35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna76 wrote:Dziewczyny, mam pytanie:
Czy biorąc luteinę wstrzymuję @? Jak to jest? Dopóki ją borę to nie dostanę @, czy jeśli ma przyjść to przyjdzie bez względu na przyjmowaną przeze mnie luteinę?
Jednym przychodzi już w trakcie brania luteiny (ja tak miałam),innym w ciągu 1-3 dni po odstawieniu.malgos741, Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdbyłam dzisiaj wyprawę do gina.
Cały dzień z głowy.
Szwy wyjęte, rany ładnie się pogoiły, wkładka leży równo tak jak powinna.
Mam brać estrogen jeszcze dwa miesiace.
Gin sam się zapytał czy nadal chcę ciąży - uff, bałam się wcześniej sama zaczynać temat z obawy, że się popuka w głowę.
Co prawda szanse spadły lekko bo mam niedrozny prawy jajowód po wcześniejszych perypetiach ale z jednym też się zachodzi.
I mam obiecane zdjęcia z laparo i histero. To się polansuję jak dostanę.
Dobrej nocy!peppapig, Zofia8, Sabina, malgos741, kkisia, gosia7122, gretka, Aasiula, Dziobak, Heretyczka, dorbie, chruszczow, ComeToMeBaby, Iwone, anna maria, Mega, BISCA, Bozia3, paszczakin, SolarPolar, caffe, Reni, Parka, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKIlka zdjęć ogrodu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/19bc2720bac6.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/669bb5085723.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff4a5a856120.jpg
i moje pielenie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f17839620e8.jpgkapturnica, Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, gretka, Iwone, macduska, Magdala, Dziobak, ola_35, gosia7122, anna maria, Mega, malgos741, BISCA, Bozia3, megan8, SolarPolar, caffe, Parka, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Dobranoc.
My z mezem w pogotowiu. Nawet torby nie rozpakowalam ale mam nadzieje, ze obejdzie sie bez szpitala.chruszczow, dorbie, Magdala, gosia7122, ComeToMeBaby, malgos741, BISCA, Heretyczka, paszczakin, SolarPolar, Arwena, caffe, Parka, moremi lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Elfik wrote:a ja nie w temacie..jakim wątku? rolniczym, że o burakach?
dorbie, chruszczow, gosia7122, BISCA, Sabina, kapturnica, Parka, moremi lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Dorbi, a Ty ten ogrod tak sama wykarczowałaś i zalesiłaś? W ciąży? w jeden dzien? Patrze z podziwem, aczkolwiek roboty ogrodowe są mi wstrętne...Napawam się widokiem z bezpiecznej odległości... Pieknie!
dorbie, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
A ja się pochwalę. Byliśmy w decathlonie i dostałam w prezencie od m buty do biegania, rybaczki, dwie koszulki i stanik sportowy.
W dodatku bardzo mu się w tym wszystkim podobamdorbie, gretka, chruszczow, anna maria, Mega, malgos741, MartaDidi, Zofia8, megan8, Arwena, Parka, moremi, Luna76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:A ja się pochwalę. Byliśmy w decathlonie i dostałam w prezencie od m buty do biegania, rybaczki, dwie koszulki i stanik sportowy.
W dodatku bardzo mu się w tym wszystkim podobam
to jeszcze regularnosc w cwiczeniach i do slubu pojdzie boginichruszczow, ComeToMeBaby, stara.krycha, Magdala, moremi lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadal dwupak.
Zosia - przykro mi, ale bądz dzielna.
Co ja mogę powiedziec w tym temacie?
Pierwsza ciąża - puste jajo płodowe. Beta rosła pięknie, az w 6 tyg okazało się ze jajo jest puste. Beta dalej rosła, łudziłam się czekałam ze moze za wczesnie i zarodek się pojawi, niestety nic takiego nie miało miejsca. Kolejne usg i nic i kolejne i nic. Zaczełam plamic coraz bardziej. w 10 tyg w piatek trafiłam rano do szpitala bo zaczełam krwawic coraz bardziej - zrobili bede zaczeła spadac. W nocy poroniłam samoistnie. Nastepnego dnia i przez kolejne 3 dostałam tabletki dopochwowe na całkowite oczyszczenie się. I do domu. W nastepnym cyklu u dało sie zajsc w ciąze - teraz czekamy na narodziny.
Co moge powiedziec w zakresie ze zachodzisz w ciąze a ciąza obumiera. Mam kolezanke, która miała tak juz 3 razy. Teraz wyszło ze ma trombofilię, do tego hashimoto i kurcze jeszcze cos tylko zapomniałam. Ale robiła badania genetyczne ona i jej mąż i jeszcze coś wyszło u nich jakas niezgodnosc genetyczna. Zarodek do 8 tyg zyje potem obumiera.
Więc moze pod tym kątem sprobuj się dowiedziec i robic badania.
Aha i podobno w Łodzi jest bardzo dobry profesor ktory zajmuje się głownie własnie poronieniami i ciązami obumarłymi. Kolezanka jeszcze u niego nie była, bo dopiero sie o nim dowiedziała ale wybiera się w czerwcu - koszt wizyty 250 zł. Nie pamiętam nazwiska ale mogę dopytac. Jak coś pisz na priv - bo nie zawsze daję radę nadrabiac wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 22:35
Mega, kkisia, malgos741, BISCA, gretka, Bozia3, chruszczow, Zofia8, Heretyczka, kapturnica, stara.krycha, dorbie, Arwena, caffe, Parka, moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość