35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zosia
dzielna baba z Ciebie.
Mnie chcieli zostawić kilka dni do unormowania się sytuacji, ale obiecalam, że w domu będę się oszczędzać
Jednak przedwczoraj wypatrzyła mi lekarka krwiaka malutkiego po stronie płodu (groźniejszy jest przy łożysku), ale nie była pewna. Dzisiaj miałam bardzo dokładne usg i wyszło, że to faktycznie krwiak wchłaniający się
No i.... Znam płećprzyjmuję zakłady
To juz wiadomo skad krwawienia
Ja obstawiam dziewczynkemoremi, Sabina, Arwena, BISCA, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moremi - ja obstawiam chłopca
Zosia - obyś kiedyś wspominała to zdarzenie wczorajsze z uśmiechem na ustach - jako przygodę, a cieszyła się za jakiś czas dzieckiemuda się
Paszcza - ja wystawiam dziecko z budki na słońce na kilkanaście minut - ale wcześniej smaruję go kremem dla niemowląt - żeby go nie przypiekło...Sabina, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8, Arwena, Aasiula, gretka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Zosia
dzielna baba z Ciebie.
Mnie chcieli zostawić kilka dni do unormowania się sytuacji, ale obiecalam, że w domu będę się oszczędzać
Jednak przedwczoraj wypatrzyła mi lekarka krwiaka malutkiego po stronie płodu (groźniejszy jest przy łożysku), ale nie była pewna. Dzisiaj miałam bardzo dokładne usg i wyszło, że to faktycznie krwiak wchłaniający się
No i.... Znam płećprzyjmuję zakłady
Moremi - obstawiam że CórciaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 12:01
Sabina, moremi, chruszczow, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Przeleciałam kilka stron i widzę że się działo
Moremi, dobrze że sytuacja opanowana. Skoro wszystkie obstawiają syna to ja stawiam na córkę
Zośka, dziewczyny już wszystko powiedziały. Od siebie dodam oklepany tekst ale prawdziwy, będzie dobrzekkisia, Sabina, macduska, moremi, Zofia8, Arwena, chruszczow, BISCA, Aasiula, gretka, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Spacer zaliczony, caale 45 minut byliśmy
Pizdzi jak na Uralu, drzewu mi w ogrodzie konary upierdzielilo jeden. Dziecia nie opalalam, bo chmury raz zarazem szły.macduska, kkisia, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi dla mnie określanie płci w 13 tyg to stosunkowo za wcześnie. Nawet jeśli lekarz Ci powiedział, nie wierzyłabym do końca. Jak znajde to wkleję Wam zdjęcia z porównaniem gonad w życiu płodowym na różnych etapach. A na tą chwilę chociażby zajrzyjcie tutaj:
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.htmlmoremi, Arwena, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Moremi dla mnie określanie płci w 13 tyg to stosunkowo za wcześnie. Nawet jeśli lekarz Ci powiedział, nie wierzyłabym do końca. Jak znajde to wkleję Wam zdjęcia z porównaniem gonad w życiu płodowym na różnych etapach. A na tą chwilę chociażby zajrzyjcie tutaj:
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.htmlmoremi, BISCA, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4