35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski.
Strasznie mi przykro. Czytalam wczoraj i nie moglam znalezc slow - nadal nie moge, ale widze ze Zoska jestes twarda sztuka. W koncu sie uda!
Milego dnia dziewczeta! Jest piekny sloneczny dzien, ja juz po skalpie i weiderze, zaraz wyruszamy na spacerReni, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, chruszczow, moremi, Bozia3, macduska, gretka, gosia7122, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
dzięki
to akurat dla mojej siostry, bo ona nie chce IVF
Zofia8 wrote:Reni, lajknieteObys szybko dostala odpowiedz. Na pewno wszystkie dziewczyny zalajkuja.
chruszczow, moremi, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesuuu dziewczyny ja dzis zdycham
Poszłam rano na ten test glukozy .Jak tamtym razem było lajtowo tak teraz ledwo to wypiłam mimo cytryny .Praktycznie od razu po wypicu zaczęłam miec cholerne mdłości i mnie cofałoAle żeby tego było mało zaczęli mi ludziec tak śmierdzieć ,że w pewnym momencie zrobiło mi sie słodko w buzi ,łydki zaczęły drżec , mroczki przed oczyma , powieki latac i fikłam z krzesła.Jakis facet siedzacy niedaleko , złapał mnie bo pewnie wyjebała bym jak długa na podłodze.Na kozetce u lekarza dochodziłam chwile.
Zastanawia mnie czemu aż tak 2skrajne odczucia miałam po tej francowatej glukozie
Cos okropnegoOby nie oznaczalo to cukrzycy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:02
chruszczow, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wynik moglby byc i jutro u babek w rejestracji ale pewnie dopiero jak pojde na wizyte 18tego do gina to sie dowiem..Ledwo zyje Dalej mnie kurwa mdli i 2razy rzygalam juz :9
Kupilam kwiaty i nie mam sily ich sadzic a mnłody szaleje po brzuchu od 2godzin caly czas.Chyba mu tez nie spasila taka dawka cukruanna maria, moremi, macduska, Aasiula, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:Ja mogę i trzeci raz obejrzeć niech tylko Magdala przyniesie jeszcze te ciastka bo wczoraj się nie załapałam
Ha.
Zostalo mi ciasta w lodowce na drugi rzut. Wiedzialam ze tak bedzie.
Dziendobry. W L to sa jakies jaja. Wichury z deszczem na przemian ze sloncem. No ludzie.Sabina, moremi, macduska, Zofia8, chruszczow, gretka, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kapta, taki ze mnie doradca medyczny jak z koziej dupy trąbka, ale czytam o tym złym samopoczuciu po glukozie kobiet w ciąży i dużo kobiet odczuwał mdłości, wymiotowalo i źle się czuło nawet i cały dzień, ale wyniki były dobre. Samopoczucie nie jest wyznacznikiem wyników więc z tego nic chyba nie wywnioskujesz. Spokojnie. A nie chcesz jutro pytać o wyniki, bo 18sty trochę daleko.
BISCA, moremi, Zofia8, chruszczow, Magdala, caffe lubią tę wiadomość
-
W Warszawie leje, cisnienia chyba w ogole nie ma, przede mna trudne spotkanie, a ja bym sie zawinela w koldre i poszla spac.
Muszę sie jakos dzwignąć i dać z siebie wszystko. Dupa bladapaszczakin, Zofia8, BISCA, Aasiula, anna maria, caffe lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kapta, taki ze mnie doradca medyczny jak z koziej dupy trąbka, ale czytam o tym złym samopoczuciu po glukozie kobiet w ciąży i dużo kobiet odczuwał mdłości, wymiotowalo i źle się czuło nawet i cały dzień, ale wyniki były dobre. Samopoczucie nie jest wyznacznikiem wyników więc z tego nic chyba nie wywnioskujesz. Spokojnie. A nie chcesz jutro pytać o wyniki, bo 18sty trochę daleko.
-
Bry
Nadrobie i zaraz wracamComeToMeBaby, kkisia, Sabina, chruszczow, BISCA, Aasiula, gretka, Magdala, anna maria, Luna76, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Dalej we dwójkę - nic się nie dzieje. W nocy mi było tylko strasznie duszno. otworzyłam balkon i patrzyłam jak pada deszcz.
Póki co czekamy.
Miłego dnia dziewczyny.kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, peppapig, Parka, moremi, megan8, macduska, paszczakin, Dziobak, Margolcia88, Zofia8, Arwena, chruszczow, Simba, BISCA, Aasiula, gretka, stara.krycha, Magdala, anna maria, gosia7122, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
Zosia
dzielna baba z Ciebie.
Mnie chcieli zostawić kilka dni do unormowania się sytuacji, ale obiecalam, że w domu będę się oszczędzać
Jednak przedwczoraj wypatrzyła mi lekarka krwiaka malutkiego po stronie płodu (groźniejszy jest przy łożysku), ale nie była pewna. Dzisiaj miałam bardzo dokładne usg i wyszło, że to faktycznie krwiak wchłaniający się
No i.... Znam płećprzyjmuję zakłady
kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, kapturnica, Margolcia88, Zofia8, chruszczow, Simba, BISCA, Aasiula, gretka, stara.krycha, Magdala, anna maria, Luna76, SolarPolar, gosia7122, Parka, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!