35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Arwena, Twój wykres faktycznie zupełnie nie pokazuje owulacji. A sprawdzałaś później czy pęcherzyk pękł?
Wydaje mi sie ,ze jajo moglo nie peknac tylkpo przerosnac Nie ma ewidentnej roznicy meidzy niskimi temp z fazy owulacyjnej a wyzszymiw lutealnej.A teraz jak juz zapodaje lutke to ciezko juz rozkminiac czy powolny wzrost temp jest niestety tylko i wylacznie od niej
Moge sie mylic , rozne cuda sie tu dzialyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 11:15
moremi, Arwena, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Najpierw ich wypytaj co w zwiazku z tym. Z krwawieniem. Czy lezec czy jak.
Niech moc bedzie z Totkiem.Magdala, macduska, efcia, chruszczow, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak przyjechałam, to miałam leżeć, ale już wczoraj chodziłam. Dzisiaj spokojnie też chodze. Pozostałości po krwawieniu muszą się wydostać i tyle.
A usg jeszcze Ci zrobia przed wyjsciem?chruszczow lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnychruszczow wrote:Arwena a zaczęłaś może w tym cyklu wysokie dawki witaminy D? albo co innego zaczęłaś brać?
mi po pierwszych kopach z wit. D tak temperatura skakała, a zorientowałam się bo czasami zapominałam brać albo brałam w różnych godzinach i to sie odbijało na wykresie:)
jeśli chodzi o pęcherzyk to w poniedziałek był jeszcze cały ,niestety
o lutke biorę od wczoraj -
moremi wrote:Jak przyjechałam, to miałam leżeć, ale już wczoraj chodziłam. Dzisiaj spokojnie też chodze. Pozostałości po krwawieniu muszą się wydostać i tyle.
Moremi ja też po tym jednorazowym krwawieniu normalnie chodzilam, nie mialam nakazu leżenia
caly czas moooooooooocno wspierambedzie dobrze
BISCA, Magdala, Mega, Zofia8, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A co byś powiedziała jakbym i ja poprosiła o kawę? Hihi
Laski, nie uwierzycie, dopiero się obudziłam. Mam odwrotność stanu ciążowego, zdecydowanie.
ja też dopiero wstałam ...
Wiyam się kawkąefcia, ComeToMeBaby, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnychruszczow wrote:Arwena a czytałas co pisała wczoraj Kapta o bromergonie? że jej pomagał na pękanie przy Clo, plus metformina? Mi to bardzo dało do myślenia!
sprawdzałaś prolaktyne? zwłaszcza że widze że coś na tarczyce bierzesz
zamiast mataforminy biorę inofem podobne działanie a lżejszy dla żołądka a ja mam problemy i z żołądkiem i z jelitami
euthyrox75 biorę hashimoto i niedoczynność
to już za długo trwa dlatego na kolejnej wizycie po @ mamy zdecydować o in vitro ,mam mało czasu bo AMH nieciekawe
i tu duzo zalezy od Eli ,eli będzie kredyt eli nie będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2015, 11:49
chruszczow, malgos741, Mega, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:Bisca, a jak kot się czuje? sika?
Kot zostal w klinice
Nie moge sie przyzwyczaic do jego nieobecnosci. Mam dzwonic popoludniu, zeby sie dowiedziec co tam slychac. Mysle, ze go odbiore jutro po pracy.
efcia, ComeToMeBaby, chruszczow, macduska, Mega, Zofia8, Sabina, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:brałam i to i to
zamiast mataforminy biorę inofem podobne działanie a lżejszy dla żołądka a ja mam problemy i z żołądkiem i z jelitami
efcia, chruszczow, macduska, Sabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:to super że jeszcze go oglądają
nie wiem skąd nadajesz ale u mnie by od razu po obudzeniu wykopsali i martw się człeku co dalej w niedziele sam zrobisz
na pewno będzie ok, może jeszcze jaką kroplówe dostanie na przepłukanie a to bardzo ważne przy nerach
jeśli kot jest nerkowy to dobrze jakby miał taką fontanne do picia, ona pluska i przypomina kotu o piciu, albo chociaż mu porozstawiajcie po całym domu miski do picia, żeby pił. No chyba że lekarz każe żeby nie pił zaraz po operacji dużo, ale raczej wątpię, pewnie musi narkoze wysikiać
Lekarz mowil, ze bedzie mial sonde do poniedizlku i pod kroplowka. Nadaje z Francji i rzeczywiscie jestem zadowolona z opieki. Lekarz nawet powiedzial ze mozna zadzwonic dzisiaj (w niedziele) dla naszego spokoju.
Nie wiem ile ta impreza bedzie nas kosatowala. Wlasnie redaguje ogloszenie. Co myslicie :
" Sprzedam nerke uzywana ale w dobrym stanie" ...efcia, chruszczow, kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, Zofia8, Mega, Sabina, moremi, kkisia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny