35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Moremi dla mnie określanie płci w 13 tyg to stosunkowo za wcześnie. Nawet jeśli lekarz Ci powiedział, nie wierzyłabym do końca. Jak znajde to wkleję Wam zdjęcia z porównaniem gonad w życiu płodowym na różnych etapach. A na tą chwilę chociażby zajrzyjcie tutaj:
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.htmla kto bogatemu zabroni?
Na suwaku jest 13w4d, ale w rzeczywistości jest 5d, wg usg nawet 6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 12:47
kapturnica, kkisia, ola_35, chruszczow, ComeToMeBaby, Dziobak, Aasiula, macduska, Sabina, Magdala, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Zosia
dzielna baba z Ciebie.
Mnie chcieli zostawić kilka dni do unormowania się sytuacji, ale obiecalam, że w domu będę się oszczędzać
Jednak przedwczoraj wypatrzyła mi lekarka krwiaka malutkiego po stronie płodu (groźniejszy jest przy łożysku), ale nie była pewna. Dzisiaj miałam bardzo dokładne usg i wyszło, że to faktycznie krwiak wchłaniający się
No i.... Znam płećprzyjmuję zakłady
Bedzie Majtoszka a nie Majtek???
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Ola, to jest czternasty tydzień, końcówka. Płeć jest na 90% i według lekarza raczej się nie zmieni. I zdaję sobie sprawę, że trzeba być fachowcem, żeby określić płeć. Dwa tygodnie temu lekarz mi powiedział, że najwczesniej za dwa tygodnie można spróbować. Liczę się z tymi 10%, ale psychicznie jestem nastawiona na te 90
a kto bogatemu zabroni?
. Chociaz ja i tak czekam na wyrok wtorkowy eheheh
No to gadaj majtek czy majtkamoremi, kkisia, Zofia8, ola_35, chruszczow, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morka tym wg usg sie nie sugeruj bo to za kazdym razem sie zmienia co usg.U mnie termin na USG skakal nawet o tydzien do przodu wszystko zalezlao jak dziecie mierzone bylo Najpewniejszy to chyba ten z OM i dnia owulacji jak sie zna..
No gadaj no!!kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Ola, to jest czternasty tydzień, końcówka. Płeć jest na 90% i według lekarza raczej się nie zmieni. I zdaję sobie sprawę, że trzeba być fachowcem, żeby określić płeć. Dwa tygodnie temu lekarz mi powiedział, że najwczesniej za dwa tygodnie można spróbować. Liczę się z tymi 10%, ale psychicznie jestem nastawiona na te 90
a kto bogatemu zabroni?
Na suwaku jest 13w4d, ale w rzeczywistości jest 5d, wg usg nawet 6.
To trzymam kciuki , żeby się nie zmieniło! Bo myślę że chciałaś chłopca i jest chłopiec, w końcu będzie marynarzem:-)moremi, chruszczow, BISCA, dorbie lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zosia, silna jesteś, wytrwałości
. Trzymam kciuki za powodzenie następnej ciąży. Może uda się jakas konkretna diagnostyka w końcu.
Naprawde ciesze sie, ze nie marnuja tutaj waznego materialu do badan i ze zrobia mi badanie cytogenetyczne moich pecherzykow. Moze to cos wyjasni...
moremi, chruszczow, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Magdala, SolarPolar, Parka, dorbie lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ola_35 wrote:Pewnie, na pewno część się sprawdzi, chodziło mi tylko o to żeby Moremi się nie nastawiała na razie i potraktowała to trochę z przymrużeniem oka
Chociaż od samego początku mam wewnętrzne przeczucie i jak się okazało mąż podobnie.
W każdym razie imion jednak nadal nie mamyniespodzianka
Piękne Ania i Adam zostały niestety skreśloneja się z nim rozwiodę przed porodem
Margolcia88, Arwena, kkisia, megan8, kapturnica, chruszczow, Bozia3, Dziobak, Aasiula, macduska, Sabina, gretka, Magdala, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:To trzymam kciuki , żeby się nie zmieniło! Bo myślę że chciałaś chłopca i jest chłopiec, w końcu będzie marynarzem:-)
Dziewczyny tez sa przydatne na morzu, prawda Moremi?
kkisia, kapturnica, moremi, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
ola_35 wrote:To trzymam kciuki , żeby się nie zmieniło! Bo myślę że chciałaś chłopca i jest chłopiec, w końcu będzie marynarzem:-)
Zofia8, Margolcia88, kkisia, ola_35, megan8, kapturnica, chruszczow, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, macduska, Sabina, Magdala, gosia7122, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:OK, MOremi polajkowała posty z dziewuszką, jest dziewczynka.
megan8, Margolcia88, Zofia8, chruszczow, kkisia, BISCA, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!