35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Margolcia, kiedy zabieg u Cb? Wiesz już kiedy idziesz?
Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.
moremi, macduska, kkisia, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry

Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzień
macduska, dorbie, kkisia, Zofia8, kapturnica, Sabina, Aasiula, Margolcia88, chruszczow, MartaDidi, gretka, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Mam zadzwonić pierwszego dnia @ i ustalą. Pierwszy dzień będzie 7 maja prawdopodobnie, więc około 13 maja chyba wypadnie ten zabieg.
Chciałabym,żeby efekt był tak dobry jak u Ciebie.
Spokojnie, niech będzie lepszy.
To było moje trzecie podejscie.
Margolcia88, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry

Słońce świeci, kolezanka z pokoju opierdala telefonicznie swojego fagasa menela. To będzie piękny dzień
Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów!
dorbie, kkisia, Zofia8, Sabina, Margolcia88, chruszczow, moremi, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Raczej nie. Wszystkie znam. Historia jak z Beki. Dzwonki w telefonie ustawione na full, laska dzwoni, gdy spimy i gada tak, że na korytarzu słychać. Fagas był wczoraj tak najebany, że jak przyszedł, to mało się nie porzygałam. To ma być jej trzeci poród, ale o dzieciach ani razu nie słyszałam. Idę się kąpać, to może mi przejdzie.macduska wrote:Morka słuchaj uważnie! Może się nauczysz paru ciekawych zwrotów!

dorbie, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Margolcia88, Arwena, chruszczow, MartaDidi, BISCA, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, paszczakin, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć! W końcu miałam szanse pospac do 8.00, uff, oczywiście z pobudka ok 5,30, ale dałam radę zasnąć.
Tak sobie przypominam, że ja krwawienia w ciąży to miałam w każdej. W pierwszej czyli 2000rok to mialam ok 10 tygodnia po infekcji z gorączka i poszłam do ginki i ona powiedziała, ze jest ok i mam sobie zrobić usg i zrobilam w 12 tyg u innego lekarza i było ok. 15 lat temu... inne realia
chruszczow, moremi, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻyczę Ci, żebyś jak najszybciej stamtąd wyszłamoremi wrote:Raczej nie. Wszystkie znam. Historia jak z Beki. Dzwonki w telefonie ustawione na full, laska dzwoni, gdy spimy i gada tak, że na korytarzu słychać. Fagas był wczoraj tak najebany, że jak przyszedł, to mało się nie porzygałam. To ma być jej trzeci poród, ale o dzieciach ani razu nie słyszałam. Idę się kąpać, to może mi przejdzie.
kkisia, chruszczow, moremi, BISCA, Mega, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.
Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...
chruszczow, moremi, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
No co..Oszczedna bylamacduska wrote:Leżałam z taką patologią 14 lat temu. Wlaściwie to mój pierworodny leżał z jej dzieckiem bo rzecz się działa na oddziale pediatrycznym.
Dziewczyna nie przebierała się i raczej nie myła przez 8 dni. Była 2 tygodnie po porodzie...
chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No co..Oszczedna byla

Weź nie zartuj.
Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało...
moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???macduska wrote:Weź nie zartuj.
Wyobrażasz sobie przebywanie z nią w pokoiku z 4 łóżeczkami, 4 maleńkich dzieci i 4 dorosłych? I zakazem wychodzenia z pokoju z dzieckiem?
Mozna się wykończyć. Rany jak od niej smierdziało...
Mega lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No domyslam sie ,ze zapachy jakz obory..Nie dalo jej jakos delikatnie zasugerowac by sie umyla ???
Ósmego dnia zrozumiała. Przeszłyśmy od delikatnych aluzji, ostentacyjnego wychodzenia pod prysznic, mówienia o myciu się do bezpośredniego ględzenia jej o tym wprost. Pomogła dopiero zmasowana interwencja pielęgniarek.
Nie ma się co dziewczynie dziwić w sumie. Jak jej matka przyjechała w odwiedziny to... Klękajcie narody. Śmierdziało jeszcze bardziej.
dorbie, moremi, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nienawidze