35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWITAJCIE LASENCJE
piękny dzionek ,jedziemy z G do parku może tam będą jakieś imprezy
Bisca kciuki za twoją ciążę :*
Dorbie piękna betka
Wacia super ze tak szybko doszłaś do siebie
buziaki dla Wszystkich :* :*
A ja czekam na 11.05 ?chruszczow, macduska, MartaDidi, moremi, kkisia, BISCA, Sabina, Mega, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Kissia, szalej szalej póki możesz. Za chwilę zaciążysz i się imprezy skończą.
No ba
pozniej ja sie bede wpraszac
Mam dylemat
chcemy ok 15 sierpnia jechac do Chorwacji
Jak sie uda to nie wiem czy to dobry pomysl zeby jechacMega, Arwena, macduska, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Asiula nie psuj dnia, wiem, że jutro poniedziałekniestety
U nas w końcu słońce wyszło, zaraz wybieramy się z Młodą na spacer, może katar jej od tego trochę zmaleje??
Morek to masz duzo wrażeń, przynajmniej się nie nudziszTrzymaj sie zdrowo i wracaj możliwie najszybciej do domu
kkisia, Mega, chruszczow, moremi, macduska, malgos741, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Kometa suknia super. Bardzo mi sie podoba tyl. Kroj jest bardzo "wymagajacy" bo trzeba miec posladki w forme i smukla talie ale z tego co pamietam to masz ladna sylwetke. Czekamy na zdjecia.
Szkoda tylko, ze nie biala....chruszczow, megan8, ComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???
Kkisia nawiedzona z tym obiadem jestes, o 10 rano jecie, czy jak?kkisia, chruszczow, Arwena, macduska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, moj szczyt lenistwa- wychodze na spacer w spodniach do polowy lydki- tylko te widoczna czesc wydepilowalam wlasnie....
BISCA, Mega, kapturnica, chruszczow, Zofia8, moremi, macduska, Magdala, caffe, megan8, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, Bozia3, Sabina, Simba, kkisia, paszczakin, stara.krycha lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Czesc Wam
A u mnie dzisiaj rześki dzionek, słońca niet
komu kawy komu herbaty?chruszczow, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny