ale skandujesz hasła odstawienia leków, po czy okazuje się, że tylko o kwas foliowy u Ciebie chodzi
u Chruszczowa trochę inna bajka z lekami jednak.
-
Margolcia88 wrote:a co to znaczy ,, po obciążeniu"?
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:dzięki, kurcze ciekawe, szok normalnie, w życiu bym się tej 9 nie czepiła!
a ponoć obecnie sie odchodzi od mierzenia po obciażeniu
dziwne to wszystko, nie dość żeczłek musi samodzielnie medycyne studiować to jeszcze kurcze brać udział w konsyliach internetowych
dzięki, Kapta
kurka to jak ja ide na to clo to będę jednak żreć tego bromka jeszcze, jak mowisz że pomaga przy stymulacjach, dzięki
Ha i moj gin wychodzill z tego samego zalozenia ze piekna ta prolaktyna bo nawet nie w polowieAle sie uparlam ,zeby dal mi skierowanie na te po obciazeniu i wtedy juz bez łaski przepisal bromislawa jak zobaczyl wyniki...
Mi pomogl napewnomamatrojki80, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Bada sie prolaktyne na czczo potem żre sie metyloclopramid i po godzinie pobiea krew..Wtedy wychodzi jak w stresie reaguje org , jak wysokim zwrostemZ tego co pamietam to chynba max do 7,9razy moze byc przekroczona ta wyjsciowa??Jessu skleroza nie ejstem juz pewnaMoja stanowczoza wysoka mimo ,ze normalna byla jak najbardziej idealna
Ja mierzyłam za każdym razem prolaktynę po śniadaniu , a nie na czczo- to źle Ale pytałam , czy mam być na czczo czy nie, i mówili, że nie.
A co do tego obciążenia, to ja tak na własne odczucie sądzę, że u mnie ze sto razy by przekroczyła normy, bo ja czasem, jak mocny stres, to aż ucisk w głowie czuję i od razu boleć zaczyna, to pewnie wtedy ta prolaktyna wzrasta. O, tak mi mówi intuicja.chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ha i moj gin wychodzill z tego samego zalozenia ze piekna ta prolaktyna bo nawet nie w polowie
Ale sie uparlam ,zeby dal mi skierowanie na te po obciazeniu i wtedy juz bez łaski przepisal bromislawa jak zobaczyl wyniki...
Mi pomogl napewno
No i pomyśl co byś bez leków ugrała... a tak Maksymilian w brzuchu kopie.
kapturnica, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:No i pomyśl co byś bez leków ugrała... a tak Maksymilian w brzuchu kopie.
Ja tam za leczeniem jestem jesli sa problemy i drążeniem przyczyny nieplodnosci.
Trza sie uzbroic w cierpliwosc i dzialacstara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze i bym ugrala ale pewnie nie za 6tym podejsciem a za 60tym przy moich problemach...
Ja tam za leczeniem jestem jesli sa problemy i drążeniem przyczyny nieplodnosci.
Trza sie uzbroic w cierpliwosc i dzialacchruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny