35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Mega kawa dla Ciebie:D
ja od kawy dzień zaczynam, śniadanie po kawie inaczej bym sobie krzywde sztućcami zrobiła:D -
Czesc i czolem.
No w koncu w obieg wracam. Chyba sie skonczylo krwawienie. Dlugo. Wczoraj wieczor nawet na chlopi oko zawiesilam jak goly swojej pizamy szukal. Ale ten cykl rekraacyjny bedzie.
Kisia a idz ty w kit. Obiad zrobila. To grzech
U nas pokropuje. Recznikow nie chce mi sie sciagac ze sznurka.
Kiedy drugi raz kawe wydaja?Mega, megan8, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Sabina, Simba, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Czesc i czolem.
No w koncu w obieg wracam. Chyba sie skonczylo krwawienie. Dlugo. Wczoraj wieczor nawet na chlopi oko zawiesilam jak goly swojej pizamy szukal. Ale ten cykl rekraacyjny bedzie.
Kisia a idz ty w kit. Obiad zrobila. To grzech
Kiedy drugi raz kawe wydaja?
Ja podaję. Jaką chcesz?Mega, chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:
Kiedy drugi raz kawe wydaja?chruszczow, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:TO CuS jak ja
odrzuca mnie, a ja tak tęsknię...
Nie wiadomo kiedy wychodzę, ale dziewczyny mają byc wypisane w poniedziałek. Mi nic nie mówił, ale mam nadzieję, że też już wyjdę.chruszczow, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Zofia8, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyW temacie depilacji, to przed histeto trzeba piczkinsa ogolić do zera. Nogi i pachy wiadomo- standard.
Tak się rozpędziłam, ze wydepilowałam też ręce. W porównaniu z resztą ciała gładkiego jak pupka niemowlęcia wyglądały jak łapy orangutana.
moremi, chruszczow, kapturnica, megan8, efcia, Arwena, malgos741, BISCA, Mega, Sabina, kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Arwena, Twój wykres faktycznie zupełnie nie pokazuje owulacji. A sprawdzałaś później czy pęcherzyk pękł?
kapturnica, efcia, chruszczow, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dopóki się nie porzygałam po kawie, też tak miałam
Nie wiadomo kiedy wychodzę, ale dziewczyny mają byc wypisane w poniedziałek. Mi nic nie mówił, ale mam nadzieję, że też już wyjdę.
Najpierw ich wypytaj co w zwiazku z tym. Z krwawieniem. Czy lezec czy jak.
Niech moc bedzie z Totkiem.moremi, chruszczow, efcia, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Dopóki się nie porzygałam po kawie, też tak miałam
Nie wiadomo kiedy wychodzę, ale dziewczyny mają byc wypisane w poniedziałek. Mi nic nie mówił, ale mam nadzieję, że też już wyjdę.chruszczow, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny