35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Mam zadanie dla forumowych kum:
Znalezienie przyczyny, dla ktorej moje ciaze koncza sie tak samo.
-zachodze w ciaze bez problemu
-zagniezdzaja sie odpowiednio ale nie rozwijaja sie prawidlowo
Przyczyna w komorce jajowej. Jakie badania moge zrobic, by czegos wiecej sie dowiedziec? Z jakim specjalista sie spotkac?Heretyczka, Zofia8, moremi, MartaDidi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZocha Ty nasza krew!
Pamiętam, że jak przyjechałam od ginki, gdy dowiedziałam się, że zarodek się nie rozwija, to jednym z pierwszych pytań było - ale nie rezygnujesz? Starasz się dalej?
No ba, gdzież by śmiała inaczejPewnie delegacja zaraz by przyjechała postawic mnie d pionu
Uda się Wam, czego szczerze i z całego serca Wam życzęI cieszę się, że mąż jednak zmienił zdanie
Zofia8, Heretyczka, gretka, kapturnica, moremi, chruszczow, Arwena, peppapig, kkisia, Reni, Aasiula, Elfik, Parka, efcia, malgos741, gosia7122, Simba, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja nie zglebialam tematu moich poronien i nie robilam zadnych badan specjalistycznych.
Ale uwazam, ze tarczyce mozemy wykreslic, bo teraz mam TSH 1.3.
Klopotow z zespolem antyfosfolipidowym tez nie, bo bralam clexane i acard i nie pomoglo.
Badania krwi w porzadku oprocz zelaza.
Dlatego moj wniosek, ze chodzi o jakosc komorek jajowych.Zofia8
-
Zofia8 wrote:Ja nie zglebialam tematu moich poronien i nie robilam zadnych badan specjalistycznych.
Ale uwazam, ze tarczyce mozemy wykreslic, bo teraz mam TSH 1.3.
Klopotow z zespolem antyfosfolipidowym tez nie, bo bralam clexane i acard i nie pomoglo.
Badania krwi w porzadku oprocz zelaza.
Dlatego moj wniosek, ze chodzi o jakosc komorek jajowych.
Nie ma badań dotyczących jakości komórki jajowej. Tutaj musiałabyś skorzystać ze stymulacji owulacji. To poprawia też jej jakość.
O genetykę mogłabyś się pokusić, ale jak wyjdzie źle, to przecież nie pojdziesz na ivf z komórką dawcy.kapturnica, chruszczow, Sabina, gretka, Heretyczka, efcia, gosia7122, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stało się
przykro
cieszę się, że nie rozpaczasz
Twój mąż mnie zaskoczył
bałam się, że teraz podda się na dobre
brawo dla tego Pana!
Zofia8 wrote:
Jestem spokojna, nie rozpaczam. Moze byloby inaczej gdyby nie slowa mojego meza, ktore uslyszalam po wyjsciu z gabinetu: "Nie martw sie, sprobujemy jeszcze raz".Arwena, Zofia8, chruszczow, gretka, Heretyczka, Sabina, efcia, peppapig, moremi, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, Mega, BISCA, Bozia3, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
Niestety pan mąż musiałby pochylic głowe i równiez sie przebadac inaczej Zocha może do usranej śmierci szukac tylko u siebie przyczyny..
Może warto kuc żelazo poki gorące i Zosia porozmawiać z nim o tym ??chruszczow, Sabina, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
Czesc
mam caaaaaly dzien do nadrobienia.
Odebralam kota ze szpitala. Kot ok.
Sprzedam nerke
sprzedam volvo xc 60
Sprzedam kota
Wszystko uzywane ale w dobrym stanie
Ide nadrabiacgretka, Heretyczka, Sabina, Elfik, efcia, moremi, Dziobak, Simba, kkisia, macduska, Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, Mega, paszczakin, megan8, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Nie mam jeszcze. Prawdopodobnie w piatek.
Skoro chce ronic naturalnie a caly czas krwawie, to czy jest sens robi bete. Chyba sobie daruje...moremi, chruszczow, kkisia, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nadrobiłam...
Zoska trzym się babo i działaj dalej
Elfi chylę czoła silna z ciebie babka
efcia, Sabina, kkisia, Aasiula, MartaDidi, dorbie, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
No to doczytałam...
Zosianie wiem co napisać, kurcze jak mi przykro. Ale widze, ze Ty mocna dziewczyna jesteś, od razu chcesz działać. Tez pomyslalam o stymulacji owulacji - clo sie podaje rowniez zeby poprawic jakosc komorki, co w naszym wieku ma znaczenie.
Ogólnie zestresowałam się, co chwilę ktoras ląduje w szpitalu, dziewczyny, ja nieduzo moze piszę, ale duzo Was czytam i przeżywam, myślę o Was...efcia, Sabina, malgos741, chruszczow, Zofia8, kkisia, macduska, gosia7122, moremi, Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, dorbie, Bozia3, paszczakin, megan8, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Dziewczyny, mam pytanie:
Czy biorąc luteinę wstrzymuję @? Jak to jest? Dopóki ją borę to nie dostanę @, czy jeśli ma przyjść to przyjdzie bez względu na przyjmowaną przeze mnie luteinę?
najczęściej bierze się 10 dni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 21:07
Luna76, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:No to doczytałam...
Ogólnie zestresowałam się, co chwilę ktoras ląduje w szpitalu, dziewczyny, ja nieduzo moze piszę, ale duzo Was czytam i przeżywam, myślę o Was...
to tak jak ja ,trudno nadrobić, z tym clo ja myślę podobnie u mnie po dwóch poronieniach z lekiem się udało.
Trzymam za nowe ciąże i za dziewczyny walczące z przeciwnościami.
Marysia zaczęła pełzać i wszędzie jej pełno ,starsza córka ma zlecone badania w poradni onkologicznej ,kontrolne i do czasu wizyty w czerwcu jeszcze bardziej osiwieje,chyba trzeba mi psychologa bo jakoś coraz gorzej sobie z tym radzę.Pozdrawiam.peppapig, chruszczow, malgos741, mamatrojki80, gretka, moremi, Elfik, Sabina, Aasiula, MartaDidi, ComeToMeBaby, dorbie, anna maria, Bozia3, megan8, SolarPolar, Parka lubią tę wiadomość