35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe Niemce to pojebane som. Drugi dzien z nimi chleje, a gdzie tu koniec weekendu? Pamietacie temat lekow i watroby dzis przed poludniem? Ja pierdole, juz wole bromka i spolke niz te hektolitry browara! Wymiekam!
kapturnica, chruszczow, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ok, te co nie lubiom koronków- nie oglądać
i jedna KONIECZNA uwaga: moja sukienka nie jest biała. Ona jest w kolorze ciemnego szampana (?) a na wierzchu koronka jest delikatne ecru, dodatkowo na górze w gorsecie zdobiona jeszcze delikatnymi błyskotkami- tak opisuje, bo tego na zdjęciu raczej nie widać.
proszzz.... (wersja biała):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24093f2a521e.png
No pikna, a na żywo też taka pikna?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:No pikna, a na żywo też taka pikna?
naprawdę.
na ale ja już obiektywnie nie gadam bom się w niej zakochała
przez ten kolor pod koronką koronka nie jest cieżka, jest delikatna. wczesniej mierzyłam białe suknie koronkowe i były dla mnie zbyt ciężkie, takie babcine. Ta jest delikatna. I te plecy... I dekolt. I gorset. Eh..
Ta na zdjęciu tutaj jest tak swobodnie puszczona dołem, ja mierzyłam taką na lekkim kole, układa się fajnie i nie plącze między nogami.mamatrojki80, Sabina, Simba, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Wyniki malz -Zrobilamobliczenia liczebnosci prawidl plemnikow i tak.Dla norm labolatoryjnych 20%z 48,8mln daje 9,76mln prawidlowych plemnikow O ruchu postepowym 59%z 9,76mln daje nam 5,7584mln plemnikow prawidlowych o ruchu postepowym AiB
-
stara.krycha wrote:Kometa kiecka ladna, kwestia jak Tobie w niej?
jak będę miała fotki to pokażę.
w każdym razie ja upatrzyłam sobie ten i jeszcze inny model. zadzwoniłam czy mają. mieli. przyszłam, wołam te modele, mówią, ze mają jeden, a ten drugi to w sumie jest, ale rozmiar 34... no to się zmartwiłam, przecież w 34 to nie wejdę.
ale mi mówią, że ta firma ma nieco zaniżoną rozmiarówkę to może być tak ze 36. przymierzyłam pierwszą, chcę tą drugą. Patrzę a ona taka... szampańska.. założyłam- weszłam. Jak na mnie. Lekko do dopasowania na biodrach, bo mi się takie małe różki robią i w zasadzie długość i gra. Jak na mnie szyta
Najśmieszniejsze, ze firma z Krakowa. Powiedziałam to dzisiaj mojemu m to się ubawił- on sam z Krakowa.No to chyba miała być moja.
stara.krycha, chruszczow, Sabina, moremi, anna maria, caffe, Magdala, kkisia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:mówiom, że przepięknie
jak będę miała fotki to pokażę.
w każdym razie ja upatrzyłam sobie ten i jeszcze inny model. zadzwoniłam czy mają. mieli. przyszłam, wołam te modele, mówią, ze mają jeden, a ten drugi to w sumie jest, ale rozmiar 34... no to się zmartwiłam, przecież w 34 to nie wejdę.
ale mi mówią, że ta firma ma nieco zaniżoną rozmiarówkę to może być tak ze 36. przymierzyłam pierwszą, chcę tą drugą. Patrzę a ona taka... szampańska.. założyłam- weszłam. Jak na mnie. Lekko do dopasowania na biodrach, bo mi się takie małe różki robią i w zasadzie długość i gra. Jak na mnie szyta
Najśmieszniejsze, ze firma z Krakowa. Powiedziałam to dzisiaj mojemu m to się ubawił- on sam z Krakowa.No to chyba miała być moja.
Ten 34 to dla Dziobaka się nadano, a gdzie ona jest?
stara.krycha, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny