35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDruga
Ale wciąż mam problemy z utrzymaniem otwartych oczow
Proszę trzymać kciuki, dziś firma bedzie u nas zakładać solary!
Ale się cieszęMega, Bozia3, stara.krycha, Aasiula, macduska, kkisia, Simba, ComeToMeBaby, anna maria, Magdala, moremi, megan8, gretka, SolarPolar, gosia7122, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien bry.. Sabb ja tez dzis oczy na zapałki.Zaraz młodego z wyra musze zedrzyć coby wczesniej wykopac do szkoły .Musze na test glukozy jechac.
Trza nude jakos tam ogarnąć gazetkami i mp4.
MiłegoSabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, gretka, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Mega - ja tylko pierwszy raz miałam monitoring w 4dc - potem juz miewałam od 9-10d. Na samym początku ginka zobaczy, jaki masz zapas tych jajek, czy jest ich dużo - no i w 3 dc robi się badania. Kolejne monitoringi wystarczą zaczęte później, żeby obserwować czy jakieś jajko staje się dominującym.....
Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, gretka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry baby.
Dzisiaj juz ( czytaj dopiero) sroda. Ale interpretuje jak czwartek bo piatek wolny. Wyjatkowo nie chce mi sie opuszczac domu. Chetnie bym z Wami posiedziala na kanapie z kotem na kolanach
Udanego wszystkim !dorbie, Sabina, Aasiula, macduska, Zofia8, kkisia, Dziobak, peppapig, gretka, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! A ja sączę kawkę w McDonald's. Mąż na rehabilitacji
Zosia, bardzo przezylamPrzypomniało mi się i nie ukrywam,że zaczęłam się bać o siebie, zeby mi się nie powtórzyło. Spokój mi da usg, za 2 tyg niestety, a może stety. Ech , co ma być, będzie.
Tak sobie mówię, działamy w systemie do dwóch razy sztuka. Samochód nowy - po raz drugi, kolano męża nareperowane - drugie podejście to zabieg, nasz dzidziuś- podejście nr 2 będzie szczęśliweSabina, BISCA, Aasiula, macduska, paszczakin, Zofia8, kkisia, caffe, Iwone, chruszczow, Parka, ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, Magdala, moremi, Bozia3, megan8, peppapig, gretka, Luna76, SolarPolar, gosia7122, Mega, efcia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Jak mnie wkurwil chlop o ja cie ,faceci sa gorsi niz baby przed miesiaczka !!!
Ale dzisiaj bedzie mily dzien ,dzisiaj spotkanie mamy :)Sopot 18 zainteresowane mam nadzieje ze przyjdądorbie, ComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, Dziobak, megan8, gretka, stara.krycha, SolarPolar, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy tu o monitoringach... Owulacji... Temperaturze...
Właśnie sobie uświadomiłam, że od stycznia przez trzy miesiące mam z tym spokój. I jeszcze dwa się szykuje.
A potem? Znowu ta nerwówa, wyczekiwanie na @, a raczej jej brak, bzykanie się na czas, wyprawy do gina...
Rany, zachodzenie w ciążę jest bardzo stresujące.Sabina, paszczakin, Zofia8, kkisia, chruszczow, Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Magdala, moremi, peppapig, gretka, stara.krycha, gosia7122, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wy tu o monitoringach... Owulacji... Temperaturze...
Właśnie sobie uświadomiłam, że od stycznia przez trzy miesiące mam z tym spokój. I jeszcze dwa się szykuje.
A potem? Znowu ta nerwówa, wyczekiwanie na @, a raczej jej brak, bzykanie się na czas, wyprawy do gina...
Rany, zachodzenie w ciążę jest bardzo stresujące.
Długo się nie podenerwujesz, zobaczysz. Ciocia Paszcza Ci to mówimacduska, kkisia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny