35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:odpisuj od razu:D
malgos741, chruszczow, megan8, Sabina, macduska, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:W ogóle to wnoszę oficjalny protest, moje czoło moze robić za pole uprawne - czuje sie jak dojrzewająca 15 latka - tyle tego wyrosło, wiosna tak działa? Nigdy az tak mnie nie obsypywali.....
Po drugie system wyznaczył mi bardzo pozna owu, nie wiem czy mu wierzyć, ta moja tempka jakieś czary mary wyczyniałalepiej sie czułam jak nie mierzyłam.....spokojniejsza byłam...
Musze sie umówić do gina na stymulację w następnym cyklu tylko za cholerę nie pamietam w ktorym dniu, SKS jak nic....Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Mega stymulacja od 3 dc...
Z @ mam isc do niego??? Ło matko, toz to Sodomia i Gomoriachruszczow lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Cholera, kojarzy mi sie ze coś przebąkiwał o 5 dniu, ale tak mi sie wydawało ze późno...
Z @ mam isc do niego??? Ło matko, toz to Sodomia i GomoriaMega, chruszczow lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ComeToMeBaby wrote:Tak gadasz czy tak myślisz?
naprawdę super, nie dziwie sie ze ci oczy do niej zabłysły
Tak jak mnie w czwartek do torebki, moj sie śmiał ze te świecące moje oczy to by po ciemku wszyscy widzieli, tak sie napaliłamComeToMeBaby, chruszczow, Sabina, BISCA, macduska, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja z @ szłam na pierwsze usg w 3dc niektóre dziewczyny od 4dc...
ComeToMeBaby, malgos741, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Hahaha, a była niebieska?
Za to super półbuty były w ccc - niebieskie - wzięłabym, ale moj rozmiar chodliwy jest niestety, nawet z poświeceniem przymierzylam mniejsze, ale kapa, cisły w szeryfachruszczow, caffe, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie, testing prawdomówności. Czy aby po tylu zachwytach i nielicznych głosów, że tamta była lepsza, nie uległa presji większości i mówi wg własnego przekonania.
ComeToMeBaby, chruszczow lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No właśnie zawsze krótkie były, 25-26 dni
Mega lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
chruszczow wrote:zaglądać Ci chyba będzie dopiero jak zaczniesz brać żeby obejrzec efekty przed owulacją (tak dziewczyny?)01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
No najgorzej się napalic a potem się okazuje, że nie ma twojego rozmiaru.
Aaaa, a propos rozmiaru. Pomna, że na pomiarach sukni wyszło, że mam błędne pojęcie o własnym rozmiarze, do przymierzalni w decathlonie brałam po dwa trzy rozmiary.także cały kosz ciuchów do przymiarki. No to stwierdzam, że kocham firmę kalenji. Dół w rozmiarze S (pasował też w sumie XS, ale se darowalam,różnicy na tyłku nie widać, a wygodniejsze), a góra 2xXS...
2xXS!!! Mmmmmmalgos741, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:no to nie chudnij za bardzo bo już chyba 3xxs nie mają?
chruszczow, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, BISCA, caffe, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
Dobranoc dziewczynki .. padam
ComeToMeBaby, Mega, Mega, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Zofia, dopiero teraz nadrobilam- bardzo mi przykro. Ale za to Twój mauż stanął na wysokości zadania- ładnie Ci powiedział.
Mam nadzieje, ze jeszcze Wam się uda!Zofia8, ComeToMeBaby, Mega, kkisia, Sabina, Bozia3, macduska, caffe, moremi, gretka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Laski, na discovery Channel do północy leci dokument największe genitalia świata. Koleś ma naprawdę problem, właśnie przyjechal na operację. Ma takie duże że mógłby je wozić na taczce. Szok.
Wpisz sobie na YT Randy Buffalo SoldierComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość