35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cometa, mnie się ta sukienka bardzo podoba. Weszłam na stronę tej firmy i rzeczywiście po przyjrzeniu się, sukienki są bardzo ładne (przynajmniej na zdjęciach)
Życzę trafnego wyboruComeToMeBaby, chruszczow, Simba, kkisia, Arwena, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:byś mi podlinkowała Komcia koniowatą na poślady, co? bo ja nie wiem gdzie tego szukać
są całe długie (pełne) treningi jak i 5-minutówki, na określone partie na przykład. na facebooku też możesz ją znaleźć i tam ona też chyba podaje - cwiczenia, motywacje, diety... same programy z cwiczeniami video to na youtube.chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:Cometa wszystkie te sukienki są piękne ,nie wiem którą bym wybrała dla siebie
dzisiaj doszłam do wniosku, że (przynajmniej dla mnie) ważne dla kobiety jest bardzo, żeby dobrze wybrać sobie sukienkę ślubną i tyle ma się przy tym rozterek, bo to chyba jest najważniejsza suknia w życiu. To jest powód tych rozterek. Dosłownie 20 minut wcześniej bez problemu kupiłam sobie jeszcze inną, zadżebistą sukienkę, taką na codzień, fajną i skomentowałam po wyjściu ze sklepu: żeby kupowanie sukni slubnej było takie proste.. Eh.
Poprostu duży ładunek emocjonalny, tak jest chyba u mnie.megan8 lubi tę wiadomość
-
Dzie idziecie??? Dopiero doczytałam, w kinie byliśmy, w sensie na filmie, Szybcy i wściekli 7, super film, potem mc Donald - wiesmac, potem spacer i lody i piwo, taki dzien lubię, powrót do domu i dobry humor teściowa zjebala....ta to potrafi....kiedys jej krzywdę zrobię...
Bisca - ciesze sie ze już po, umowa notarialnie potwierdzona z lokatorem?trzymam kciuki, teraz 2 tygodnie czekania
Kkisia - ty tez już niedługo
Morek - leż i odpoczywaj, trzymaj sie
Dorbie - super beta
Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłamSabina, kkisia, macduska, moremi, Aasiula, Arwena, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny