35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:powinny wygrać wszystkie te co zgadły
Na razie mam siedzieć w domu, więc i tak ewentualna nagroda będzie jak będę w lepszej formie i skończy się brudzenie, a dźwigać nie mogę, więc co najwyżej mogę pomyśleć o dwóch nagrodach pocieszenia
To idę coś zjeść bo toto głodne potwornieArwena, Margolcia88, kapturnica, Zofia8, chruszczow, megan8, kkisia, BISCA, Aasiula, macduska, Magdala, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
chruszczow wrote:Kapta a Ty w domu teraz jesteś?
ja robiłam te krzywe ale bez ciąży i nic mi nie było dopiero jak wróciłam do domu to zachciało mi się spać, od razu padłam i przespałam to "coś"
Jak dojechalam do domu to zaraz ucielam komaraWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 13:06
chruszczow lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Taaaaaaa
Na razie mam siedzieć w domu, więc i tak ewentualna nagroda będzie jak będę w lepszej formie i skończy się brudzenie, a dźwigać nie mogę, więc co najwyżej mogę pomyśleć o dwóch nagrodach pocieszenia
To idę coś zjeść bo toto głodne potworniekapturnica, kkisia, chruszczow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:jestem ciekawa czy to coś znaczy charakterologicznie, czy się chce dziołchę czy chopaka
ja bardzo długo chciałam chłopca a teraz chyba wolałabym babe
dziewczynke można jak lale stroićchruszczow, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Morek !
nie trzymaj w niewiedzy. Nerwy mi na zarodek szkodza
1. Kometa
2. Sabinka
3. Bozia
Adresy poproszę na priv
Kkisia za czas reakcji również poproszę.
Wygląda na to, że ta moja wiercidupka to Jack juniorArwena, mamatrojki80, kapturnica, Dziobak, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Zofia8, chruszczow, Simba, megan8, Bozia3, macduska, ania.g, Margolcia88, gretka, paszczakin, stara.krycha, Magdala, anna maria, gosia7122, SolarPolar, Parka, caffe, efcia, inessa lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Dbając o Twoje nerwy i zarodek-dziewczynkę proszę:
1. Kometa
2. Sabinka
3. Bozia
Adresy poproszę na priv
Wygląda na to, że ta moja wiercidupka to Jack junior
Ha tez zgadlam ale zwazywszy na to ,ze se kurwa zaspałam nie załapałam sie na czołowke peletonu pfffffffWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 13:34
Arwena, kkisia, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dbając o Twoje nerwy i zarodek-dziewczynkę proszę:
1. Kometa
2. Sabinka
3. Bozia
Adresy poproszę na priv
Wygląda na to, że ta moja wiercidupka to Jack junior
o Jezu, bede plakac. Wzruszylam sie. Morek, daj pycha!
Gratulacje
Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, Zofia8, moremi, chruszczow, Margolcia88, Sabina lubią tę wiadomość