35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Margolcia, kiedy zabieg u Cb? Wiesz już kiedy idziesz?
Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.moremi, macduska, kkisia, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry
Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzieńmacduska, dorbie, kkisia, Zofia8, kapturnica, Sabina, Aasiula, Margolcia88, chruszczow, MartaDidi, gretka, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.
Spokojnie, niech będzie lepszy.
To było moje trzecie podejscie.
Margolcia88, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzień
Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów!dorbie, kkisia, Zofia8, Sabina, Margolcia88, chruszczow, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów!
dorbie, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Margolcia88, Arwena, chruszczow, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć! W końcu miałam szanse pospac do 8.00, uff, oczywiście z pobudka ok 5,30, ale dałam radę zasnąć.
Tak sobie przypominam, że ja krwawienia w ciąży to miałam w każdej. W pierwszej czyli 2000rok to mialam ok 10 tygodnia po infekcji z gorączka i poszłam do ginki i ona powiedziała, ze jest ok i mam sobie zrobić usg i zrobilam w 12 tyg u innego lekarza i było ok. 15 lat temu... inne realiachruszczow, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Raczej nie. Wszystkie znam. Historia jak z Beki. Dzwonki w telefonie ustawione na full, laska dzwoni, gdy spimy i gada tak, że na korytarzu słychać. Fagas był wczoraj tak najebany, że jak przyszedł, to mało się nie porzygałam. To ma być jej trzeci poród, ale o dzieciach ani razu nie słyszałam. Idę się kąpać, to może mi przejdzie.
kkisia, chruszczow, moremi, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.
Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...chruszczow, moremi, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Leżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.
Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No co..Oszczedna byla
Weź nie zartuj.
Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało...
moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Weź nie zartuj.
Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???
Ósmego dnia zrozumiała. Przeszłyśmy od delikatnych aluzji, ostentacyjnego wychodzenia pod prysznic, mówienia o myciu się do bezpośredniego ględzenia jej o tym wprost. Pomogła dopiero zmasowana interwencja pielęgniarek.
Nie ma się co dziewczynie dziwić w sumie. Jak jej matka przyjechała w odwiedziny to... Klękajcie narody. Śmierdziało jeszcze bardziej.dorbie, moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny