35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam, nie macie litości z ta produkcja
Zosia
Elfi podziwiam twoja sile i wierze ze bedzie dobrze, teraz musi isc wszystko do gory
Dorbie - piękna beta
Dziewczyny w szpitalach dbajcie o siebie :-*
Kometa dawaj kiecę, bo nie widziałam wczoraj, plissssMartaDidi, chruszczow, ComeToMeBaby, stara.krycha, dorbie, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Gretka, jak twoje badania?
ten cykl obserwacyjny, w koncu ktos zwrocil uwage na moje marne endo....
zobaczymymacduska, chruszczow lubią tę wiadomość
gretka -
Doczytalam
Zosia, cholernie mi przykro i bardzo smutno ale Twoje podejscie i decyzja meza o dalszej walce to super wiadmosci. Wpisuje Cie na moja liste wonderwomenow
MartaDidi, chruszczow, Zofia8, Heretyczka, Bozia3, stara.krycha, dorbie, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Aha, zapomnialam wczoraj Bozi pogratulowac dzialki, wiec gratuluje.
Juz sie nie moge doczekac zdjec domu
Tak to jest jak sie 2 dni nadrabia, potem człowiek nie pamięta do czego chciał sie odnieśćmalgos741, chruszczow, Bozia3, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Właśnie, Bozia gratulacje
Tak to jest jak sie 2 dni nadrabia, potem człowiek nie pamięta do czego chciał sie odnieśćMega, chruszczow, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dobrej Nocy Dziewczyny. U mnie jakis kosmos pogodowy sie zaczyna. Zapowiadali trąby i wiatry różne i chyba to juz! Pozamykalam rolety i czekamy na DAY AFTER TOMORROW...A.. I gratuluje ogólnie...
anna maria, Mega, Sabina, kapturnica, BISCA, caffe, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:Dobrej Nocy Dziewczyny. U mnie jakis kosmos pogodowy sie zaczyna. Zapowiadali trąby i wiatry różne i chyba to juz! Pozamykalam rolety i czekamy na DAY AFTER TOMORROW...A.. I gratuluje ogólnie...
Przetrwasz!chruszczow, anna maria lubią tę wiadomość
-
Dzieki ,jak bedziesz miala dziewczynke to Ci wysle kapelutkamacduska wrote:Anna Maria jaki śliczny kapelutek dziewczynkowy! Kcem!
chruszczow, Mega, malgos741, Heretyczka, Dziobak, kkisia, Sabina, kapturnica, Bozia3, BISCA, macduska, caffe, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
W ogóle to wnoszę oficjalny protest, moje czoło moze robić za pole uprawne - czuje sie jak dojrzewająca 15 latka - tyle tego wyrosło, wiosna tak działa? Nigdy az tak mnie nie obsypywali.....
Po drugie system wyznaczył mi bardzo pozna owu, nie wiem czy mu wierzyć, ta moja tempka jakieś czary mary wyczyniałalepiej sie czułam jak nie mierzyłam.....spokojniejsza byłam...
Musze sie umówić do gina na stymulację w następnym cyklu tylko za cholerę nie pamietam w ktorym dniu, SKS jak nic....anna maria, chruszczow, ComeToMeBaby, malgos741, Sabina, stara.krycha, macduska, Arwena, caffe, gretka lubią tę wiadomość