X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też na sen się nie zanosi.
    Witam niedzielnie. :-D

Aasiula, Margolcia88, kkisia, Zofia8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia, kiedy zabieg u Cb? Wiesz już kiedy idziesz?

Margolcia88, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, jak zdrowie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Margolcia, kiedy zabieg u Cb? Wiesz już kiedy idziesz?

Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
    Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.

moremi, macduska, kkisia, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzień ;-)

macduska, dorbie, kkisia, Zofia8, kapturnica, Sabina, Aasiula, Margolcia88, chruszczow, MartaDidi, gretka, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
    Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.

Spokojnie, niech będzie lepszy.

To było moje trzecie podejscie. ;-)

Margolcia88, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzień ;-)

Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów! :-D

dorbie, kkisia, Zofia8, Sabina, Margolcia88, chruszczow, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów! :-D
    Raczej nie. Wszystkie znam. Historia jak z Beki. Dzwonki w telefonie ustawione na full, laska dzwoni, gdy spimy i gada tak, że na korytarzu słychać. Fagas był wczoraj tak najebany, że jak przyszedł, to mało się nie porzygałam. To ma być jej trzeci poród, ale o dzieciach ani razu nie słyszałam. Idę się kąpać, to może mi przejdzie.

dorbie, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Margolcia88, Arwena, chruszczow, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! W końcu miałam szanse pospac do 8.00, uff, oczywiście z pobudka ok 5,30, ale dałam radę zasnąć.
    Tak sobie przypominam, że ja krwawienia w ciąży to miałam w każdej. W pierwszej czyli 2000rok to mialam ok 10 tygodnia po infekcji z gorączka i poszłam do ginki i ona powiedziała, ze jest ok i mam sobie zrobić usg i zrobilam w 12 tyg u innego lekarza i było ok. 15 lat temu... inne realia

chruszczow, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Raczej nie. Wszystkie znam. Historia jak z Beki. Dzwonki w telefonie ustawione na full, laska dzwoni, gdy spimy i gada tak, że na korytarzu słychać. Fagas był wczoraj tak najebany, że jak przyszedł, to mało się nie porzygałam. To ma być jej trzeci poród, ale o dzieciach ani razu nie słyszałam. Idę się kąpać, to może mi przejdzie.
    Życzę Ci, żebyś jak najszybciej stamtąd wyszła

kkisia, chruszczow, moremi, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy dzieFFcynki. Słonce sie wreszcie pojawilo.Uch uch az fajnie bylo wstac :D
    Morka to masz beke z mamus na żywo ;)

kkisia, moremi, MartaDidi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.

Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...

chruszczow, moremi, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Leżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.

Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...
    No co..Oszczedna byla ;)

chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No co..Oszczedna byla ;)

Weź nie zartuj.
    Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
    Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało... :-\

moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Weź nie zartuj.
    Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
    Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało... :-\
    No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???

Ósmego dnia zrozumiała. Przeszłyśmy od delikatnych aluzji, ostentacyjnego wychodzenia pod prysznic, mówienia o myciu się do bezpośredniego ględzenia jej o tym wprost. Pomogła dopiero zmasowana interwencja pielęgniarek.

Nie ma się co dziewczynie dziwić w sumie. Jak jej matka przyjechała w odwiedziny to... Klękajcie narody. Śmierdziało jeszcze bardziej.

dorbie, moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 maja 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry ;)
    Jutro poniedzialek buuuuu :( nienawidze
    Slonce jest ale dupy nie urywa chlodno
    Milej niedzieli dziołchy ;D

Zofia8, chruszczow, kkisia, MartaDidi, Sabina, Mega, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Herbate poprosze bo kawy nie pije :)

Obiad zrobiony
    tylko rosol musi dojsc ;)

Dzis na 11 osob :)

Dobrze ze nie w domu tylko wszystko na dzialke zawioze

chruszczow, BISCA, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    Czesc Wam
    A u mnie dzisiaj rześki dzionek, słońca niet
    komu kawy komu herbaty?

Dla mnie duża kawa z mlekiem, raz!

chruszczow, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kissia, szalej szalej póki możesz. Za chwilę zaciążysz i się imprezy skończą.
    ;-)

chruszczow, Arwena, kkisia, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9037 9038 9039 9040 9041 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ