X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski.
    Strasznie mi przykro. Czytalam wczoraj i nie moglam znalezc slow - nadal nie moge, ale widze ze Zoska jestes twarda sztuka. W koncu sie uda!

Milego dnia dziewczeta! Jest piekny sloneczny dzien, ja juz po skalpie i weiderze, zaraz wyruszamy na spacer :)

Reni, Zofia8, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, chruszczow, moremi, Bozia3, macduska, gretka, gosia7122, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki
    to akurat dla mojej siostry, bo ona nie chce IVF
    Zofia8 wrote:
    Reni, lajkniete :-) Obys szybko dostala odpowiedz. Na pewno wszystkie dziewczyny zalajkuja.

chruszczow, moremi, Bozia3, macduska, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski dajta lajka

https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/endometrioza-visane-ciaza,7431.html

dzięki

Zrobione

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    laski dajta lajka

https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-starania-ze-wspomaganiem/endometrioza-visane-ciaza,7431.html

dzięki
    Poszło :-)

Reni, peppapig lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, ja bym odrobine dziecko na slonce wystawila (tzn budke obnizyla w wozku na pare minut jak bedzie spać) ze wzgledu na witamine D

paszczakin lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuu dziewczyny ja dzis zdycham :(
    Poszłam rano na ten test glukozy .Jak tamtym razem było lajtowo tak teraz ledwo to wypiłam mimo cytryny .Praktycznie od razu po wypicu zaczęłam miec cholerne mdłości i mnie cofało :( Ale żeby tego było mało zaczęli mi ludziec tak śmierdzieć ,że w pewnym momencie zrobiło mi sie słodko w buzi ,łydki zaczęły drżec , mroczki przed oczyma , powieki latac i fikłam z krzesła.Jakis facet siedzacy niedaleko , złapał mnie bo pewnie wyjebała bym jak długa na podłodze.Na kozetce u lekarza dochodziłam chwile.
    Zastanawia mnie czemu aż tak 2skrajne odczucia miałam po tej francowatej glukozie
    Cos okropnego :( Oby nie oznaczalo to cukrzycy :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:02

chruszczow, Mega, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta Ty nic nie umiesz normalnie? Zawsze musi być z przytupem?? ;-)
    Kiedy wynik?

kapturnica, paszczakin, chruszczow, moremi, macduska, Zofia8, Aasiula, gretka, Mega lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry piekny dzien sie zapowiada ,slonce ,14stp. O 8 rano juz siedzialm z pyskiem otwartym u dentysty :-) milego dnia

Sabina, kkisia, chruszczow, moremi, gretka, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik moglby byc i jutro u babek w rejestracji ale pewnie dopiero jak pojde na wizyte 18tego do gina to sie dowiem..Ledwo zyje Dalej mnie kurwa mdli i 2razy rzygalam juz :9
    Kupilam kwiaty i nie mam sily ich sadzic a mnłody szaleje po brzuchu od 2godzin caly czas.Chyba mu tez nie spasila taka dawka cukru :-/

anna maria, moremi, macduska, Aasiula, Mega, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia, jestes prawdziwym strongmanem!Wszystkiemu dasz rade.
    I kocham policje w UK.
    U mnie dziecko z goraczka i sztorm. Nie wiadomo co gorsze. ;-)

ComeToMeBaby, kkisia, BISCA, Zofia8, Aasiula, stara.krycha, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    Ja mogę i trzeci raz obejrzeć niech tylko Magdala przyniesie jeszcze te ciastka bo wczoraj się nie załapałam

Ha.
    Zostalo mi ciasta w lodowce na drugi rzut. Wiedzialam ze tak bedzie. :-)

Dziendobry. W L to sa jakies jaja. Wichury z deszczem na przemian ze sloncem. No ludzie.

Sabina, moremi, macduska, Zofia8, chruszczow, gretka, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak i za ta rekraacje jade sobie cos kupic :-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Ty tak rekreacyjnie? :-)

ComeToMeBaby, kkisia, gretka lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, taki ze mnie doradca medyczny jak z koziej dupy trąbka, ale czytam o tym złym samopoczuciu po glukozie kobiet w ciąży i dużo kobiet odczuwał mdłości, wymiotowalo i źle się czuło nawet i cały dzień, ale wyniki były dobre. Samopoczucie nie jest wyznacznikiem wyników więc z tego nic chyba nie wywnioskujesz. Spokojnie. A nie chcesz jutro pytać o wyniki, bo 18sty trochę daleko.

BISCA, moremi, Zofia8, chruszczow, Magdala, caffe lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dzielna z Ciebie kobita :-)

Zofia8 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Warszawie leje, cisnienia chyba w ogole nie ma, przede mna trudne spotkanie, a ja bym sie zawinela w koldre i poszla spac.
    Muszę sie jakos dzwignąć i dać z siebie wszystko. Dupa blada

paszczakin, Zofia8, BISCA, Aasiula, anna maria, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kapta, taki ze mnie doradca medyczny jak z koziej dupy trąbka, ale czytam o tym złym samopoczuciu po glukozie kobiet w ciąży i dużo kobiet odczuwał mdłości, wymiotowalo i źle się czuło nawet i cały dzień, ale wyniki były dobre. Samopoczucie nie jest wyznacznikiem wyników więc z tego nic chyba nie wywnioskujesz. Spokojnie. A nie chcesz jutro pytać o wyniki, bo 18sty trochę daleko.
    N aten moment to nawet siły myslec o tym nie mam.Dziwi mnie po prostu bo jak robilam w 9tyg ciazy to kompletnie zlało to po mnie taki kubek lepiku..A dzis odchoruje caly dzien :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Nadrobie i zaraz wracam :-)

ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, chruszczow, BISCA, Aasiula, gretka, Magdala, anna maria, Luna76, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • slash Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Dalej we dwójkę - nic się nie dzieje. W nocy mi było tylko strasznie duszno. otworzyłam balkon i patrzyłam jak pada deszcz.

Póki co czekamy.
    Miłego dnia dziewczyny.

kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, peppapig, Parka, moremi, megan8, macduska, paszczakin, Dziobak, Margolcia88, Zofia8, Arwena, chruszczow, Simba, BISCA, Aasiula, gretka, stara.krycha, Magdala, anna maria, gosia7122, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Parka, Parka, Parka, Parka, dajesz, dajesz!
    :-D

Dzieki :) trzymajta kciuki

ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Margolcia88, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia <3 dzielna baba z Ciebie.

Mnie chcieli zostawić kilka dni do unormowania się sytuacji, ale obiecalam, że w domu będę się oszczędzać :-)
    Jednak przedwczoraj wypatrzyła mi lekarka krwiaka malutkiego po stronie płodu (groźniejszy jest przy łożysku), ale nie była pewna. Dzisiaj miałam bardzo dokładne usg i wyszło, że to faktycznie krwiak wchłaniający się :-)
    No i.... Znam płeć :-) przyjmuję zakłady ;-)

kkisia, ComeToMeBaby, Bozia3, Sabina, kapturnica, Margolcia88, Zofia8, chruszczow, Simba, BISCA, Aasiula, gretka, stara.krycha, Magdala, anna maria, Luna76, SolarPolar, gosia7122, Parka, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9098 9099 9100 9101 9102 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ